Unibet bookie-anmeldelse - Regnskap

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % opptil €100
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Regnskap

Regnskap

Å opprette en konto hos Unibet er en enkel prosedyre. Selv om du aldri har satset før, kan du bli med på siden bare noen få minutter etter at du har fylt ut registreringsskjemaet. Du må gå gjennom et par ringer bør ikke avskrekke deg. Kundeservice kan hjelpe spillere som har problemer med å registrere seg.

Å opprette en konto er en lek når du bruker skrivebordssiden. Last ned og installer Unibet-appen på telefonen din hvis du vil registrere deg via mobilappen. Følg deretter de samme instruksjonene for å fullføre prosedyren.

Hvordan åpne/registrere en konto

Hvis du bor i et land der Unibet er begrenset, kan det hende du ikke kan åpne en konto hos selskapet.

Du må navngi din nasjon, region og by på registreringsskjemaet. Det er enkelt å bli med Unibet etter å ha fulgt denne opplæringen.

For å komme i gang går vi gjennom Unibet-registreringsprosessen. Ikke bekymre deg hvis du aldri har opprettet en spillekonto før. Unibets registreringsprosess er en lek, og det vil ikke ta mye tid fra din side. Disse trinnvise instruksjonene leveres for enkelhets skyld.

 1. For å begynne, må du åpne Unibet-nettstedet og velge "Registrer deg"
 2. Neste trinn er å fylle ut registreringsskjemaet ved å skrive inn din personlige informasjon. Skriv inn for- og etternavn i boksene for å komme i gang.
 3. Etter det blir du bedt om å oppgi navn, e-postadresse og fødselsdag.
 4. Oppgi hjemmeadresse og mobilnummer.
 5. Deretter må du skrive inn et passord for din Unibet-pålogging.
 6. Du må melde deg på for å dra nytte av bonustilbudet og få informasjon om salg. Begge er helt frivillige.
 7. Til slutt må du bekrefte at du er minst 18 år gammel og godtar operatørens regler og betingelser. For å fullføre åpningen av Unibet-kontoen, er det bare å klikke på «Bli med»

Konto bekreftelse

Unibet kan forhindre svindlere fra å registrere seg for en konto ved å bekrefte identiteten deres ved å bruke KYC (Kjen din kunde). Du kan ikke skade bookmakeren fordi Unibets KYC-sjekk har autentisert din personlige informasjon og adresse.

KYC-verifisering er ikke en vanskelig prosedyre hvis du har gitt nøyaktig informasjon mens du opprettet kontoen din. KYC kan fullføres i løpet av minutter hvis all informasjon som er gitt er korrekt.

Når du fullfører den første fasen av KYC-prosessen, må du gi Unibet en elektronisk versjon av ett eller flere av følgende dokumenter:

 • ID-kort - både foran og bak,
 • Pass - Foto og forside,
 • Førerkort - Foto, navn og signatur.

For det andre trinnet i Unibet KYC-verifiseringsprosessen, må du gi Unibet en kopi av ett av følgende papirer for å validere adressen din:

 • Energiregninger, der navnet og adressen din er tydelig trykt,
 • Bank- eller kredittkortutskrift: Igjen, navn og gjeldende adresse skal være tydelig,
 • Lokal skattekvittering - hvor navn, adresse og skatte-ID-nummer er tydelig synlige.

Alle dokumenter som brukes til å sjekke en adresse bør ikke være mer enn tre måneder gamle.

Slik logger du på

Denne veiledningen er ment å hjelpe brukere som har problemer med å logge på Unibet-kontoen sin. Imidlertid kan kun brukere med registrerte kontoer logge inn og satse på spill på denne siden. For å logge inn må en bruker:

 1. Gå direkte til Unibets offisielle nettside ved å bruke en passende enhet.
 2. For å åpne nettstedets påloggingsside, klikk på det grønne påloggingsikonet.
 3. Fyll ut e-post- og passordfeltene med riktig e-post og passord.
 4. Klikk på den gule "Logg inn"-knappen for å komme til kontoen din.

Hvordan låse opp en konto

Det er et par ting som kan føre til at kontoen din blir blokkert. Du kan ha prøvd å logge på kontoen din med feil informasjon eller brukt selvekskluderingstjenesten for å blokkere kontoen din.

Det beste du kan gjøre er å ta kontakt med Unibet slik at de kan hjelpe deg med å komme inn igjen. Emnelinjen kan si: "(Konto nr.) har blitt blokkert."

Her er de viktigste delene av e-posten din:

 • En detaljert beskrivelse av kontoen og hvordan og når den ble opprettet.
 • Hvem sitt navn og hvilken enhet brukes til å registrere seg for kontoen/
 • En skannet kopi av ID-kortet og andre former for identifikasjon og den personlige kontoen til betalingssystemet som spillere brukte for å legge til penger på spillkontoen. Husk at alle skanninger som tippere sender inn må være i PDF-format.

Hvordan lukke en konto

La oss si at du diskuterer om du skal beholde din Unibet-konto eller ikke. Hvis dette er tilfelle, kan du permanent stenge Unibet-kontoen din eller velge en periode med selvekskludering, hvor kontoen din vil bli permanent stengt.

Gå til hjelpeseksjonen på Unibet-nettstedet og følg instruksjonene for å få tilgang til en lenke som lar deg deaktivere kontoen din permanent, uavhengig av hvorfor du velger å gjøre det.

Det kan være tilfelle at du ønsker å stenge Unibet-kontoen din midlertidig. Det er flere måter å slutte med gambling på en stund, for eksempel å bruke Unibets selvekskluderingstiltak. Hvis du vil, kan du sette deg selv i selvekskludering i en periode på fra 24 timer til seks måneder.

Du vil ikke lenger kunne logge inn på kontoen din eller plassere spill hos Unibet etter å ha valgt hvor lang tid du ønsker å ekskludere deg selv. Unibet anbefaler også at du installerer programvare på enhetene dine for å hindre deg i å få tilgang til spillsider i løpet av denne tiden.

Unibet signerer avtale med Ajax
2022-11-02

Unibet signerer avtale med Ajax

Etter at morselskapet Kindred sikret seg en lisens til å drive virksomhet i Nederland i mai lanserte Unibet i juli. Kindred hadde sluttet å operere i Nederland før markedet åpnet, og ble med flere andre operatører som gjorde det samme for å overholde nederlandske myndigheters forskrifter.