Melbets nye Edge of Betting

Nyheter

2022-06-29

Melbet er kjent for sine fremragende sportsspilltjenester. Spillere som bruker leverandøren kan delta i en rekke tilgjengelige sportsbegivenheter. Siden starten har plattformen utviklet seg betydelig for å tilby tjenester i verdensklasse til brukerne.

Melbets nye Edge of Betting

Det er mer enn to hundre sportsbegivenheter som spillere kan satse på hver dag. Siden passer for både nye og erfarne spillere. Noen av de fremtredende sportsbrukerne kan finne på Melbet er Formel 1, Innebandy og baseball. Bowler, snooker, curling og ski er også tilgjengelig hos leverandøren, blant andre idretter.

Melbet tilbyr mer enn 20 000 begivenheter før kampen per måned. De tilbyr også en direktestrømmingstjeneste som sender høyoppløselige kamper fra de mest betydningsfulle ligaene, inkludert La Liga, Bundesliga og Premier League.

Den mest fremtredende funksjonen er imidlertid multi-Live. Funksjonen lar kunder se og satse på opptil fire forskjellige sportsbegivenheter samtidig. Melbet har også et mediesamarbeid med den spanske La Liga. Store klubber som Real Madrid og Barcelona konkurrerer, og partnerskapet er en av deres mest bemerkelsesverdige suksesser.

Bonuser hos Melbet

Bonuser og kampanjer er metoder som brukes av mange online betting- og gamblingfirmaer for å tiltrekke seg nye forbrukere og beholde eksisterende. Bonuser kommer i ulike former, inkludert som en første innskuddsbonus for nye kunder eller gratisspill hvis de oppnår visse betingelser satt av nettstedet. Det er en rekke løpende kampanjer med Melbet.

Kampanjekodebonus

Brukere kan motta opptil $100 ved å bruke koden. Kampanjekoden er et fantastisk tilbud, og flere tilbud er tilgjengelige. Andre velkomsttilbud er tilgjengelige for andre nasjoner over hele verden. For å være kvalifisert for bonusen, må tippere gjøre et minimumsinnskudd på $10.

For å bruke alt Melbet-siden har å tilby, må man først opprette en konto hos sportsbooken. For å få velkomstgaven på opptil $130 (€100), må spillere oppgi kampanjekoden STYVIP1. Det er dedikerte sider som tilbyr flere tips og informasjon om kampanjekoden.
Spillere kan fullføre registreringsprosedyren på flere forskjellige måter. Ett-klikk, telefon, e-post og sosiale medier kan alle gjøre dette. Det er ikke en kompleks prosedyre, men de må gi Melbet nøyaktig informasjon.

Velkomstbonuser for nye spillere

Melbets velkomstbonus er underlagt spesifikke vilkår og begrensninger. Til å begynne med er hver kunde kun kvalifisert for én velkomstbonus. Dette gjelder for en enfamilieadresse, en delt datamaskin og en delt IP-adresse. Brukere kan ikke åpne flere Melbet-kontoer ved å bruke samme kontoinformasjon, for eksempel en bankkonto, kredittkort, online betalingskonto eller e-postadresse. Hvis det oppdages at man har benyttet seg av bonustilbudet, vil Melbet-kontoen bli kansellert.

Vilkår for velkomstbonuser

Incitamentet må brukes innen 30 dager etter utløpsdatoen. Videre må spillere bruke hele bonusverdien før de tar ut penger fra kontoen sin. Før du gjør et uttak, må du oppfylle alle de andre bonusvilkårene. Ellers vil bonusen og all inntjening gå tapt. Melbet forbeholder seg også retten til å gi eller kansellere bonusen hvis det anses nødvendig.

Brukere må satse 12 ganger bonusbeløpet i akkumulatorspill for å være kvalifisert for bonusen. Minst tre hendelser må inkluderes i alle akkumulatorspill. I et akkumulatorspill må minst tre hendelser ha odds på 2,10 eller høyere. Når alle innsatsene som er gjort med dette beløpet er avgjort, anses det nødvendige innsatsbeløpet som oppfylt. Eventuelle andre kampanje- eller spesialtilbud kan ikke kombineres med velkomstbonus. Før de fullfører bonusomsetningskravene, kan spillere ta ut pengene sine og miste premien og alle tilhørende gevinster.

Bursdags gratisspill

Melbet ønsker at brukerne skal ha en unik spillopplevelse. Derfor, på en spillers viktigste dag i året, tilbyr den en spesiell bursdagsbonus. Hvis man ønsker å være kvalifisert for bursdagsbonusen, må de ha satt inn minst €100 og ha hatt kontoen sin i minst 30 dager. Dessuten må man ha vært aktiv i løpet av de siste 30 dagene før fødselsdagen sin, og en personlig profil må fylles ut.

Partnerskap med Ghanas WSbettico

Melbet og Bettico har gått sammen for å gjøre det enklere for spillere å duplisere spillekuponger fra begge sider. Denne nye funksjonen lar spillere dele spillekuponger med vennene sine. WSbettico er verdens første sosiale bettingplattform basert på blokkjeden. Dette vil gi spillerne et konkurransefortrinn i spillmarkedet. Med WSC-tokenet kan brukere få tilgang til ulike oddskuponger, selge sannsynlige odds som kan vinnes, delta i P2P-spill og lage en personlig spillbegivenhet.

Leverandørene har som mål å etablere et miljø som er egnet for å spille en rekke interessante NFT- og VR-spill og ha tilgang til en rekke lønnsomme investeringsvarer gjennom WSC AIs anbefalinger. To andre grunner til å bli med i dette prosjektet er Mentors World og WSC Metaverse.

Siste nytt

2022 FIFA verdensmesterskap - Mexico vs Argentina
2022-11-26

2022 FIFA verdensmesterskap - Mexico vs Argentina

Nyheter