Unibet bookie-anmeldelse - Mobil

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % opptil €100
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Mobil

Mobil

Fordi den sjekker alle kravene, er Unibet-appen en av de bedre sportsbook-applikasjoner vi har møtt. En Unibet-appnedlasting er definitivt verdt innsatsen for enhver sportsgambler som liker å satse på utfallet av sportsbegivenheter.

Bruke Unibets mobilapp

I denne Unibet-appen kan du enkelt finne rundt ved å søke i søkeboksen øverst i appen, og ulike rullegardinmenyer gir rask tilgang til nøkkelfunksjoner som «hjem», «i spill», «alle sport", "mine spill" og andre lignende grunnleggende menyer. Appens lastehastigheter er også veldig raske.

Kun 107,8 MB data kreves for å installere appen. Hvis du vil at appen skal fungere riktig, vil du ha gjeldende gadgets. Apples iOS 8 eller nyere kreves hvis du har en iPhone. Enheten din må kjøre versjon 5.1 eller nyere for å bruke Unibet Android-appen.

Unibet signerer avtale med Ajax
2022-11-02

Unibet signerer avtale med Ajax

Etter at morselskapet Kindred sikret seg en lisens til å drive virksomhet i Nederland i mai lanserte Unibet i juli. Kindred hadde sluttet å operere i Nederland før markedet åpnet, og ble med flere andre operatører som gjorde det samme for å overholde nederlandske myndigheters forskrifter.