Unibet Bookie-anmeldelse 2024 - Ansvarlig Spill

UnibetResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
Bonus100 % opptil €100
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Tillitsfullt siden 1997 Legendary Sportsbook
Unibet is not available in your country. Please try:
Ansvarlig Spill

Ansvarlig Spill

Noen tjener en karriere som profesjonelle gamblere, selv om de er ekstremt sjeldne. Det er ikke en pålitelig inntektskilde for mange mennesker. Du bør kun spille med penger du har råd til å tape til enhver tid. Tippere bør aldri spille penger de trenger for bolig, verktøy, måltider og andre nødvendigheter.

Spilleavhengighet er ofte et resultat av folks behov for å vinne. De kan bli opprørt eller engstelige når de taper, og plasserer enda flere spill for å hente inn tapene sine. Dette kan lett komme ut av kontroll, og forårsake mye smerte og lidelse.

Spill ansvarlig

Du er mindre utsatt for å lide samme skjebne hvis du forventer å tape. Selv når du taper, kan du fortsatt ha det bra med gambling hvis du er mentalt forberedt på det og ikke har noe imot å bruke pengene. Når du forventer å tape, er det mye morsommere å vinne.

Å sette grenser for seg selv er det første skrittet mot ansvarlig gambling. Vær oppmerksom på din økonomiske situasjon før du starter en gamblingøkt. Det er over når det først er borte. Hvis du er heldig nok til å vinne, gratulerer, men ikke få håp.

Når du gambler, er det lett å miste tiden av syne. Hvis du har stilt inn en tidtaker eller en alarm, vet du når du skal slutte å virke. Du vil tape mer penger hvis du spiller i lengre perioder. Aldri ta deg tid til å spille for å spille, og ikke la gambling påvirke ditt personlige liv eller livene til dine kjære.

Ikke drikk eller bruk narkotika mens du spiller. Din beste barriere mot spilleavhengighet er en sterk følelse av selvkontroll, og disse kjemikaliene kan forvrenge den.

Hvor kan du søke hjelp

Anta at du begynner å miste kontrollen over gamblingen din eller ikke kan satse ansvarlig. I så fall bør du avslutte all gambling med én gang. Hvis du ikke kan slutte eller tror du kan være avhengig, må du få behandling.

Ikke vær redd for å be om hjelp hvis du er bekymret for dine spillevaner. Ingenting å være flau over, og forsøk på å takle problemet på egen hånd er en stor sløsing med tid. Tenk deg at du ikke føler deg komfortabel med å snakke om vanskene dine med familie eller venner. I så fall kan du få hjelp av terapeuter eller grupper som BeGambleAware.

Unibet signerer avtale med Ajax
2022-11-02

Unibet signerer avtale med Ajax

Etter at morselskapet Kindred sikret seg en lisens til å drive virksomhet i Nederland i mai lanserte Unibet i juli. Kindred hadde sluttet å operere i Nederland før markedet åpnet, og ble med flere andre operatører som gjorde det samme for å overholde nederlandske myndigheters forskrifter.