Maxim88 bookie-anmeldelse

Maxim88Responsible Gambling
CASINORANK
7/10
Bonus
Ubegrenset cashback
Ukentlig lykketrekning opptil $100 000
Asia eneste plattform med evolution gaming dedikert bord
Hent bonusen din

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Trusted
Verified
Secure
Ubegrenset cashback
Ukentlig lykketrekning opptil $100 000
Asia eneste plattform med evolution gaming dedikert bord
Maxim88
Hent bonusen din

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Bonuser

Bonuser

Spillere på Maxim88 kan få tilgang til de mange kampanjene og bonusene på kampanjesiden. Nye tippere tilbys 200 % på Michael Owens velkomstbonus for alle tilbydere bortsett fra Allbet, 918kiss og Mega888. Kampanjer som EVO Cup Weekly cash drop lover totalt 4400 premier verdt SGD 25 000 hver uke, og Pragmatic Play tilbyr freebies som smartklokker på visse sporter som er populære. Spillere kan også bli med på et nivå på en av de 5 nivåene i lojalitetsprogrammet. Mellom Classic og Platinum kreves et månedlig minimumsinnskudd. Likevel kommer medlemmer bare inn via en invitasjon for Crockford-nivået. VIP-programmet tilbyr fordeler som en kontoadministrator, spesielle rabatter, bonuser og høye uttaksgrenser.

+10
+8
Lukk
Spill

Spill

Elskere av sportsbetting får en hyggelig overraskelse siden Maxim88 er hjemmet til klassikere som fotball, så mye at de inngikk en toårskontrakt med fotballlegenden Michael Owens. Faktisk er det ansiktet hans du vil møte når du logger deg på nettsiden.

Den grønne og lilla bakgrunnen med gule ordlyder gir siden et sporty preg og gjør det enkelt å navigere og finne favorittsportene dine. En tydelig fane leder besøkende til ulike deler av plattformen. Hvis du ønsker å dykke inn i esport og sportsbetting, må du gjøre det gjennom CMD368. Gjennom CMD368-siden blir spillere omdirigert til bettingsiden, som tilbyr sports- og esport-bettingmarkeder. Populære idretter inkluderer:

Fotball er utbredt blant spillere over hele Asia-regionen. Spillere vil finne fristende odds og forskjellige spillmarkeder i fotballbegivenheter. Spillere kan satse på hvem som skal vinne en kamp, handicap, totalsum eller plassere et multi-bet. Hvis du bestemmer deg for å få utbetalingene dine tidligere enn planlagt, kan du bruke utbetalingsfunksjonen kansellere et aktivt spill og få betalt umiddelbart. Spillere kan klikke på hver sportsbegivenhet for å se alle tilgjengelige markeder. Nåværende fotballigaer og cuper inkluderer:

  • Klubbvennlig
  • Tsjekkia Cup
  • Internasjonalt vennlig
  • Litauen A Lyga
  • Engelsk Premier League

Maxim88 har en seksjon dedikert til verdensmesterskapet i Qatar 2022. Fotballfans vil få tilgang til denne seksjonens spillmarkeder for verdenscupkamper.

Programvare

Programvareleverandører Maxim88 er førsteklasses, og tilbyr et jevnt og brukervennlig grensesnitt som gjør det enkelt å satse og administrere kontoen din. Du kan se flere sportsbetting-programvare på Maxim88 , for eksempel – som lar deg få tilgang til de nyeste trendene og funksjonene. Dessuten kan du forvente en jevn spillopplevelse uten avbrudd på grunn av konsekvente programvareoppdateringer og forbedringer.

Betalinger

Betalinger

For å gjøre innskudd og uttak så smertefritt som mulig, godtar Maxim88 en rekke betalingsmetoder. Enten du setter inn eller tar ut hos Maxim88 , er vi sikre på at du vil finne betalingsmetodene deres som praktiske og sikre.

