Unibet bookie-anmeldelse - Sikkerhet

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % opptil €100
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Sikkerhet

Sikkerhet

Spørsmål som 'er Unibet legitimt?' og 'er Unibet sikkert?' bør ikke engang være et spørsmål.

Som en global sportsbettingside har Unibet tatt skritt for å ivareta nettstedets interesser og spillerne som bruker det. Her er noen av faktorene som illustrerer Unibets sikkerhet.

  • UK Gambling Commission og Gibraltar Gambling Commission ga bookmakeren deres gamblinglisenser. Bookmakere må oppfylle strenge krav for å bli lisensiert av UKGC, så kundene kan være sikre på at pengene deres er beskyttet.
  • The Kindred Group er morselskapet til Unibet. De er et allmennaksjeselskap (plc) og er børsnotert på Stockholmsbørsen.
  • Unibet er intet unntak fra regelen når det gjelder å sikre sikkerheten og sikkerheten til sine spillere. Det er sikkerhetstiltak for mindreårige siden du må være minst 18 år gammel for å åpne en konto, og Unibet vil sjekke dette før du plasserer et spill.
  • Videre har Unibet blitt støttet av organisasjoner som eCogra, EGBA og GamCare, som beviser at bookmakeren er tilknyttet ansvarlig spilling.
Unibet signerer avtale med Ajax
2022-11-02

Unibet signerer avtale med Ajax

Etter at morselskapet Kindred sikret seg en lisens til å drive virksomhet i Nederland i mai lanserte Unibet i juli. Kindred hadde sluttet å operere i Nederland før markedet åpnet, og ble med flere andre operatører som gjorde det samme for å overholde nederlandske myndigheters forskrifter.