Be om tidlig utbetaling hos Betinia når laget ditt er 2 mål foran

Nyheter

2023-05-23

Benard Maumo

Ingenting kan gjøre sportsspillere mer engstelige enn å vente til fulltid på at innsatsene dine skal avgjøres. I fotballtipping må du vente i 90 minutter eller enda mer hvis spillet går til ekstraomganger. Men takket være Betinias «Tidlig utbetaling»-funksjon, trenger du ikke å vente til spillet slutter for å be om en utbetaling. Denne artikkelen diskuterer denne sportsbettingbonusen og hvordan du kan dra nytte av den. 

Be om tidlig utbetaling hos Betinia når laget ditt er 2 mål foran

Hva er Betinias 2 mål foran tidlig utbetalingsbonus?

Som navnet antyder, lar denne funksjonen sportsspillere be om en tidlig utbetaling når laget de roter etter løp til en 2-måls ledelse. Dette sportsbook bonus har vært gyldig siden september 2022, og bookmakeren har ikke spesifisert sluttdatoen. Enhver registrert person kl Betinia kvalifiserer for opprykk. Så hvis du registrerer deg i dag, utnytte denne spennende spillfunksjonen. 

Her er et tydelig eksempel; du plasserer en innsats på lag A mot lag B. I så fall kvalifiserer du deg automatisk for bonusen fordi funksjonen kun gjelder for 1x2 (hjemme eller borte) spill. Hvis du støtter lag A og de fortsetter å lede 2-0, kan markedet avgjøres som et vinnende pre-live-spill.

Vilkår og betingelser for 2 mål foran tidlig utbetaling

Nesten alle sportsbetting bonuser har vilkår og betingelser, og Betinias 2 Goals Ahead Early Cashout er intet unntak. Denne bonusen er gyldig for Bet Builder, system-, multiple- og enkeltspill plassert før spillets start. Enkelt sagt, du vil ikke kvalifisere deg for kampanjen hvis du plasserer innsatsen under kampen. 

I mellomtiden gjelder opprykk bare for topp-lag fotball ligaer i Tyskland, Frankrike, Italia, Spania og England. Og for å unngå forvirring, fotballkamper kvalifisert for denne funksjonen har et "Early Payout (EP)"-symbol på de respektive markedene. Så vær forsiktig så du ikke velger feil spillmarked. 

Interessant nok gjelder Early Payout-funksjonen også for andre sporter i regulert sportsbettingside. De inkluderer følgende:

  • Amerikansk fotball: hvis laget er foran med 17 poeng.
  • Baseball: hvis laget er foran med 5 løp.
  • Basketball: hvis laget er foran med 20 poeng.
  • Tennis: hvis en spiller er foran med 2 sett.
  • Hockey: hvis et lag er foran med 3 mål.

Merk at alle gevinster blir kreditert når fotballaget har scoret de 2 nødvendige målene. Men tilbudet gjelder ikke for innsatser som har blitt fullstendig utbetalt.

Siste nytt

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere
2023-08-29

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere

Nyheter