Innskudd

Maxim88 aksepterer bettors fra en rekke land. For å få dem til å føle seg hjemme, fikk de spilleplattformen til å akseptere forskjellige innskuddsmetoder, inkludert krypto. Noen av de tillatte kryptovalutaene inkluderer BTC, ETH og LTC. Siden kryptovalutaer tilbyr anonymitet, foretrekker noen tippere denne metoden som et sikkerhetstiltak. Spill med krypto har også flere fordeler, inkludert kampanjer som spesifikt er til fordel for kryptokontoer. Spillere på Maxim88 kan plassere innskuddene sine ved å bruke bankoverføringer, e-lommebøker, kredittkort, EeziePay, Help2Pay og andre. Likevel må de først sjekke om valutaen de bruker er stedsspesifikk. Fiat-valutaene som aksepteres her er Sørøst-regionen, inkludert thailandske baht (THB), vietnamesisk dong, indonesiske rupiah (IDR) og Malaysia Ringgit (MYR). Innskudd tar noen minutter å reflektere, så spillere kan sette inn og sette innsatser umiddelbart.

Uttak

Spillere må ha minimum 50 MYR på kontoene sine, og spillere kan nyte noen av de beste sportene i verden og smile til banken. På Maxim88 må spillere oppfylle spesifikke omsetningskrav før de foretar uttak. Nettstedet setter et daglig tak på 30 000 RM (20 000 SGD), som tilsvarer 900 000 RM per måned. Avhengig av metoden som brukes, tar behandlingen mellom 3 og 10 minutter. Masseuttak er underlagt flere krav, som forventet med retningslinjene for anti-hvitvasking av penger.

Tillit og sikkerhet

Tillit og sikkerhet

For å holde dine private detaljer trygge har Maxim88 håndhevet flere sikkerhets- og sikkerhetslag. For å garantere rettferdig og åpen spilling gjennomgår Maxim88 regelmessig testing av uavhengige tredjepartsorganisasjoner. Du kan være trygg på at dine personlige data forblir konfidensielle og at spillene håndteres rettferdig når du bruker denne pålitelige sportsbettingtjenesten.

Sikkerhet

Maxim88 prioriterer sikkerhet, og den har en lisens fra PAGCOR og Curacao spillmyndighet. Denne bettingplattformen bruker de høyeste teknologi- og sikkerhetsekspertene for å garantere spillerne en trygg og enkel plattform å satse på. Noen av dem inkluderer ThreatMetrix og iovasjon. All personlig informasjon plassert på forumet, inkludert biodata og bankinformasjon, forblir gjemt unna ondsinnede mennesker gjennom toppmoderne kryptering, tofaktorautentisering og brannmurer.

Maxim88 har et 24/7 dedikert supportteam som tilbyr hjelp til spillere gjennom Whatsapp, Wechat og en live chat-funksjon. VIP-kunder får imidlertid høyeste prioritet og omsorg under kundeservice. Innskudd og uttak av VIP-medlemmer vil bli prioritert, og VIP-medlemmer kan hoppe over køer for å snakke med Maxim88-teamet. Deres kommentarer vil tillegges større vekt.

Sammendrag av Maxim88 Sportsbook

Hvis du ser etter en pålitelig spillplattform i Sørøst-Asia, krysser Maxim88 av for alle de riktige boksene. Den har et bredt utvalg av sporter å velge mellom og spille på. Den støtter en rekke betalingsalternativer og valutaer, inkludert kryptovalutaer. Maxim88 har en rik sportsbok som lar spillere følge handlingen og vinne mens de er i gang. Takket være strategiske partnerskap med merker som CMD368, blir spillere på Maxim88 utsatt for en ny verden av spillmarkeder, noe som beriker mulighetene deres.

Når det gjelder sikkerhet, har Maxim88 investert tungt i å sikre at spillerne er på et trygt sted unna hackere og annen personlig informasjon. Den tilbyr høye nivåer av kryptering og en spillelisens fra Curacao; bettors kan spille rundt i fred på siden. Plattformen kan også skilte med noen gunstige odds og bonuser for spillere som strømmer inn. VIP-seksjonen garanterer riktig VIP-behandling for medlemmene. Hvis du er en tipper som leter etter en sikker side med en rik sportsbook, kan dette være verdt å sette opp en konto på. Husk å spille ansvarlig.

Ansvarlig Spill

Maxim88 er forpliktet til ansvarlig spilling og tilbyr forskjellige verktøy for å hjelpe deg med å begrense risikoen. Disse funksjonene inkluderer innskuddsgrenser, bortvalgsalternativer og tilgang til ressurser for personer med spilleavhengighet.

