Beste bookmakere som godtar Revolut

Revolut er et britisk finansselskap som tilbyr en rekke banktjenester. Selskapet ble grunnlagt i 2015 og hadde hovedkontor i London. For tiden er selskapet rangert som det mest verdifulle britiske finansteknologiselskapet, verdt over 33 milliarder euro.

Revoluts utvalg av finansielle tjenester inkluderer debetkort, aksjehandel, valutaveksling, peer-to-peer-betalinger og kryptovalutautveksling. Spillere kan også gjøre uttak fra minibanker ved å bruke Revolut-appen. En viktig ting å merke seg er at de fleste Revolut-tjenester krever en avgift. Gebyrene øker vanligvis i helgene med opptil 2 % for å bidra til å dempe selskapet mot svingninger i valutakurser.

Beste bookmakere som godtar Revolut
Hvordan gjøre et innskudd med RevolutInnskudd via mobilHvordan gjøre et uttak med RevolutTrygghet og sikkerhet hos RevolutAlternativer for Revolut kundestøtte
Hvordan gjøre et innskudd med Revolut

Hvordan gjøre et innskudd med Revolut

Revolut har gjort ganske mye for å sikre at brukere enkelt og bekvemt kan sette inn penger på sine online bettingkontoer uten å gå på bekostning av sikkerheten på noen måte. Innskuddsprosessen kan variere litt i forskjellige nettkasinoer, men det grunnleggende prinsippet forblir det samme.

Før du begynner på innskuddsprosessen, må brukerne sørge for at de har registrerte Revolut-kontoer. Spillere med Revolut-kontoer kan raskt og enkelt opprette nye spillkontoer. Alle registrerte Revolut-kontoer må også aktiveres før de kan brukes.

Foreta innskuddsbetalinger

Etter å ha satt opp Revolut-kontoen, bør spillere logge inn på sine online sportsbetting-kontoer og navigere siden til betalingsalternativene. Noe å merke seg er at online betting må ha Revolut blant sine liste over innskuddsalternativer. Spillere med aktiverte Revolut-kontoer bør da klikk på alternativet Revolut, og de vil bli omdirigert til en annen nettside for å fullføre betalingen. De må da fylle ut kortdetaljer som kortnummer og CVV. De må også legge inn beløpet som skal settes inn.

Etter å ha bekreftet at alle detaljene er korrekte, kan tipperen godkjenne transaksjonen. Revolut behandler vanligvis innskudd i sanntid. Det betyr at tippere kan begynne å satse med ekte penger nesten umiddelbart etter å ha fullført innskuddstransaksjonen. Brukere kan sjekke kontosaldoen på Revolut eller online sportsbetting for å bekrefte om transaksjonen var vellykket.

Hvordan gjøre et innskudd med Revolut
Innskudd via mobil

Innskudd via mobil

Det er også mulig å sette inn penger ved hjelp av en smarttelefon. Det er spesielt enkelt for online-spill med mobilapper. Innskuddsprosessen er vanligvis relativt den samme, men med noen ønskelige bekvemmelighetsaspekter.

Innskudd via mobil
Hvordan gjøre et uttak med Revolut

Hvordan gjøre et uttak med Revolut

Uttaksprosessen er også like enkel som å gjøre innskudd. Spillere må sørge for at online sportsspill tillater Revolut-uttak. Det er fordi noen bettingsider tilbyr det kun som en innskuddsbetaling. Det neste trinnet er å logge på online sportsbetting og bekrefte at kontoen har nok midler for uttak.

Et enkelt klikk på Revolut-uttaksalternativet tar spillerne til en annen side hvor de vil bli bedt om å fylle inn uttaksdetaljene sine. Det inkluderer kortdetaljene som pengene skal sendes til og uttaksbeløpet.

