NBA

October 31, 2023

SKIMS: Offisiell undertøyspartner for NBA, WNBA og USA Basketball

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Kim Kardashians SKIMS-merke har inngått et flerårig partnerskap med NBA, WNBA og USA Basketball, noe som gjør SKIMS til den offisielle undertøyspartneren til disse organisasjonene. Avtalen inkluderer økt medieeksponering på ligaens plattformer og virtuelle annonser på banen under nasjonale sendinger.

SKIMS: Offisiell undertøyspartner for NBA, WNBA og USA Basketball

SKIMS Menns Innsamling og Samarbeid

SKIMS, nylig verdsatt til 4 milliarder dollar, har utvidet tilbudet til å inkludere en herrekolleksjon. Kolleksjonen ble lansert med deltakelse av NBA All-Star Shai Gilgeous-Alexander. Som en del av partnerskapet planlegger SKIMS og NBA å samarbeide om signaturbegivenheter som NBA All-Star-helgen og den første sesongturneringen i desember.

SKIMS' vekst og finansiering

Siden lanseringen i 2019 har SKIMS vokst fra å tilby shapewear til å utvide til loungewear, inkludert pyjamas og joggebukser. I juli avsluttet SKIMS en finansieringsrunde på 270 millioner dollar ledet av Wellington Management.

Avslutningsvis befester partnerskapet mellom SKIMS og NBA, WNBA og USA Basketball SKIMS sin posisjon som et ledende undertøysmerke. Med økt medieeksponering og samarbeid ved viktige arrangementer, er SKIMS satt til å utvide sin rekkevidde og innflytelse i bransjen ytterligere.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter