Alt om Football Odds

Fotball, eller kjent som fotball i Nord-Amerika, er verdens mest populære sport. Gitt det er fotball også den mest populære når det kommer til sportsbetting. Internasjonale turneringer som FIFA World Cup, Euro, Copa America og UEFA Champions League er blant de mest sette sportsbegivenhetene i verden, noe som gjør dem svært attraktive for sportsbetting.

Saken er den samme med den engelske Premier League, den tyske Bundesligaen, den italienske Serie A, den spanske La Liga og den franske Ligue One som regnes som de fem beste ligaene i Europa.

Hvordan lese odds på fotballspill?

Hvordan lese odds på fotballspill?

Fotball er en av få idretter der en kamp kan avsluttes uten en vinner med mindre det er knock-out-stadiet i store turneringer som f.eks Fifa verdenscup. Dette betyr at det er tre pengelinjeodds for en fotballkamp – lag 1 vinner, uavgjort og lag 2 vinner.

Fotballoddsen er gitt for den ordinære spilletid, og i knock-out-turneringer som FA-cupen eller eliminasjonsfasen av en turnering som FIFA World Cup, er det også odds for vinneren av spillet som går videre lengre.

Hvordan lese odds på fotballspill?
Alt om fotballodds, tippelinjer og spreads

Alt om fotballodds, tippelinjer og spreads

En av grunnleggende regler for en fotballkamp er at den er delt i to 45-minutters halvdeler. Det betyr at en vanlig fotballkamp varer i 90 minutter pluss pausetiden som dommeren gir ved behov.

Hvis det er et elimineringsstadium i en turnering eller en knock-out-turnering og spillet ender med uavgjort, spilles det to 15-minutters ekstratider. Hvis poengsummen fortsatt er uavgjort, avgjør straffesparkkonkurransen vinneren av spillet.

Fotballodds

Fotballoddsen er gitt for ordinær tid på 90 minutter. I motsetning til de fleste sporter, består fotball-moneyline-odds av tre alternativer - lag 1 vinner, uavgjort og lag 2 vinner.

Hvis ett av lagene er en åpenbar favoritt, basert på lagets kvalitet, hjemmebanefordel, nylige form, skaderapport og andre faktorer, er oddsen for det lagets seier mye lavere enn for det andre. I disse tilfellene er oddsen for trekningen et sted mellom oddsen for de to lagene.

I tilfeller der lagene er nære gitt deres kvalitet og andre faktorer, er oddsen for at hvert lag vinner ganske nær hverandre. Når dette er tilfellet, er oddsen for trekningen høyere enn oddsen for et lag å vinne.

Alt om fotballodds, tippelinjer og spreads
Fotball sprer seg

Fotball sprer seg

Gitt det faktum at fotball er et lavscorende spill, er spill på fotballspredninger eller handikap mindre populært enn pengelinjespill. Likevel er det alternativer for å satse med spreads som mesteparten av tiden er mellom 0,5 og 2,5.

Så hvis du ønsker å satse på et spesifikt lag for å vinne med -1,5 betyr det at for å vinne den innsatsen, må laget du sikkerhetskopierte vinne med minst to måls margin. Hvis du har plassert et veddemål på +1,5 for et lag, må det laget vinne eller ikke tape med mer enn én målmargin for at innsatsen din skal vinne.

I tilfelle du har plassert et spill på -1 for et lag og det laget vinner med nøyaktig én målmargin, blir innsatsen din presset og du vil få tilbake pengene du har plassert.

Å kjenne alle disse detaljene vil gi deg flere alternativer å satse på og definitivt mer moro når du ser på spillet.

Fotball sprer seg
Fotballspilllinjer forklart

Fotballspilllinjer forklart

Fotball er sporten der moneyline, eller å velge vinneren i et gitt spill, er den mest populære blant tippere.

Bortsett fra pengelinjen, er mållinjen, eller over/under, den nest mest populære blant spillerne som foretrekker fotballspill på nett. Fotball er en sport med lav score, og derfor utgjør hvert eneste mål stor forskjell.

Den grunnleggende mållinjen i fotball er satt til 2,5 mål og spillerne kan velge over- og underalternativer. De beste fotball-bookmakerne på nett tilbyr også mange forskjellige mållinjer som virker rimelige. Derfor kan du se alternativer for enhver margin fra 0,5 til 7,5.

Et annet spesifikt faktum for fotballtipping når det kommer til mållinjen er at fotballspill på nett tilbyr en rekke mållinjer som lar deg forutsi både minimum og maksimum mål scoret i et gitt spill. Disse alternativene inkluderer 0-1 mål, 0-3, 0-4, 1-3, 2-3, 2-4, 2-5, 3-5, 3-6, 4-6 osv.

Å kjenne alle disse detaljene vil gi deg en sjanse til å velge ditt beste alternativ, spesielt når du ikke kan bestemme hvilket lag som er nærmere seieren.

Fotballspilllinjer forklart
Hvordan finne de beste oddsene på fotball

Hvordan finne de beste oddsene på fotball

Det som er bra hvis du foretrekker å satse på fotballkamper er det faktum at det er tonnevis av spill bokstavelig talt hver dag. Fotballspillet spilles over hele verden, og det er planlagt kamper døgnet rundt.