I motsetning til innskudd tar Revolut-uttak vanligvis litt lengre tid. I de fleste online sportsbetting, tar det opptil tre virkedager før spillerne får tilgang til uttatte midler. Tiden kan være mye kortere for VIP-medlemmer på online bettingsider som tilbyr VIP-medlemskap. Det er også mulig å ta ut penger via mobile enheter, vanligvis ved å bruke samme prosedyre som en datamaskin.

Innskudds- og uttaksgrenser

Innskudds- og uttaksgrensene avhenger av banken som Revolut-kontoen er koblet til. Grensene er vanligvis basert på per dag og ikke per transaksjon. Nettbaserte bettingsider kan også ha forskjellige begrensninger angående transaksjonsbeløpene som tippere må overholde.

Det laveste transaksjonsbeløpet for enhver transaksjon er $10. Chase Bank tilbyr den høyeste uttaksgrensen, på $3000 per dag. Spillere bør gå gjennom vilkårene og betingelsene de bruker for nøyaktig informasjon om innskudds- og uttaksgrensene deres.

Hvordan gjøre et uttak med Revolut
Trygghet og sikkerhet hos Revolut

Trygghet og sikkerhet hos Revolut

Revolut er et populært betalingsalternativ fordi det tilbyr førsteklasses sikkerhet og sikkerhet for alle transaksjoner. Sikkerheten er nesten like god som å handle direkte med en bank. Revolut bruker de nyeste og tøffeste sikkerhetsprotokollene som sikrer at ingen uautoriserte brukere kan avskjære transaksjoner som gjøres via betalingsalternativet.

Flere autentiseringsfunksjoner legger til sikkerhetslag til alle tilgjengelige sikkerhetsfunksjoner. For eksempel må brukere legge inn en kode sendt til sine mobile enheter som SMS for å fullføre enhver innskuddstransaksjon.

Beskyttelse mot svindel

Revolut har gjort ganske mye for å beskytte brukere mot svindlere. Imidlertid er all innsats fortsatt kort, da det fortsatt er noen få sjanser for å bli svindlet mens du bruker dette betalingsalternativet. Spesielt kan de fleste tilfeller av svindel skylden på manglende kunnskap om brukerne eller slapphet med hensyn til å ta forholdsregler eller forebyggende tiltak.

Sikkerhetsfunksjoner å se etter

For å forhindre sikkerhetsproblemer, bør brukere først sørge for at de utfører alle transaksjoner ved hjelp av en sikker og trygg internettforbindelse. Å unngå offentlig Wi-Fi er et godt sted å begynne. Spillere bør heller ikke dele kontolegitimasjonen sin med noen. En annen ting å se etter er svindel på nett sportsbetting. I utgangspunktet kan due diligence hjelpe spillere med å finne ut hvilke svindelgamblingsider og unngå dem.

Trygghet og sikkerhet hos Revolut
Alternativer for Revolut kundestøtte

Alternativer for Revolut kundestøtte

Revolut tilbyr god kundeservice. Kunderepresentantene er ganske profesjonelle og vennlige. Hvor raskt tippere får svar avhenger imidlertid av kanalen som brukes for å få tilgang til kundeservicen. For eksempel er det mer sannsynlig at en bruker som ringer til kundeservice får hjelp raskere enn de som legger ut om problemene sine på sosiale medier.

Det er flere måter som tippere kan få tilgang til kundeservice på, noen av dem er fremhevet nedenfor.

Telefon

Den enkleste og raskeste måten å nå kundeservice på er via telefon. Nummeret oppdateres vanligvis på den offisielle nettsiden i tilfelle det endres. Det er imidlertid sjanser for å holde seg på vent i ganske lang tid, spesielt når et problem påvirker mange tippere.

Sosiale medier

Spørre kan også legge inn spørsmålene sine på sosiale medier. Kraften til multimedia resulterer vanligvis i relativt raske handlinger for å løse problemene.

Live-fora

Livefora er et flott alternativ for tippere som ikke har noe imot å motta hjelp fra Revolut kundeservicemedarbeidere. De kan få hjelp fra tippere som har opplevd lignende problemer før.

Alternativer for Revolut kundestøtte