Eurovision Betting

Eurovision Song contest ble arrangert første gang i 1956. Siden den gang har den blitt et globalt fenomen som blir sett av millioner hvert år. Med så mange mennesker rundt om i verden som stiller inn er det ikke overraskende at gamblingmiljøet også har lagt merke til det. Tallrike mainstream bookmakere lar brukere satse på denne begivenheten.

Det er vanlig at spillere prøver å forutsi vinnersangen og landet. Dette er vanskeligere enn det kan se ut til. Konkurransen er kjent for å ha overraskende utfall. En favorittakt kan ende opp med å gjøre det dårlig. I mellomtiden kan en underdog ende opp med å ta nummer én plass. Dette kan gjøre spill på nett ganske vanskelig.

Eurovision Betting
Eurovision 2022-prediksjon

Eurovision 2022-prediksjon

Eurovision Song Contests 66. utgave går til Torino, Italia, i 2022. Nok en gang er konkurransen et interesseområde for spillere i og utenfor Europa. 2021-utgaven ble vunnet av Italias Maneskin, som igjen vil være sterke utfordrere hvis de vinner Sanremo Music Festival i februar 2022.

Spådommer om vinnere av konkurransen

Mange har ulike meninger om hvem som kan ta den kommende utgaven av Eurovision. Spådommer er basert på musikksmak, opprinnelsesland, sangframføring og mye mer.

Selv om det er viktig å lytte til alle projeksjoner, husk alltid at ikke alle er egnet for spill. Bettors bør se på dypere faktorer som underholdningsverdenen neppe vil innrømme.

Når en tipper tipper vinnere med sikte på å plassere et spill, bør en tipper vurdere:

Politisk miljø; arrangører prøver å skille konkurransen fra politikk, men tippere vet at politikk former verden. Hvis et land har mottatt negativ presse, er sjansene for å vinne konkurransen lave. Sa noen Israel?

Tidligere poster; enhver spiller vet viktigheten av tidligere prestasjoner for å gi en spådom for fremtiden.

Andre styrende faktorer inkluderer et lands befolkning, dets generelle opptreden på musikkscenen og medienes kontinentale innflytelse.

Eurovision 2022-prediksjon
Beste Eurovision Song Contest-spill

Beste Eurovision Song Contest-spill

På grunn av konkurransens overraskende karakter er det viktig for spilleren å gjøre så mye research som mulig. Det første du må gjøre er å lytte til alle sangene. Dette vil være en god indikator på hvilke spor som er populære. Musikksmak er imidlertid subjektiv. Iscenesettelsen av sangen er uten tvil mer betydningsfull. Det er veldig nyttig å se opptak av øvinger og tidligere liveopptredener.

Mens Eurovision streber etter å være et ikke-politisk show, kan verdensbegivenheter påvirke rangeringen av land. Hvis en nasjon får negativ presse rett før konkurransen kan det få publikum til å stemme mot dem. De siste årene har vinnerlåtene fått betydelig sendetid på radio før Eurovision. Det er derfor en god idé å sjekke hvilke sanger som gjør det bra på de verdensomspennende hitlistene.

Beste Eurovision Song Contest-spill
Topp Eurovision-spillsider

Topp Eurovision-spillsider

 • Betfair: Noen ganger vil ikke gamblere vente med å satse. Betfair gir odds for Eurovision før mange av landene i det hele tatt har sluppet sporene sine. Dette gjør det til en av de beste Eurovision-spillsidene.
 • Bet365: Denne bookmakeren er høyt rangert i mange viktige kategorier. Nye medlemmer kan dra nytte av registreringstilbud for Eurovision-spill på nett. De er også høyt ansett for kvaliteten på deres kundeservice. Minimumsinnsatsene er ganske lave.
 • Paddy Power: Hvis en bruker klarer å forutsi den rette Eurovision-vinneren, kan de motta en tidlig utbetaling med denne siden. Noen ganger er det fristende kampanjer for store årlige begivenheter som denne sangkonkurransen. De tilbyr en belønningsklubb for alle som ønsker å bruke siden på lang sikt.
 • William Hill: Denne bookmakeren vil være ideell for gamblere som vil ha et nettsted de kan stole 100 % på. Live-streamingtjenesten deres er veldig nyttig. Som andre på denne listen har de ofte Eurovision-kampanjer.
 • Parimatch: Parimatch skiller seg ut som en av de beste bettingsidene takket være nyttige statistikker og analyser. Det hjelper spillere å få innsikt før de spår en vinnersang. Livespillet deres er tilgjengelig 24/7.

Slik satser du på Eurovision Song Contest

Når et nettsted har sluppet alle oddsene for konkurransen, kan spilleren plassere innsatsen sin. Det mest populære alternativet er å forutsi den direkte vinneren. Hvis personen har en god følelse om et bestemt land, kan de stemme tidlig for å få bedre odds.

Noen ganger vil nettstedet la brukere satse på hvilke to spesifikke land som vil best hverandre. Dette er vanligvis nasjoner som har historiske rivaliseringer.

Før hovedarrangementet er det to semifinaler. Gambleren kan ønske å satse på disse også. Alternativt kan de bruke dem som en måte å bedre forstå hvilke land som har de sterkeste.

Topp Eurovision-spillsider
Beste odds på Eurovision

Beste odds på Eurovision

Oddsen for forskjellige land for Eurovision-spill på nett kan variere veldig. Bookies Eurovision har blitt flinke til å komme med ganske pålitelige spådommer om artistene som vil ende på topp fem. Vinneren nummer én er imidlertid mindre enkel å fastslå nøyaktig. De har en tendens til å ha sterke odds fra begynnelsen.

Flertallet av bookmakere venter til hvert land har gitt ut sangen sin før de gir odds. Hvert år er det to Eurovision-semifinaler før den endelige konkurransen. Artistens opptreden og mottakelsen fra publikum kan ha stor innvirkning på oddsen deres fremover. Det er interessant å merke seg at returnerende artister ofte oppnår gunstige odds på grunn av den økte hypen.

Beste odds på Eurovision
Historien om å satse på Eurovision

Historien om å satse på Eurovision

Før ankomsten av internett var Eurovision-spill mye mer nisje. Gamblere ville ha problemer med å finne en murstein og mørtel bookies som sørget for denne begivenheten. Imidlertid er det nå en annen historie takket være online bettingsider. De siste årene har Eurovision sett en sunn mengde global satsingsaktivitet. Bookmakere har blitt flinkere til å gi eventuelle vinnere gode odds. Det har imidlertid vært år da dette ikke var tilfelle.

For eksempel, i 2016 ble Ukraina ikke plassert i nærheten av topplasseringen i de fleste bookmakerspådommer. De fortsatte å vinne. 2014 ble nok et år med en uventet vinner. For å være mer nøyaktige har bookmakere begynt å se nærmere på prestasjonene i prøver og semifinaler.

I 2016 ble det satt på plass et nytt stemmesystem som også påvirker måten folk spiller på arrangementet. Spillere må nå ta hensyn til profesjonelle juryer.

Historien om å satse på Eurovision
Eurovision-vinnere siden 2000

Eurovision-vinnere siden 2000

Når man analyserer vinnere siden starten av Eurovision kommer Irland til topps med 7 seire. De blir fulgt av Sverige med 6. Storbritannia, Frankrike, Luxembourg og Nederland har vunnet 5 ganger hver. Nøkkelen til Eurovision-spill er imidlertid å forstå dagens smak hos publikum som stemmer.

Til tross for å ha en god merittliste i det siste, er Storbritannia kjent for å ha gjort det dårlig i konkurransen de siste årene. Det er derfor nyttig å kun basere innsatsodds på nylige vinnere. Her er sangene og landene som har kommet på førsteplass siden år 2000:

 • 2000: Fly On The Wings Of Love - Danmark
 • 2001: Alle - Estland
 • 2002: I Wanna - Latvia
 • 2003: Every Way That I Can - Tyrkia
 • 2004: Ville danser - Ukraina
 • 2005: Min nummer én - Hellas
 • 2006: Hard Rock Hallelujah - Finland
 • 2007: Molitva - Serbia
 • 2008: Tro - Russland
 • 2009: Eventyr - Norge
 • 2010: Satellitt - Tyskland
 • 2011: Running Scared - Aserbajdsjan
 • 2012: Euphoria - Sverige
 • 2013: Bare Teardrops - Danmark
 • 2014: Rise Like A Phoenix - Østerrike
 • 2015: Helter - Sverige
 • 2016: 1994 - Ukraina
 • 2017: Amar Pelos Dois - Portugal
 • 2018: Leketøy - Israel
 • 2019: Arcade - Nederland
 • 2021: Zitti E Buoni - Italia

Det skal bemerkes at 2020-konkurransen ble avlyst på grunn av koronaviruspandemien.

Eurovision-vinnere siden 2000