Om

Om

Siden lanseringen i 2006, har Maxim88 blitt en av Sørøst-Asias mest kjente spillplattformer. Bettere fra Singapore og Malaysia blir behandlet på en moderne online bettingside med lukrative kampanjer og bonuser. Maxim88 har inngått samarbeid med bettingsider som CMD386, Maxbet og BTI-Sports for å sikre at spillere får en utmerket spillopplevelse. Du kan enkelt utforske CMD386-spillmarkedene fra lenken på Maxim88-plattformen. Du må være logget inn for å utforske spillmarkedene på de to andre sidene. I begynnelsen av 2022 inngikk siden et partnerskap på 5 millioner MYR (1,1 millioner) med Evolution gaming. Med slike strategiske justeringer kan spillere få tilgang til ulike sportsspillmarkeder. I vår Maxim88-spillanmeldelse vil vi se mer på denne spillplattformen, hva den tilbyr og hva spillere kan forvente herfra.

Kjappe fakta

År stiftet: 2016
Nettsted: Maxim88

Regnskap

Å opprette en konto hos Maxim88 er en enkel prosess som tar bare noen få minutter å fullføre. Du trenger bare å gi fra deg noen av dine personlige detaljer og velge pålogging og passord. Når kontoen din er klar, kan du hoppe inn i satsingen eller gå rett til bonusene for å se hva som kan være tilgjengelig. Faktisk er en av de beste fordelene hvor enkelt nettstedet er å navigere og hvor godt funksjonene alle fungerer. Du kan sjekke spillhistorikken din, se hvor nær du er å oppfylle omsetningskravene og administrere bankrollen din – uten å måtte forlate hjemmet ditt.

Brukerstøtte

Hvis du noen gang har noen spørsmål eller bekymringer angående kontoen din eller bettingprosessen, er denne leverandørens kundestøtteteam alltid tilgjengelig for å hjelpe. Deres kunnskapsrike representanter vil hjelpe deg på en vennlig og profesjonell måte, for å sikre at du får den best mulige opplevelsen mens du spiller hos Maxim88 .

Live chat: Yes

Tips Og Triks

  • Utforsk sportsseksjonen: Maxim88 lar deg oppdage interessante sporter, samtidig som du får alt du trenger for å nyte favorittene dine. * Grab bonuser og kampanjer: For å komme i gang tilbyr Maxim88 en betydelig bonus. Se opp for kommende bonuser og kampanjer som gratisspill eller reloads. * Den beste innskuddsmetoden: Velg den mest praktiske innskuddsmetoden fra et av alternativene Maxim88 . For å hjelpe deg med å bestemme hvilke alternativer som er best, kan du enkelt prøve ut, for eksempel: Bank transfer, Bitcoin . * Hold deg informert: Gjør research og hold deg oppdatert på de siste hendelsene og sportene du satser på. Følg sportsnyheter og oppdateringer for å holde deg oppdatert, og sjekk ut sport som: E-sport, Virtual Sports, Sport for å utforske nye alternativer og holde deg oppdatert.

Kampanjer Og Tilbud

For å hjelpe deg med å få mest mulig ut av tiden du bruker ved å satse, tilbyr Maxim88 flere forskjellige kampanjer. Du kan bruke kampanjene deres til å prøve ut nye strategier og spill uten å sette opp mye av dine egne penger. Dessuten gjør de rimelige omsetningskravene til Maxim88 -kampanjene det enklere å ta ut bonusgevinstene dine.

Royal Panda
Hent bonusen din

18+, kun første innskudd, T & Cs gjelder. Opt-in påkrevd. Innskudd med Skrill, Neteller og Paysafecard er ikke kvalifisert. Casino bonus: min. £ 10, maks. £ 100. Bonus / gratis spinn gevinst satsing krav: x35. Maks. bonusspill: £ 5, kan variere. begambleaware.org

1xBet
1xBet:$100

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET:$300

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Ikke gå glipp av disse bonustilbudene

Royal Panda
Royal Panda
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen dinRoyal Panda anmeldelse

18+, kun første innskudd, T & Cs gjelder. Opt-in påkrevd. Innskudd med Skrill, Neteller og Paysafecard er ikke kvalifisert. Casino bonus: min. £ 10, maks. £ 100. Bonus / gratis spinn gevinst satsing krav: x35. Maks. bonusspill: £ 5, kan variere. begambleaware.org

1xBet
1xBet
$100
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din1xBet anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

22BET
22BET
$300
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Hent bonusen din22BET anmeldelse

18+ år, Spill ansvarlig | hjelpelinjen.no | Les fullstendige vilkår og betingelser her

Close