Topp Sports Betting med Ripple

En av de første tingene spillere trenger å vite om Ripple er at det i utgangspunktet er kryptovaluta. Kryptoen kalles XRP, men den kalles vanligvis Ripple, navnet på den raskt voksende betalingstjenesten som bruker XRP for globale pengeoverføringer.

Tjenesten ble etablert i 2012, noe som gjør den til en relativt ung betalingsmetode for de fleste spillere. Det er ekstremt raskt og sikkert, akkurat som andre kryptor i omløp som Bitcoin og Dash. Overføringer gjøres gjennom RippleNet, som vanligvis tar bare sekunder hvor som helst i verden. Som for de fleste kryptoer, sjekk prisene for XRP regelmessig før du setter inn eller tar ut.

Topp Sports Betting med Ripple
Hvordan sette inn penger med RippleHvordan ta ut penger med Ripple
Hvordan sette inn penger med Ripple

Hvordan sette inn penger med Ripple

Til tross for sin relative ungdom, aksepterer mange bettingsider Ripple som en gyldig betalingsalternativ.

For å gjøre innskudd med denne kryptovalutaen, må spillere registrere seg for en pålitelig børs. Som med alle transaksjoner, bør det være et pålitelig nettsted, siden du kjøper digitale mynter med et debet- eller kredittkort.

Igjen, akkurat som enhver annen krypto, trenger spillere en lommebok for myntene sine. Etter å ha konfigurert det, kan de nå overføre de tilgjengelige midlene til lommeboken etter eget ønske.

Når spillere har kjøpt myntene sine, bør de bruke en Ripple XRP-bok, som kan spore alle transaksjoner som er gjort med lommeboken og kontoen din. Hovedboken bruker desentralisert blokkjedeteknologi for å behandle transaksjoner nesten umiddelbart. Å bruke denne hovedboken krever ingen ekstra tillatelser for spillere for å få tilgang til og bruke den.

For å satse med Ripple, bare gå til din foretrukket spillside og finn delen "Innskudd". Deretter velger du Ripple som foretrukket betalingsmetode fra alternativene. Det vil da bli generert en adresse for ønsket innskuddsbeløp.

Deretter, ved å bruke sin Blockchain-lommebok, må spillere sette inn pengene til den oppgitte adressen. Pengene krediteres umiddelbart til din spillekonto etter at de har blitt akseptert. Alle innskuddstransaksjoner er gratis og håndteres raskt på de fleste spillsider.

Hver bookmaker kan ha sin egen policy når det gjelder innskuddsgrenser. Sjekk med din bettingsides kundeserviceteam for å finne ut hva minimum og maksimum innskudd er for Ripple.

Hvordan sette inn penger med Ripple
Hvordan ta ut penger med Ripple

Hvordan ta ut penger med Ripple

De fleste bettingsider som aksepterer Ripple vil mest sannsynlig la spillere ta ut inntektene sine gjennom samme metode, ettersom Ripple fungerer mer som en kryptovaluta enn en løpende betalingstjeneste.

For å ta ut penger fra spillsider gjennom Ripple, ganske enkelt:

  1. Logg inn på bettingsiden din og finn siden eller alternativet for uttak
  2. Når du blir bedt om det, velg Ripple som uttaksmetode blant alternativene.
  3. Hvis du blir bedt om det, fyll inn de relevante dataene, bekreft og autoriser transaksjonen.

Som åpenbart ovenfor, er uttaksprosessen for Ripple lik for andre metoder. Det er også et praktisk alternativ, siden det er ekstremt raskt og billig. Ripple behandler transaksjoner med hastigheter på 3,3 sekunder med gebyrer så lave som $0,0004.

Flere kryptovalutautvekslinger håndterer også XRP for fiat-valutaer som USD, EUR, CAD, GBP, AUD, CHF, NZD og mange flere. XRP kan også handles for Etherum og Bitcoin på enkelte børser.

For å gjøre ting bedre, kjøres Ripple gjennom mer enn 150 validatorer over hele verden, noe som eliminerer muligheten for nettverksoverbelastning. Ripple samarbeidet også med andre betalingstjenester for å gjøre grenseoverskridende transaksjoner enklere. For å maksimere kundetilfredsheten behandler Ripple nå oppover 15 000 transaksjoner per sekund.

Bettors bør også se etter RXP-kraner, som kan gi gratis RXP for å utføre oppgaver som minispill. Det er kanskje ikke mye, men det kan gi deg en ekstra avtale eller et par terningkast for å fylle inntektene dine før du trekker deg.

Hvordan ta ut penger med Ripple