Zambias Bulldogs 10bet Basketballutstyr

Nyheter

2022-11-23

Som en del av sitt samfunnsansvar, leverte et toppspillselskap, 10Bet Zambia, basketballsett til Bulldogs Basketball Academy. Spilleselskapet har vært i landet siden 2021 og vurderer å gi tilbake til nabolaget det opererer i for å være en del av bedriftens sosiale plikt.

Zambias Bulldogs 10bet Basketballutstyr

Ifølge Kalumbu Soneka, landsdirektør for 10 Spill, er selskapet fortsatt forpliktet til å bistå regjeringens innsats for å forbedre idretten i landet. Soneka sier at 10bet vet hvor viktig sport er for å fremme økonomisk vekst. Ifølge henne samarbeidet 10bet og Bulldog Academy siden de hadde lignende mål.

Bookmakeren var glad for å bidra til veksten av sport i nasjonen. Som en del av deres forpliktelse til samfunnsansvar ga de Bulldog Basketball Academy basketballutstyr verdt 30 000 K ($2000). Bookmakeren håpet at til tross for at gaven virket ubetydelig, ville den ha en betydelig innvirkning.

Utstyr Bidraget av Sportsbook

Basketballer, treningssett, smekker og t-skjorter var blant utstyret som ble levert til akademiet. Lederen for Zambia Basketball Federation (ZBF), Maziko Phiri, uttrykte begeistring for akademiets suksess med å lokke sponsorer til å støtte utviklingen av landets store potensial. Ifølge Phiri mener ZBF skoler og akademier er avgjørende for å utvikle talent på grasrotnivå.

Presidenten uttrykte sin takknemlighet til 10bet for deres vennlighet mot Bulldog Academy. I tillegg trodde de at verktøyene ville være avgjørende for å utvikle landets fremtidige basketballstjernespillere. 

Organisasjonen satte også pris på bookmakerens hjelp og ønsket akademiet lykke til med å ta godt vare på utstyret. Dominic Lungu, lagkapteinen, berømmet 10bet for deres generøsitet og la til at utstyret ville hjelpe spillerne å finpusse evnene sine og bli bedre idrettsutøvere.

Effekten av de nye 10Bet-sponseringene på Zambias sportssektor

Det er mange flere konsekvenser av denne situasjonen enn man i utgangspunktet tror, spesielt når man tar i betraktning 10bets nylige sponsorkunngjøringer og lansering i Zambia. Det faktum at 10bet nå har bestemt at det er lukrativt å lansere i Zambia demonstrerer skiftet i hvordan bedrifter ser på Zambia. I en fjern fremtid, mer globale spillselskaper kan bestemme seg for å tilby sine tjenester i Zambia.

Det har vært noen få utbredte myter som noen mennesker har, for eksempel ideen om at Zambia ikke har tilgang til noen teknologi. Det er også forestillinger om at zambiere ikke har noen ekstra penger å bruke på fritidsaktiviteter, noe som gjør at de aller fleste bedrifter unngår landet.

Dette er ubegrunnet tro, siden det er mange områder i Zambia med enkel tilgang til teknologi, og menneskene som bor der trenger nye bedrifter å bruke ekstra penger på.

Heldigvis begynner flere bedrifter å innse denne utviklingen, og et stort antall av dem vil sannsynligvis fly inn i landet for å delta i aktiviteten. For tiden er den zambiske økonomien nå blant de raskest voksende økonomiene i Afrika.

Gir Vital Push

Jada, det kan bare være ønsketenkning å antyde at et lag som mottar sponsing kan sette i gang Zambias økonomi, og det kan være tilfelle. Selv om dette er en engangshendelse og ikke representerer noe mer enn ekstra penger og støtte til et basketballakademi, er det unektelig et skritt i riktig retning.

I utgangspunktet kan det komme tregt i gang, med bare noen få bedrifter som bestemmer seg for å etterligne 10bet. Men når flere organisasjoner og selskaper velger å bli med i bevegelsen, er det mulig at Zambia om ikke lenge kan ha en levende sportssektor som til og med kan konkurrere med nasjoner som Storbritannia eller USA.

Utvilsomt representerer Bulldogs nye sponsing med 10bet en betydelig forbedring, selv med tanke på klubbens generelle helse. Videre kan de langsiktige effektene av denne erfaringen være ekstremt skadelig for Zambias økonomi som helhet.

Det er lett å undervurdere virkningen av en slik tilsynelatende ubetydelig endring. Likevel kan mindre justeringer som disse behandlet gjennom denne artikkelen tjene som gnisten som tenner noe som er langt større enn dem selv. Det er vanskelig å forutsi hvor stor effekt Bulldogs' nye 10bet-sponsing vil ha på økonomien. Det kan ikke nektes at enhver reform, uansett hvor beskjeden den er, er et skritt i riktig retning.

Alt om 10Bet Bookmaker

Blue Star Planet Limited, selskapets eier og operatør, har hatt 10bet i drift siden 2003. Operatøren har ikke vært i stand til å finne noen andre søstersider; derfor har de ansatte på 10bet kun kunne konsentrere seg om ett merke i nærmere 20 år.

10bet-nettstedet har en fantastisk merittliste oppnådd over nesten 20 år i bransjen og har lisenser fra Sverige, Malta og Storbritannia. Å ha disse lisensene gjør dem i stand til å lovlig akseptere spillere fra et bredt spekter av nasjoner, noe som er fordelaktig for alle som vurderer å spille med siden. Selv om det kan virke overdrevent, viser det nettstedets forpliktelse til å opprettholde åpenhet og ærlighet.

Siste nytt

2022 FIFA verdensmesterskap - Mexico vs Argentina
2022-11-26

2022 FIFA verdensmesterskap - Mexico vs Argentina

Nyheter