FIFA Verdensmesterskap

November 22, 2022

Gruppe C Forhåndsvisning av kampdag 1

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

2022 FIFA World Cup er endelig i gang og har allerede gitt oss noen virkelig minneverdige kamper!

Gruppe C Forhåndsvisning av kampdag 1

Nå som gruppe A og B har avsluttet sin første kampdag, er det på tide at gruppe C starter sin VM-kampanje tirsdag 22. november med to interessante kamper.

En svært konkurransedyktig gruppe som kan gi mange overraskelser, det er mye å fordøye fra kampene i første runde.

Argentina mot Saudi-Arabia

Ansett som et av favorittlagene til å ta cupen hjem, vil Argentina debutere i verdenscupen mot et av de lavest rangerte lagene i konkurransen - Saudi-Arabia.

Kan Messi vinne verdensmesterskapet sitt?

Ledet av den glødende Lionel Messi i det som forventes å bli hans VM-svanesang, kommer Argentina inn i denne turneringen på baksiden av et imponerende tre år langt ubeseiret løp.

Selv om startoppstillingen deres kanskje ikke er full av like mange umiddelbart gjenkjennelige superstjerner som i andre utgaver, kommer Argentina inn i denne cupen med noe mye bedre enn det: en velstrukturert, tett sammensveiset lag som kan skryte av stor forståelse og synergi på tonehøyde.

Vel, det og Lionel Messi i toppform og mer sulten enn noen gang på å løfte trofeet.

På den andre enden av banen har ikke den saudiske nasjonalsiden oppnådd mye suksess i noen av sine tidligere VM-kampanjer. Gjør sin sjette opptreden på VM-sluttspill, Saudi-Arabia har bare nådd åttendedelsfinalen én gang, i 1994.

Bortsett fra deres uimponerende historie i denne turneringen, kommer ikke verdens 51. rangerte nasjon til denne konkurransen med sin beste form. Ved å vinne bare 2 av de siste 10 kampene og bare score 4 ganger, ser det ikke ut til at de vil utgjøre en stor trussel for et Albiceleste-lag med rødglødende form og høye ambisjoner.

Til en pris på 1,16 er det ikke mye verdi i å satse på en rett opp Argentina-seier, men 'Over 2,5/Begge lag scorer - Nei' til en pris på 3,0 virker veldig fristende for oss.

Mexico vs Polen

Mens Argentina er allment forventet å kvalifisere seg til neste runde av konkurransen, er andreplassen for 16-delsfinalen veldig mye i luften. 

Siden ingen egentlig regner med at Saudi-Arabia skal gå videre, gjør det oppgjøret mellom Mexico og Polen helt avgjørende for begge lags ambisjoner om å gå videre til neste runde.

Historie vs nåtid

El Tri kommer inn i denne verdenscupen de mer erfarne av begge sider, etter å ha kvalifisert seg til de siste 8 konkurransene på rad, inkludert denne. De har gått videre til Round of 16 ved alle de 7 tidligere anledningene, men har funnet det berømt umulig å komme videre enn det.

Mens Mexicos historie i det 21. århundre absolutt dverger den til Polen, som ikke har kvalifisert seg forbi gruppespillet siden Mexico 1986, ser det ut til at Polen kommer inn i denne konkurransen med sterkere form enn sine nordamerikanske motstandere.

Selv om det kan være vanskelig å skille begge sider, med oddsen som bare favoriserer Mexico på 2,68 for seier, virker begge lag å score til 2,03 som en bet verdt å se nærmere på.

Aztec-laget har hatt problemer med å holde forsvaret stramt i de siste kampene sine, og med Polens talismaniske spiss Robert Lewandowski som kommer i rødglødende form og ønsker å riste sin VM-forbannelse, ville det ikke være overraskende å se ham score sitt første mål i konkurransen i denne kampen, til odds 5 hos Betsson.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter