UFC Betting

UFC eller "Ultimate Fighting Championship" er verdens mest kjente og konkurransedyktige Mixed Martial Arts-kampanje. Selskapet ble etablert tilbake i 1993 og har hovedkontor i Las Vegas, Nevada, selv om det holder arrangementer i land over hele verden. I sin nesten 30 år lange historie har UFC holdt godt over 500 arrangementer, hvorav de fleste kun kan sees på Pay Per View-kanaler.

Ettersom sportsbetting har vokst i USA, har også populariteten til spill på UFC-kamper økt. UFC har flere offisielle spillpartnere, inkludert DraftKings i USA, Neds i Australia og Stake.com i Latin-Amerika.

UFC Betting
Alt du trenger å vite om UFC-spillHvordan satse på UFCForstå UFC betting odds
Alt du trenger å vite om UFC-spill

Alt du trenger å vite om UFC-spill

Mens UFC har eksistert siden 1993, traff spill på sporten virkelig ikke mainstream før på midten av 2000-tallet. Selvfølgelig var du i stand til å satse mens du var i Las Vegas, hvor kampanjen er basert, men utbredt bruk av UFC-betting kom ikke inn før sportsbetting ble mer akseptert i USA.

I dag vil enhver legitim UFC-spillebok tilby muligheten til å satse på UFC-kamper, og sporten er raskt i ferd med å bli et av de mest populære valgene på et spillekort. Det har til og med overgått boksing, en sport som en gang ble tenkt på som mest populære sporten å satse på i verden.

Alt du trenger å vite om UFC-spill
Hvordan satse på UFC

Hvordan satse på UFC

Å satse på UFC kan være ganske enkelt når det gjelder spilltyper. Den vanligste måten å satse på UFC er å velge den direkte vinneren av kampen, som vanligvis bare kalles et spill 'for å vinne kampen'.

Dykker du litt dypere inn i UFC-betting kan du faktisk tippe på hvordan kampen blir avgjort. For eksempel er valgene vanligvis ved en avgjørelse, eller ved knockout, teknisk knockout, diskvalifikasjon eller innlevering.

Du kan til og med bli mer spesifikk og satse på hvilken runde kampen skal avgjøres i, eller en sjelden gang hvis kampen ender uavgjort. Til slutt kan du satse på over under av totalt antall runder i kampen, eller bare et rett-opp-veddemål på om kampen vil gå hele veien.

Noen sportsbooks tilbyr til og med prop-spill for fightere, som kan inkludere antall nedtakinger, eller til og med den totale tiden av kampen. Etter hvert som sportsbetting blir mer populært, nettsider for sportsbetting blir mer kreative med hvilke typer spill de har å tilby.

Hvordan satse på UFC
Forstå UFC betting odds

Forstå UFC betting odds

Siden UFC-spill er basert på bare to fightere, er oddsen for det meste basert på tidligere prestasjoner. Hvis de to fighterne har møtt hverandre før, tas det i betraktning når du lager oddsen. Hvis dette er deres første kamp, vil sportsbøkene ta hensyn til nylige prestasjoner så vel som hver fighters kampstil.

Som du kan forestille deg, er det ofte vanskelig for en sportsbookie å finne de riktige oddsene for en matchup, så hvis du undersøker hver enkelt fighter, kan du absolutt dra nytte av feillinjede kamper.

Når du tipper på UFC, vil du også legge merke til at spill på antall runder i kampen kan legges ut med ganske høye odds. Gjør ingen feil, i løpet av de siste fem årene har gjennomsnittlig prosentandel av kamper for å gå distansen vært 51 %.

Så det er en liten fordel for kamper som går over distansen, og på toppen av det må du velge den spesifikke runden den vil ende i. Oddsen er stablet mot deg her, men hvis du finner ut at en viss fighter har en tendens til å lande flere knockout-slag, så kan det være et insentiv til å satse på en tidlig rundeavslutning.

Forstå UFC betting odds