Hvis du lurer på hvordan du kan satse på fotball og hvordan du plasserer veddemålet ditt på de best mulige spillelinjene for fotball, må du sammenligne gitt odds på linjen du ønsker å spille på.

De fleste av fotballbookmakerne på nettet tilbyr nesten alle ligaer i verden, og når du sammenligner oddsen, er det ganske viktig å sjekke oddsen fra bookmakere fra landet der det gitte spillet spilles, spesielt hvis det er en konkurranse på lavere nivå.

Når det kommer til fotball, vet de lokale bookmakerne vanligvis fakta som kan påvirke de gitte oddsene betydelig, noe som ikke umiddelbart påvirker oddsen til fotball-spilleboken på nett. Det er viktig å sammenligne oddsen for et spesifikt spill gitt av flere bookmakere siden oddsen kan være forskjellige og du vil ha en sjanse til å velge den som er best for deg.

Hvordan finne de beste oddsene på fotball
De beste online bettingsidene for fotballodds

De beste online bettingsidene for fotballodds

Det er bokstavelig talt ingen online bookmaker som ikke tilbyr fotballodds, og derfor må du velge den beste for deg som tilbyr de beste fotballoddsene. Å sammenligne odds og linjer gjør absolutt en forskjell når det gjelder sannsynligheten for at innsatsen din er en vinnende en, så vel som hvor mye penger du vil motta for gevinsten.

Å sjekke ut fotballoddsene hos 1xBet, Betwinner, 22bet, Gunsbet og andre av de beste online bookmakerne er sterkt anbefalt.

Å sammenligne odds gitt for alternativet du ønsker å satse på er avgjørende for å plassere et spill på høyest mulig. En annen viktig detalj du må være oppmerksom på før du plasserer innsatsen, er retningen enkelte odds beveger seg hos en bestemt bookmaker.

Noen av fotballspillebøkene på nettet vil markere retningen som visse fotballodds går i med en pil opp eller ned eller med grønne og røde farger med grønt som betyr at oddsen går ned og rød betyr at de går opp.

Når du sammenligner pengelinjeoddsene for en vinner av et spesifikt spill, kan det hende at forskjellen ikke er stor nok til å utgjøre en betydelig forskjell. Men når det kommer til over/under-strekene, kan det være odds som er veldig forskjellige.

De beste online bettingsidene for fotballodds
Tips og triks for odds på fotballspill

Tips og triks for odds på fotballspill

Oddsen som fanger øynene til de fleste fotballspillere er de lave for favorittene som ikke er for lave til å bli spilt. De fleste av spillerne legger veddemål med parlay-spill med 3-8 spill med lave odds på favoritter til å vinne.

Når du starter med sportsbetting virker dette som det vinnende alternativet, men når du prøver denne strategien, vil du innse at ikke alle lave odds faktisk er de vinnende.

Å lete etter odds som ikke er lave og laget du vil satse på er fortsatt uten tvil det beste. Sannsynligheten for å vinne innsatsen eller parlayen er stort sett den samme som de laveste oddsene, men den endelige gevinsten ville være høyere.

Hvis du er en tipper som ønsker å satse på underdogs, så er det enda viktigere å sammenligne fotballoddsen. Det er online bookmakere hvis odds for underdogs seier er høye, men begrensede, og det er de hvor oddsen for underdog-vinner er skyhøye.

Å sammenligne disse oddsene anbefales på det sterkeste siden det utgjør stor forskjell i det potensielle gevinstbeløpet.

Tips og triks for odds på fotballspill

Siste nytt

2022 FIFA World Cup semifinaler - Frankrike vs Marokko
2022-12-14

2022 FIFA World Cup semifinaler - Frankrike vs Marokko

2022 FIFA World Cup semifinaler fortsetter denne onsdagen på Al Bayt Stadium med en kamp som få av oss noen gang ville ha forestilt seg å se på dette stadiet, da de hjemvendte mesterne Frankrike møter avsløringen av turneringen - Marokko.

2022 FIFA World Cup semifinaler – Argentina vs. Kroatia
2022-12-12

2022 FIFA World Cup semifinaler – Argentina vs. Kroatia

Den siste uken av 2022 FIFA World Cup er over oss, og bare 4 lag gjenstår!

Kvartfinaler i FIFA-VM 2022 – England mot Frankrike
2022-12-09

Kvartfinaler i FIFA-VM 2022 – England mot Frankrike

Dag 2 av kvartfinalene i FIFA verdensmesterskap i 2022 er her, og med den det som helt sikkert kommer til å bli en av de mest spennende kampene i konkurransen når et elektrisk England-lag møter de regjerende mesterne, Frankrike!

Kvartfinale i FIFA-VM 2022 – Nederland vs Argentina
2022-12-09

Kvartfinale i FIFA-VM 2022 – Nederland vs Argentina

Kvartfinalene i FIFA-VM 2022 er endelig over oss! Med bare 8 lag igjen, begynner ting å bli skikkelig varme etter mange brennende prestasjoner og et historisk opprør i 16-delsfinalen.