Nyheter

October 31, 2023

Siste utviklingen i Michigan Sign-Stealing Scandal og World Series Matchup

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Introduksjon

I denne episoden av Hang Up and Listen, får Stefan Fatsis, Josh Levin og Joel Anderson selskap av Slates Ben Mathis-Lilley for å vurdere den siste utviklingen i Michigan-skiltstjelings-ekstravaganzaen. Teamet diskuterer University of Michigans beslutning om å trekke tilbake et nytt kontraktstilbud for hovedfotballtrener Jim Harbaugh, som rapportert av The Wall Street Journal. De fordyper seg også i Connor Stalions sitt program for skilttyveri og hans "Michigan Manifesto", som fremhevet av Sports Illustrateds Richard Johnson. ESPN gir innsikt fra noen som ble betalt av Stalions for å filme sidelinjen til Michigan-motstandere.

Siste utviklingen i Michigan Sign-Stealing Scandal og World Series Matchup

World Series Matchup

Ben Lindbergh fra The Ringer blir med i podcasten for å bryte sammen World Series-oppgjøret mellom Arizona Diamondbacks og Texas Rangers. Lindberghs ekspertise innen baseballanalyse er tydelig i bøkene hans, "The Only Rule Is It Has to Work" og "The MVP Machine." Han utforsker også baseballs nye 'reliever-familiarity-effekt' og det pågående 'for mange-pitcher-problemet'

Dwight Howard-kontrovers

Diskusjonen skifter deretter til kontroversen rundt Dwight Howard, den fremtidige basketball Hall of Famer som har blitt anklaget for seksuelle overgrep. ESPN gir dekning av Stephen Harpers sivile søksmål mot Howard, som har benektet anklagene. Diana Moskovitz sin artikkel i Defector gir en tidslinje for anklagene om seksuelle overgrep, mens DJ Dunsons stykke i Deadspin stiller spørsmål ved hvorfor det er mangel på diskusjon om saken. Outsports' Cyd Zeigler undersøker Stephen A. Smiths svar på påstandene.

Takeaways

Når episoden avsluttes, forlater programlederne lytterne med noen viktige takeaways. De fremhever behovet for Major League Baseball for å justere sitt 12-lags sluttspillformat etter de tidlige utgangene til Dodgers, Orioles og Braves. De anerkjenner også de fremragende prestasjonene til Texas Rangers utespiller Adolis Garcia og de overpresterende unge spillerne på Arizona Diamondbacks. Episoden avsluttes med et bonussegment som diskuterer NBAs åpningshelghistorier, inkludert Victor Wembanyamas debut, LeBron James' påståtte minuttbegrensning, og det nye partnerskapet mellom Damian Lillard og Giannis Antetokounmpo.

Ikke glem å abonnere på Slate Plus for å støtte Hang Up and Listen. For mer dyptgående dekning, sjekk ut de anbefalte artiklene og bøkene som er nevnt gjennom episoden.

For eventuelle spørsmål kan du kontakte podcastteamet på hangup@slate.com.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter