Beste bookmakere som godtar Trustly

Trustly er en online betalingstjeneste grunnlagt i Sverige i 2008. Denne tjenesten lar spillere og tippere sette inn og overføre penger uten problemer eller forsinkelser. Denne metoden er for tiden tilgjengelig i over 30 land og har blitt akseptert som et levedyktig betalingsalternativ av over 800 forhandlere på nettet i 2015.

Innovasjonene laget av Trustly er laget for å tilpasse seg tiden, noe som gjør overføringer mellom enheter mer sømløse og enkle. Dette gjør Trustly til et attraktivt alternativ for spillplattformer. Den har også partnerskap med PayPal, Groupon og TransferWise. Selskapet introduserte også Payout Express-produktet i samarbeid med Paypal.

Beste bookmakere som godtar Trustly
Slik betaler du med TrustlyUttak med Trustly
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserEmil HansenLocaliser
Slik betaler du med Trustly

Slik betaler du med Trustly

En av fordelene ved å velge Trustly på spillsider er at det er bemerkelsesverdig enkelt og raskt. For det første krever ikke Trustly at bettors registrerer seg for en konto eller laster ned en app.

Alle betalinger som gjøres med denne tjenesten bruker midler direkte fra bankkontoen din - ingen innskudd er nødvendig. Dette betyr at det er raskere, enklere og sikrere enn å måtte koble bankkontoen din til en annen tredjepartskonto.

For å betale med Trustly, gjør enkelt disse trinnene ved utsjekking:

  1. Velg Trustly som en betalingsalternativ på kjøpmannsnettstedet.
  2. Logg inn på bankkontoen din som vanlig.
  3. Velg hvilken konto du vil trekke penger fra.
  4. Bekreft betalingen med den autentiseringsprosessen du foretrekker.

Vær oppmerksom på at Trustly ikke godtar forretningskontoer, så sørg for at den valgte bankkontoen er en privat konto som tillater bankoverføringer. Din tilgjengelige saldo kan heller ikke krediteres av banken, og Trustly krever også at bankkontoer er i lokal valuta.

Det er en grense for øyeblikkelig innskudd som kan settes opp av selgere, som begrenser hvor mye som kan overføres gjennom Trustly i sanntid. Overføringer som overskrider denne grensen vil ta opptil to (2) virkedager. I de fleste tilfeller kan du fortsette med dette eller velge å kansellere transaksjonen.

Det er også verdt å merke seg at Trustly fungerer som en digital mellommann. Dette betyr at de ikke kan utstede kvitteringer eller offisielle dokumenter - bare selgere kan.

Slik betaler du med Trustly
Uttak med Trustly

Uttak med Trustly

Uttak med Trustly er intuitive og enkle. Bare velg Trustly som uttaksalternativ på selgersiden, skriv inn beløpet og fortsett som normalt. Det er også raskere, ettersom bruk av tillit eliminerer behovet for å logge på bankkontoen din for å foreta en overføring.

Midlene bør krediteres bankkontoen din i løpet av høyst få minutter. Dersom du ikke mottar ditt trukket beløp umiddelbart, er det et par forklaringer på dette.

Det kan være på grunn av bankens håndteringstid eller kanskje planlagt eller akutt vedlikehold. Bankoverføringer har også en tendens til å bli satt på vent for helligdager eller helger. En annen mulighet var at banken avviste uttaket på grunn av begrensninger eller begrensninger på kontoen din.

Minste uttaksbeløp for Trustly er 10 USD-ekvivalenter, opp til et maksimum på 10 000 USD-ekvivalenter. Alle uttak gjort med Trustly settes i gang automatisk og umiddelbart, så kansellering er ikke et alternativ.

En viktig ting å merke seg er at Trustly er en e-betalingsleverandør som fungerer som en slags mellommann mellom selgere og kunder. De behandler ikke transaksjonene i seg selv, de har heller ikke midler, og alle midler som reiser gjennom dem krediteres direkte til bankkontoer eller kjøpmenn.

Hvis du ikke kan se en konto på listen når du gjør et uttak, sørg for at kontoen er en privat konto som tillater bankoverføringer og ikke en bedriftskonto

Uttak med Trustly