Beste bookmakere som godtar Skrill

Skrill er en betalingsmetode som er veldig populær blant spillere og spillsider. Skrill ble grunnlagt i 2001 og har siden den gang økt i popularitet. I dag aksepterer mange online bettingsider Skrill, siden det er en av de beste betalingsløsningene for tipping. Når du velger et nettsted å satse på, er det viktig for spillere å velge en bookmaker som godtar deres foretrukne betalingsalternativ.

Beste bookmakere som godtar Skrill
Toppspillsider med SkrillHvordan gjøre et innskudd med SkrillHvordan gjøre et uttak med SkrillTrygghet og sikkerhet hos SkrillSkrill kundestøttealternativer
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserEmil HansenLocaliser
Toppspillsider med Skrill

Toppspillsider med Skrill

Skrill (opprinnelig Moneybookers) er en online pengeoverføringsmetode etablert i 2001. Spol fremover i 2021 har selskapet klart å ekspandere til over 120 land, og støtte opptil 40 valutaer.

Foreløpig er Skrill en bærebjelke på topp betting sider, som tilbyr tjenester til lokale og internasjonale bettingsider. Så, vil du begynne å tippe med Skrill? Her er all viktig informasjon om Skrill-spill og hvor du kan spille med dette bankalternativet.

Toppspillsider med Skrill
Hvordan gjøre et innskudd med Skrill

Hvordan gjøre et innskudd med Skrill

Spillere må først lage en lommebok for å begynne å satse med Skrill på de beste gamblingsidene. Heldigvis er prosessen med å lage en Skrill-lommebok ganske grei. Start med å besøke tjenestemannen Skrill nettside og trykk deretter på "Registrer". Deretter fyller du ut den forespurte informasjonen på det elektroniske registreringsskjemaet. Etter at alt er gjort, vil Skrill sende deg en e-post som bekrefter at kontoen er konfigurert.

Etter dette er det på tide å finansiere e-lommeboken. Spillere kan gjøre det ved å bruke direkte bankoverføringer og andre Skrill-kontoer. Som forventet kan spillere også koble til kort, som kreditt-/debetkort og forhåndsbetalte kort. For å overføre penger til kontoen, klikk "Last opp midler" og følg deretter instruksjonene på skjermen for å legge til penger. Gå nå til din Skrill-støttede bookmaker og overfør pengene.

Det er nok å si at Skrill-tjenester er tilgjengelige via den nettbaserte versjonen eller dedikerte mobilapper. Skrill-mobilappen er elegant, enkel og tilgjengelig for nedlasting på Play Store og App Store. Appen lar brukere sette inn penger på bookie-kontoene deres, samt foreta uttak. Kort sagt, den gjør praktisk talt alt den nettbaserte versjonen kan gjøre.

Skrill-avgifter og transaksjonsgrenser

Å lage og vedlikeholde en Skrill-lommebok er vanligvis gratis. Enkelt sagt, Skrill krever ingen månedlig avgift eller gebyr for inaktivitet på kontoen. Dessuten belaster ikke dette e-lommebokalternativet spillere noe for å sende penger inn på spillekontoene deres. Imidlertid tiltrekker uttak en viss prosentandel av transaksjonsbeløpet. Dette kan være så lavt som 1 %.

I mellomtiden har ubekreftede Skrill-brukere en daglig overføringsgrense på $2500 og kan sende eller motta maksimalt $1000 per økt. I tillegg er de ukentlige og månedlige overføringsgrensene henholdsvis $3500 og $4500. Du kan imidlertid øke beløpet ved å bevise identiteten din.

Merk: Den tilsynelatende ulempen med å sette inn via Skrill er at de fleste bookmakere ikke tilbyr bonuser. Men dette er ikke alltid tilfelle. Les derfor bonusens fine skrift for å se om Skrill-innskudd kvalifiserer for belønningen.

