Nyheter

November 2, 2022

Unibet signerer avtale med Ajax

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Unibet lanseres i Nederland

Etter at morselskapet Kindred sikret seg en lisens til å drive virksomhet i Nederland i mai lanserte Unibet i juli. Kindred hadde sluttet å operere i Nederland før markedet åpnet, og ble med flere andre operatører som gjorde det samme for å overholde nederlandske myndigheters forskrifter.

Unibet signerer avtale med Ajax

Det var en utrolig opplevelse, ifølge Lennart Kessels, daglig leder for Kindred i Nederland, da Unibet.nl gikk live. Han var fornøyd med troppen fordi de hadde jobbet hardt for å nå det målet. Kessels sa at tiden nå er inne for å tilby sine tjenester til sine kunder på nederlandsk og at de er forberedt på å ønske dem velkommen tilbake til deres spennende nye nettside Unibet.nl.

Utvidelsesprosess for bookmakeren i landet

På sin side sa administrerende direktør i Kindred Group, Henrik Tjärnström, at de ser frem til å drive virksomhet i Nederland. Landet har et betydelig og betydelig europeisk marked med en lokal lisens, og selskapet har promotert lokale lisensprogrammer de siste ti årene.

Derfor var de glade for at deres nylig tildelte lisens i Nederland vil gjøre dem i stand til å støtte en rettferdig og bærekraftig spillindustri aktivt.

Videre har online sportsbook har som mål å utdype og utvide sin rolle i det nederlandske samfunnet. Bookmakeren er ivrig etter å gi nederlandske kunder en trygg, sikker og hyggelig gamblingopplevelse som en del av deres langsiktige mål og strategi.

Sponsoravtale med Ajax

Etter Unibets retur, inngikk den nederlandske fotballgiganten Ajax en flerårskontrakt med leverandøren av online sportsspill. Denne avtalen vil se at bookmakeren blir med Ajax-samarbeid gruppe umiddelbart. 

Ajax og Unibet vil samarbeide om prosjekter knyttet til ansvarlig gambling, mental helse og forebygging av kampfiksing i tillegg til deres forretningsforhold. Partnerskapet kommer etter at Unibet fikk tillatelse til å tilby nettspill i Nederland i juni.

Ajax' kommersielle direktør, Menno Geelen, uttrykte selskapets glede over å ønske Unibet velkommen som en ny partner som er globalt kjent som en pioner innen ansvarlig spill. I deres samarbeid vil dette området bli spesielt vurdert. Ved å gi fans produkter av høy kvalitet, skiller Unibet seg fra konkurrentene. Ajax vil bistå med dette gjennom samarbeidsprosjekter og innhold.

Unibets forpliktelse til ansvarlig gambling

I den nederlandske bettingindustrien introduserte Unibet en ny Unibet Effektprogram. Dette programmet tar sikte på å beskytte etiske og ansvarlige gamblingstandarder, samtidig som det bekjemper svindel og korrupsjon på sportsbetting. Programmet er helt fokusert på å finansiere initiativer som konsentrerer deres innsats om å øke ansvarlighet og sikkerhet i spillindustrien. Unibet fokuserte på tre pilarer for å oppfylle programmets mål.

Disse pilarene inkluderer forhold til European Football for Development Network, en veldedighetskamp med Telstar og De Graafschap, og ytterligere engasjement i amatørsport. Gjennom denne alliansen har Unibet blitt kåret til den offisielle partneren for EFDN i landet og vil se at organisasjonen fremmer de beste sikre gamblingmetodene.

Naturligvis er ikke alle fornøyde med Unibets nylige økning i tilstedeværelse i landet. Imidlertid uttrykte daglig leder for Unibet Nederland, Lennart Kessels, selskapets enorme stolthet, spesielt over samarbeidet med Ajax. Som en del av samarbeidet skal de finansiere Unibet Impact. 

Det unike programmet kalt Unibet Impact er bygget på partnerskap med samfunnsorganisasjoner, profesjonelle og amatørsportsligaer, og lag. Målet til Unibet Impact er å gjøre det nederlandske spillsamfunnet morsommere og samtidig fremme en tryggere og mer ansvarlig online spillvirksomhet.

Amatørsport og ekstra synlighet

Selskapet vil finansiere 50 lag som en del av sin forpliktelse til å støtte amatørsport. Som en del av Unibets positive merkevareforsterkning i Nederland, vil lagene som søker motta tilpassede skjorter, sokker, shorts og vesker. Over landets regulerte spillmarked har Unibet vokst raskt. Den måtte forlate tidligere fordi markedet ble omregulert, men den kom tilbake i juni.

Unibet ønsker å konsentrere seg om ansvarlig spilling angående mental helse, spesielt med Ajax. De vil forske på den nøyaktige formen de vil gi dette i den kommende perioden, samtidig som de tar lærdom av initiativer de allerede har støttet over hele verden.

Kindred Group ønsker å delta mer i nasjonalidrett generelt. Samtidig inngikk Unibet relasjoner med partnere fra Telstar og Graafschap for å sikre at de kunne utføre sine plikter.

Alt om Unibet

The Kindred Group, et av de største børsnoterte online gamblingselskapene i verden med ni merker i sin portefølje, inkluderer Unibet, som ble etablert i 1997. Brukere kan satse på ulike sportsbegivenheter gjennom Unibet og delta i eksklusive online kasinospill.

Siden gir nye brukere en velkomstbonus på deres første innskudd. Siden har også samarbeidet med flere nettbaserte betalingsselskaper. Derfor tilbyr Unibet et bredt utvalg av innskuddsalternativer som kundene deres kan bruke mens de gjør innskudd og uttak av penger.

Visa, MasterCard, Neteller, bankoverføringer, Skrill og PayPal, er noen av de tilgjengelige betalingsalternativene. Spesielt plattformen tilbyr rundt 35 idretter, inkludert cricket, baseball, hesteveddeløp, ishockey, politikk, UFC og vintersport.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter