Melbets omtale av Sports Betting - Spill

Age Limit
Melbet
Melbet is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
MasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
Curacao

Spill

Melbets sportsbook har mange forskjellige sporter og markeder å velge mellom. Du har sjansen til å delta i mer enn 1000 arrangementer hver dag. Du vil med andre ord ikke kjede deg. Du kan satse på fotball, basketball, hockey, volleyball, boksing, cricket, skihopping, sykling, baseball og mange andre idretter.

Melbet lar deg også spille på mange forskjellige markeder. Du har med andre ord alltid et alternativ. Du kan satse på de store sportene som bookmakeren tilbyr, eller du kan satse på et mangfold av nisjesporter eller spesifikke begivenheter, som europeisk handicap, ski, golf, friidrett, head-to-heads, etc.

Mest populære sporter

Det finnes en mye sport å satse på på Melbet, men fotball (eller fotball for noen) ser ut til å være den mest populære.

Som et eksempel på hvor godt denne sportsboken dekker fotball, hver dag er det godt over et dusin spill å satse på, og de fleste av dem har mer enn ett marked å satse på.

Folk sier ofte at den engelske Premier League er den største og beste fotballigaen i verden. Dette gjelder også når det kommer til tipping. Du vil kunne satse på alle 380 kampene i løpet av en sesong, inkludert innsatser i spillet. Men du kan satse på andre ting, som regionale turneringer.

Live Betting

In-play betting, også kalt «live betting," er når en bookmaker lar folk plassere veddemål eller ta ut penger mens et spill pågår. Med live-betting kan spillere tjene penger på endringer i et spill, som at en spillers form blir bedre. For at livespill skal fungere, trenger bookmakeren å være rask.

Live-betting på MELbet fungerer ganske bra. De lar deg spille i sanntid på en rekke sportsbegivenheter. Men dekningen varierer for turneringer som ikke er like store.

Noen arrangementer streames også direkte på nettsiden. De har til og med en funksjon for folk som ønsker å holde styr på mer enn ett arrangement. Noen av disse kan brukes selv før en spiller er ferdig med å registrere seg for MELbet. Direktesending fungerer bra, enten de bruker MELbet-appen eller skrivebordssiden.

Tennis

Selv om tennis ikke er en populær sport i noen land, elsker spillere over hele verden å satse på den.

De tennis timeplanen er satt opp slik at det spilles spill nesten hver dag, og det er derfor sporten er så populær. Siden ATP- og WTA-turene går over hele verden, kan kamper skje når som helst, selv i arbeidsuken.

En annen god ting med å satse på tennis er at organisasjonene som har ansvaret for sporten har gjort mye statistikk og annen informasjon om den tilgjengelig for allmennheten. På denne måten blir tennis sett på som en av de mer fremadstormende idrettene.

Basketball

Det er trygt å si det basketball er et populært spill på den internasjonale scenen. Den blander raske, uventede spill med et bredt spekter av omsetningsmuligheter for å gi spillerne et bredt spekter av alternativer. Basketball er en av de enkleste idrettene å satse på, men basketballspillere må ha en grunnleggende forståelse av sporten for å kunne delta med suksess.

NBA er toppen av basketball. Når basketballsesongen begynner på høsten, er alle tipperes oppmerksomhet rettet mot ligaen og dens spillere. Men det er en rekke regionale konkurranser for basketballspillere å nyte, som EuroLeague, Turkish Basketball Super League, Basketball Bundesliga i Tyskland og mer.

Ishockey

Ishockey er en av de mest spennende idrettene i verden, og å satse på den gjør den enda mer spennende. Hockeyspill ligner på andre lagsporter ved at det lar fansen forutsi hvilket lag de tror vil vinne konkurransen. Gamblere kan også satse på det totale antallet scorede mål, samt en rekke andre spillspesifikke spillmarkeder.

NHL tiltrekker seg spillere fra hele verden for å konkurrere om Lord Stanley's Cup og spille på en av de mest fremtredende hockeyplattformene i Nord-Amerika, noe som gjør denne konkurransen til et stort trekkplaster for bookmakere.

Imidlertid har europeiske ligaer som SHL, KHL og Liiga vist at hockey kan blomstre på alle nivåer og at spillere kan finne aktivitet.

Volleyball

Volleyball er ganske populært og har en betydelig fanbase, spesielt i spesifikke nasjoner. Dette gjelder spesielt selv om den ikke har så stor tilhengerskare som for visse andre idretter, for eksempel fotball. På grunn av dette tilbyr det store flertallet av de store sportsbettingselskapene, om ikke alle, innsatser på volleyball.

Spillere vil ha muligheten til å satse på kamper som er en del av nasjonale volleyballkonkurranser, kamper som er en del av internasjonale klubbkonkurranser, og selvfølgelig kamper som finner sted mellom landslagene i forskjellige land under OL, verdenscupen. , verdensmesterskapet eller en hvilken som helst annen konkurranse som arrangeres av FIVB. Spillere kan satse på både volleyballkonkurranser for menn og kvinner.

Bordtennis

Ettersom covid-19-utbruddet avbrøt praktisk talt alle idretter våren 2020, begynte interessen for å satse på bordtennis å vokse.

Til tross for pandemien fortsatte flere bordtennisligaer å operere. Bettors var glade for å finne et spill de kunne satse på, spesielt fordi det var kjent.

Bordtennisturneringer er de mest populære stedene å plassere innsatser på når du ser spillet. I likhet med tennis tiltrekker disse turneringene toppspillerne globalt og noen av de dypeste konkurransene.