Hvordan gjøre et innskudd med Skrill
Hvordan gjøre et uttak med Skrill

Hvordan gjøre et uttak med Skrill

Det er helt gratis å behandle utbetalinger via Skrill på de fleste bookmakere. Dette kan imidlertid variere avhengig av operatøren. Direkte Skrill-uttak til en tilknyttet bank tiltrekker seg også en fast avgift på €5,50, mens en sats på 7,5 % gjelder for VISA-uttak. Når det gjelder valutakonverteringer, påløper et gebyr på 3,99 %. I tillegg pålegges et servicegebyr på €5,00 hver måned for kontoer som har vært i dvale i mer enn ett år. Trist, ikke sant?

Som sagt før, kan spillere øke transaksjonsgrensene ved å verifisere sine Skrill-kontoer. Dette er også standardprosedyren før du foretar uttak. For å få kontoen bekreftet, må man laste opp et bilde av førerkortet eller offentlig utstedt ID.

Deretter må spillere vise bevis på bosted ved å gi en kopi av en nylig bruksregning eller kontoutskrift. Etter å ha gitt disse dokumentene, kan bekreftelsen ta flere timer eller til og med dager.

Skrill-uttaksvarighet

Skrill-uttak kan være øyeblikkelig eller ta opptil 2 virkedager, avhengig av spilleboken. Merk at dette vanligvis er standardvarigheten for å ta ut penger fra en hvilken som helst gamblingside til e-lommebøker. Etter et vellykket uttak vil det ta ytterligere 2-5 virkedager før midlene vises på din tilknyttede bankkonto. Så det er trygt å konkludere med at det finnes andre raskere betalingsalternativer der ute.

Hvordan gjøre et uttak med Skrill
Trygghet og sikkerhet hos Skrill

Trygghet og sikkerhet hos Skrill

Skrill har flere lisenser, slik at de kan tilby sine tjenester globalt. For eksempel er Skrills morselskap, Paysafe Group, lisensiert av Central Bank of Ireland. Dette gjør at selskapet kan tilby banktjenester i Europa. I USA er Skrill regulert av FCA (Financial Conduct Authority). Disse lisensene og mange andre under listen gjør Skrill til et av de sikreste alternativene som finnes.

En annen sikkerhetsgrunn til å bruke Skrill er at all transaksjonsdata er SSL-kryptert. Selv om du vil avsløre påloggingsdetaljene dine, sikrer SSL-teknologien at hackere ikke får tilgang til passordet og brukernavnet ditt.

For ekstra sikkerhet bruker Skrill tofaktorautentisering (2FA) for å bekrefte identitet. Denne teknologien legger til et ekstra sikkerhetslag der brukere må taste inn en kode før de logger inn. Koden sendes vanligvis til et oppgitt mobilnummer eller e-post.

Trygghet og sikkerhet hos Skrill
Skrill kundestøttealternativer

Skrill kundestøttealternativer

Support og kundeservice er en avgjørende faktor å vurdere når du velger betalingsmåte. Så ofte kan spillere ha problemer som forsinkede innskudd/uttak, kontoverifikasjoner, valutakursforespørsler og så videre. Heldigvis tilbyr Skrill et effektivt støttesystem via ulike kanaler.

For det første er det en omfattende FAQ-seksjon med svar på alle grunnleggende spørsmål. Hvis du ikke finner svarene du leter etter i FAQ-delen, kan du kontakte support direkte via live chat. Imidlertid er live chat-konsultasjon kun tilgjengelig for VIP-kunder. Ubekreftede brukere vil få chatstøtte administrert av en virtuell assistent.

Hvis alt annet mislykkes, kan spillere sende e-post eller ringe Skrills supportteam. Selv om e-postsvar kan ta opptil 24 timer, er telefonstøtte øyeblikkelig. Selskapet tilbyr flere hotlines tilgjengelig fra mandag til fredag (kl. 08.00 til 17.00 lokal tid). I tillegg kan spillere sende meldinger direkte ved hjelp av det elektroniske skjemaet.

Nedenfor er Skrill-støttekontaktene:

Skrill kundestøttealternativer