Nyheter

October 10, 2023

Sett inn via Skrill eller Neteller hos Betandyou for å få 20 % tilbakebetaling

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser

Betandyou er en sportsbettingside fra 2010 som eies av Tixi Multimedia BV. Denne bettingplattformen tilbyr konkurransedyktige odds på en rekke markeder og sporter, inkludert fotball, basketball, nettball og mer. For å gjøre spillopplevelsen din enda mer givende, kjører Betandyou flere kampanjer, inkludert 20 % Cashback-bonus. Så hvordan fungerer det?

Sett inn via Skrill eller Neteller hos Betandyou for å få 20 % tilbakebetaling

Hva er 20 % Cashback-bonusen hos Betandyou?

Denne kampanjen er mer en innskuddsbonus enn en cashback-bonus. Alle spillere kan sette inn minst €10 ved å bruke Skrill eller Neteller for å kvalifisere for 10 % cashback. Dette gjør denne kampanjen unik, med tanke på at de fleste spillsider ikke belønner innskudd via disse populære betalingsalternativene. 

Nedenfor er de raske og enkle trinnene for å gjøre krav på dette tilbudet:

  • Logg inn på din Betandyou regnskap.
  • Åpne kassen og velg Neteller eller Skrill.
  • Fortsett med å sette inn minst €10 uten noen spesiell kampanjekode. 
  • Denne bettingsiden vil automatisk kreditere cashback-bonusen til kontoen din.

Viktige ting å vite om denne bonusen

For det første er dette en daglig reload bonus å kreve fra 25. januar 2023 til 25. januar 2024. Du har bare rett til én 20 % cashback bonus daglig, med en maksimal bonus på €47. Husk at du må aktivere bonusen under "Min konto"-innstillinger for å kreve den. 

I mellomtiden dette regulert sportsbettingside sier at spillere må fullføre et 10x omsetningskrav før de kan ta ut bonusen og eventuelle gevinster. Du må oppfylle omsetningssatsen på akkumulatorspill som inneholder fire eller flere valg, med hver etappe har odds på 1,40 eller høyere. Ingen uttak før du har fullført rollover rate!

Som forventet, dette sportsbook bonus kan ikke brukes sammen med andre bonuser og kampanjer. Med andre ord, du må bruke opp enhver aktiv sportsbonus på kontoen din før du kan kreve belønningen. Totalt sett er det en ganske enkel spillbonus å kreve denne måneden.

Siste nytt

Hvordan håndtere dårlige løp i spill
2023-11-20

Hvordan håndtere dårlige løp i spill

Nyheter