De olympiske sommerleker, ITTF verdensmesterskap, verdensmesterskap for lag, verdenscupene for menn og kvinner og ITTF World Tour Grand Finals er alle begivenheter å se.

Hva annet å satse på

Politikk

Etter at Donald Trump vant det amerikanske presidentvalget i 2016 med en helt uventet seier, begynte ivrige tippere å innse mulighetene i politisk spill.

Spillere kan satse på politiske utfall på en rekke forskjellige måter. Futures er en type innsats som gamblere kan sette på utfallet av fremtidige hendelser. En spiller kan for eksempel sette en innsats på den neste presidenten i USA eller på personen som vil bli nominert til USAs høyesterett. Det finnes også forslag, som å satse på hvorvidt en politiker vil bruke et bestemt ord under en tale.

Satser på politikk er et av de mest uforutsigbare spillmarkedene, noe som betyr at det er mulighet for å tjene store betalinger basert på de overlegne oddsene levert av oddsprodusentene.

Spillere kan satse på politiske begivenheter i Storbritannia, USA, Europa, Irland og Australia, inkludert Brexit.

TV-spill

TV-programspill har blitt stadig mer populært de siste tiårene. Reality TV-tipping har fått mye oppmerksomhet fra tippere. I reality-tv blir konkurrenter satt opp mot hverandre på forskjellige måter. Det er mange nye ansikter på disse showene. Men det er noen kjendisspekkede realityprogrammer på eteren.

En av de mest fristende delene av reality-TV-betting er det store utvalget av alternativer.

Plasser dine "standard" innsatser først. Dette er innsatser på hvem som vil vinne programmet, gå videre til neste runde, og hvordan hver spiller vil klare seg i rangeringene.

Utover det, vil du finne forslagsspill som er unike for hvert show. For eksempel kan immunitetsutfordringen la deg spekulere i hvilken Big Brother-deltaker som vil vinne.

Gamblere kan satse på forskjellige TV-arrangementer, inkludert Got Talent-konkurransene.

Andre spill

Det er mange spesialspill man kan plassere på MelBet. De tilbyr til og med Space Specials Bet, om hvilket romselskap som vil være det første til å sette et menneske på Mars. MelBet har også odds på kjendisbrudd, olympiske maskoter og mye mer.

Total score9.0
Fordeler
+ Høye odds
+ Bredt utvalg av sport
+ Gode bonuser som tilbys
+ Live-spill på sport

Raske casinofakta

BonuserBonuser (4)
Bonus uten innskudd
Free Spins Bonus
InnskuddsbonusVelkomstbonus
BrukerstøttealternativerBrukerstøttealternativer (1)
Kundestøtte-e-post
InnskuddsmetoderInnskuddsmetoder (34)
AstroPay
AstroPay Card
AstroPay Direct
BPay
Bank Wire Transfer
Beeline
Bitcoin
Bitcoin Cash
Bradesco
Credit Cards
Crypto
Debit CardDogecoinEcoPayz
Ethereum
JetonLitecoinMasterCard
Megafon
Moneta
Neosurf
Neteller
Payeer
Paysafe Card
Perfect Money
Prepaid Cards
QIWI
Santander
Siru Mobile
Tele2
Visa
WebMoney
Yandex Money
ePay.bg
LandLand (72)
Albania
Algerie
Argentina
Aserbajdsjan
Australia
Bahrain
Bangladesh
Bolivia
Bosnia-Hercegovina
Brasil
Bulgaria
Canada
Chile
Colombia
De forente arabiske emirater
Egypt
Etiopia
Filippinene
Georgia
Ghana
Hongkong S.A.R. Kina
Hviterussland
India
Indonesia
Island
Japan
Jordan
Kasakhstan
Kenya
Kina
Kroatia
Kuwait
Libya
Malaysia
Marokko
Mauritius
Mexico
Mosambik
Myanmar (Burma)
Namibia
Nepal
New Zealand
Nigeria
Nord-Makedonia
Norge
Oman
Pakistan
Paraguay
Peru
Polen
Qatar
Russland
Saudi-Arabia
Serbia
Singapore
Somalia
Sri Lanka
Sudan
Sveits
Sør-Afrika
Sør-Korea
Taiwan
Tanzania
Tsjekkia
Tyrkia
Uganda
Ukraina
Ungarn
Uruguay
Usbekistan
Vietnam
Zimbabwe
LisenserLisenser (2)
Curacao
Dirección General de Juegos y Sorteos Mexico
ProgramvareProgramvare (6)
Endorphina
Microgaming
NetEnt
PariPlay
TVBET
Wazdan
SpillSpill (46)
SpråkSpråk (34)
Hindi
arabisk
aserbajdsjansk
bulgarsk
dansk
engelsk
estisk
finsk
fransk
georgisk
gresk
hebraisk
hviterussisk
japansk
kasakhisk
kinesisk
koreansk
kroatisk
litauisk
makedonsk
malayisk
norsk
polsk
portugisisk
rumensk
russisk
serbisk
slovakisk
thai
tyrkisk
tysk
ukrainsk
ungarsk
vietnamesisk
ValutaerValutaer (24)
amerikanske dollar
armenske dram
australske dollar
bahrainske dinarer
bangladeshiske taka
bolivianske boliviano
botswanske pula
brasilianske real
bulgarske lev
burundiske franc
danske kroner
emiratarabiske dirham
euro
japanske yen
kanadiske dollar
kinesiske yuan
kuwaitiske dinarer
newzealandske dollar
norske kroner
nye hviterussiske rubler
russiske rubler
sveitsiske franc
sørafrikanske rand
tyrkiske lire