Melbet Bookie-anmeldelse 2024 - Faq

MelbetResponsible Gambling
CASINORANK
8.97/10
Bonus€200 + 77 gratisspinn
Høye odds
Bredt utvalg av sport
Gode bonuser som tilbys
Live-spill på sport
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Høye odds
Bredt utvalg av sport
Gode bonuser som tilbys
Live-spill på sport
Melbet is not available in your country. Please try:
Faq

Faq

Følgende er noen av de vanligste spørsmålene fra MELbet-kunder før de plasserer en sportssatsing.

Må du gå gjennom KYC med MELbet?

Ja, du må fullføre KYC-verifiseringsprosessen uavhengig av om du ønsker å sette inn, ta ut, kreve bonustilbud eller bare spille hos Melbet. Det er ikke noe alternativ.

Melbet forstår at du er dedikert til å følge bookmakerens regler og har ingen intensjon om å jukse dem så lenge du har fullført KYC-verifiseringsprosedyren.

Hvordan kan jeg bruke MELbet-bonusen og gratisspillene mine?

Du vil få gratis innsatser ved å bli med i MELbet og delta i deres mange kampanjer. Esports hos MELbet følger de samme reglene som andre idretter.

For å løse inn gratisspillet ditt fra registreringskampanjen, fullfør registreringsprosessen for MELbet, sett inn, plasser et spill med MELbet-odds høyere enn 1,4 og klikk på "bruk bonussaldo" på det påfølgende spillet ditt.

Hvorfor må jeg gi MELbet-personalet alle papirene mine?

Du er ikke forpliktet til å sende inn alle dokumentene dine til Melbet-teamet, og du er heller ikke pålagt å sende hele bildet av dokumentene dine. Du kan skjule seksjonene som inneholder informasjon som MELbet ikke krever.

Hvor lang tid tar KYC-prosessen?

Tiden det tar Melbet å reagere på bekreftelsesforespørselen din kan variere. Ventetiden din bestemmes av når du sender inn papirene dine. Hvis du sender dem i arbeidstiden på en ukedag, bør du få svar innen 24 timer, men du bør være forberedt på å vente opptil fem virkedager.

Hva skjer hvis ett av ni valg i en akkumulatorsatsing taper?

Dessverre krever alle typer akkumulatorinnsatser at du vinner alle innsatsens valg. MELbet gir et spesielt insentiv for akkumulatorer som lar deg motta full refusjon hvis du bare mister ett valg. Alle akkumulatorer med syv eller flere valg er kvalifisert.

Jeg husker ikke brukernavn og passord. Hvordan kan jeg hente den?

For å tilbakestille brukernavnet og passordet ditt, bruk "Glemt passord"-alternativet i registreringspanelet. Melbet gir en lenke som du kan tilbakestille brukernavnet og passordet via etter å ha oppgitt e-postadressen eller telefonnummeret ditt.

Er Melbet legitim og trygg?

Sertifiseringene og brannmurene som brukes av Melbet gjør det svært vanskelig for brukerinformasjon å bli stjålet. På den annen side er brukere som har vært glade i årevis det beste beviset på at dette utsagnet er sant.

Melbets nye Edge of Betting
2022-06-29

Melbets nye Edge of Betting

Melbet er kjent for sine fremragende sportsspilltjenester. Spillere som bruker leverandøren kan delta i en rekke tilgjengelige sportsbegivenheter. Siden starten har plattformen utviklet seg betydelig for å tilby tjenester i verdensklasse til brukerne.