Nyheter

August 24, 2022

William Hill Incentives Spark Expansion

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

William Hills innovative gratisspill-tilbud revolusjonerer insentiver innen sportsgambling. For kommende konkurranser kan spillebokens kunder motta et gratisspill for ganske enkelt å følge bonusens vilkår. Det ikke-utbetalbare gratisspillet er et kampanjetilbud for kvalifiserte kontoinnehavere, som ikke har noen kontantverdi. Imidlertid er pengegevinster fra gratisspillet ekte, og det er grunnen til at kampanjen tiltrekker seg mye oppmerksomhet.

William Hill Incentives Spark Expansion

Med mer enn 2 millioner kunder fra minst 85 land, William Hill viser ingen tegn til nedgang i markedet for online sportsbetting. Selv om merkevaren ikke trenger å tilby lukrative bonuser, tjener dens pågående kampanjer til å opprettholde den eksisterende kundebasen og trekke nye gamblere.

Uthevet under selskapets kontoinnstillinger-menyområde på nettsiden, er gratisspill kun bra for kvalifiserte sportsspill. Merket øker insentiver i USA, et spirende marked siden landets høyesterett legaliserte sportsbetting i 2018. La oss utforske hvordan William Hills eksplosive vekst påvirker markedet for sportsbetting på milliarder dollar.

Historien til William Hill

William Hill nyter en betydelig del av sportsspillmarkedet. Med inntekter på over 1,3 milliarder dollar per år i et marked verdt mer enn 9 milliarder dollar, er selskapet en stor aktør innen online sportsbetting. William Hill ble lansert i 1934 og har skiftet hender flere ganger. I 1971 kjøpte Sears Holding selskapet. På det tidspunktet var betting-etablissementet ansvarlig for minst 10 prosent av Sears' fortjeneste. Imidlertid solgte Sears virksomheten innen 1988.

I 2018 drev nettbasert ekspansjon selskapets eksponentielle vekst som en av de beste online bookmakerne. I 2020 tok Caesars Entertainment kontroll over det daværende offentlige selskapet for 2,9 milliarder euro bare for å ta det privat i 2021. I september 2021 solgte Caesars den europeiske delen av virksomheten til 888 for 3 milliarder dollar og den gjenværende virksomheten for 2,2 milliarder dollar i 2022. Et 2021-partnerskap med Relax Gaming utvidet William Hills spillportefølje ved å legge til 2000 kasinospill til merkevarens app og nettside.

Juridiske spørsmål og forbud

I nesten et tiår fungerte George Howarth som parlamentarisk rådgiver for selskapet og mottok betaling på £30 000. I løpet av den tidsrammen la Howarth fram budsjettposter for tøffere beskatning på spillebørser. Senere forlot han rollen som parlamentsmedlem i kjølvannet av en utgiftsskandale, der enkelte medlemmer ble anklaget for omfattende misbruk av godtgjørelser og utgifter.

I 2008 anklaget Storbritannias Advertising Standards Authority William Hill for å drive "sosialt uansvarlig" reklame. Året etter forbød ASA ytterligere reklame distribuert av selskapet for å inneholde villedende informasjon, som brøt med "sannhet"

Storbritannia vs. internasjonalt

Til tross for noen av utfordringene selskapet møtte i løpet av sin historie, er William Hill klar for eksplosiv vekst på grunn av sin innovative katalog over digitale spill, attraktive insentiver og ekspansive kundebase. Sportsboken tilbyr odds på konkurranser, kamper og turneringer over hele verden, og henvender seg til sportsbetting-entusiaster.

Nettstedet som er lett å navigere, viser populære konkurranser og toppspill for spillere som bestemmer seg for hvilken kamp som skal satses. Organiser alle kampene i henhold til sport, og nettstedet lar deg se spillehandlinger for livespill i sanntid.

Som en av de første som fordypet seg i sportsgambling via mobilapp, har William Hill utviklet seg til en av de travleste mobile plattformene på markedet. Etter år med foredling, speiler appen merkevarens internetttilbud, som er globalt populære.

Sport å satse på

Kunder kan kun bruke gratisspill for kvalifisert sportsbetting, og sportsbooken har mange sporter å velge mellom. Med mer enn 30 sporter på menyen, opplever spillere en rekke innsatsalternativer. Fra cricket til biljard tilbyr William Hill odds på tradisjonelle og nisjesporter.
Sportsalternativer kan variere fra land til land, i henhold til lokale lover knyttet til gambling. Her er noen populære sporter som William Hill-kunder kan forvente.

eSport

Esports eksploderer i popularitet og forventes å nå mer enn $6 milliarder i markedsverdi innen 2027. For gamblere tilbyr dette modne markedet tusenvis av konkurransedyktige omsetningsmuligheter per måned fra hele verden. Sportsbooken tiltrekker eSport entusiaster ved å tilby odds på populære internasjonale og regionale kamper.

Fotball

Som en av de mest populære idretter i verden trekker fotball fans til å satse på favorittlag, -spillere og -resultater. Forbedret engasjement med konkurranser og konkurrenter, har fotballsportstipping hos William Hill blitt en viktig del av den verdensomspennende kulturen.

Boksing

I konkurranser av snert og vidd, har boksekamper dyktige konkurrenter i harde kamper for å se hvem som vil vinne. Fra smålekvekt til tung vekt, William Hill tilbyr tilgang til å se kamper i sanntid og satse på hvem som kan vinne. Ifølge eksperter skjer mer enn 45 prosent av sportsspill på nett. 

For boksing- og andre sportsfans er enkel tilgang til veddemålsmuligheter både praktisk og farlig. Forskning tyder på at skjæringspunktet mellom spill og teknologi kan øke antallet gamblingavhengigheter globalt.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter