Beste bookmakere som godtar Payz

EcoPayz er en av de mest praktiske e-lommebøkene for å gjøre transaksjoner på online bettingsider. Grunnlagt i 2000, aksepterer det over 45 valutaer fra hele verden. EcoPayz eies og drives av PSI-Pay, et aksjeselskap registrert og lisensiert av Storbritannias Financial Conduct Authority for å tilby betalingstjenester på nettet.

Spillere på nett kan velge en av tre typer kontoer: ecoCard, ecoAccount og ecoVirtualcard. EcoCard er en forhåndsbetalt debetkonto, som MasterCard, som muliggjør umiddelbare online betalinger. Økokontoen er en privat nettkonto som spillere kan fylle på når som helst eller sende penger til hvem som helst. Til slutt er ecoVirtualcard et engangsbetalingskort på nettet. Den blir ugyldig når transaksjonen er fullført.

Beste bookmakere som godtar Payz
Slik gjør du et innskudd med EcoPayzDaglig innskuddsgrense for EcoPayzHvordan gjøre et uttak med EcoPayz
Slik gjør du et innskudd med EcoPayz

Slik gjør du et innskudd med EcoPayz

EcoPayz lar brukere koble til bankkontoen sin og overføre penger. Å åpne en ecoPayz-konto er raskt og gratis. Kunder må fylle inn sine personlige data som telefonnummer, adresse og bostedsland. En aktiveringslenke sendes til den nye brukeren, hvoretter eieren kan bruke kontoen. Det er forskjellige måter å laste en ecoPayz med penger: lokal bankoverføring, internasjonal bank, forhåndsbetalt kort, kreditt- og debetkort.

Å gjøre et direkte innskudd med ecoPayz til en bettingplattform er gratis og nesten umiddelbart. Spillere med ekte penger som ønsker å øke bankrollen velger ecoPayz på kassesiden og skriv inn beløpet som skal settes inn.

Navnet på denne siden er forskjellig fra en spillleverandør til en annen. Da dukker ecoPayz-siden opp oss der spilleren logger på med brukernavn og passord. De tre tjenestene, ecoAccount, ecoCard og ecoVirtualCard, kan brukes for transaksjonen. Vanligvis tar ikke ecoPayz et gebyr for disse typer innskudd.

Slik gjør du et innskudd med EcoPayz
Daglig innskuddsgrense for EcoPayz

Daglig innskuddsgrense for EcoPayz

Grensene avhenger av kontonivået til en ecoPayz-bruker og vilkårene og betingelsene for bettingsiden. EcoPayz-kontoen er tilgjengelig på VIP-, platina-, gull-, sølv- og klassisk nivå.

Det er gratis å registrere seg for disse nivåene, men tjenestene som er tilgjengelige på hvert nivå vil variere. Jo høyere status, jo høyere innskuddsgrense og omvendt. Kontogrenser er utformet for å beskytte midler inne på en ecoPayz-konto.

Når du fyller på en spillside, er maksimumsgrensen på alle nivåer €250 per transaksjon. Daglige grenser varierer fra €1500 til €11,000 for de høyeste nivåene på ecoPayz-kontoen (gull, platina og VIP).

Kan jeg sette inn penger med mobil?

EcoPayz tilbyr en trygg og sikker mobilapp som kan lastes ned fra App Store og Google Play. Brukere kan få tilgang til kontoene sine fra iOS- og Android-enheter.

Daglig innskuddsgrense for EcoPayz
Hvordan gjøre et uttak med EcoPayz

Hvordan gjøre et uttak med EcoPayz

Så lenge en gamblingplattform støtter ecoPayz, er uttak mulig med ecoAccount- og ecoCard-kontoer. Trinnene som er involvert er som følger:

  • Spilleren navigerer til kassesiden
  • De velger ecoPayz fra listen over betalingsalternativer
  • De legger inn beløpet som skal trekkes fra spillekontoen
  • De fyller ut den forespurte informasjonen for at nettstedet skal godkjenne tilbaketrekningen

Når du ber om et uttak, vises transaksjonen umiddelbart på spillekontoen, og pengene når spilleren i løpet av to eller tre virkedager.

Spillleverandører krever neppe et gebyr for ecoPayz-uttak. Men avhengig av nivået på kontoen, kan ecoPayz belaste noe lite.

Daglig uttaksgrense hos ecoPayz

Hver spillleverandør setter på en uttaksgrense, så det er greit å sjekke vilkårene og betingelsene før du tar ut penger. Uttaksgrensen knyttet til ecoCard er basert på status eller nivå på kontoen.

Maksimumsbeløpet en ecoPayz-konto kan holde på sølv- og gullnivå er henholdsvis €15 000 og €100 000. Brukeren kan laste kontoen sin i en enkelt transaksjon med €10 - €200 på klassisk nivå.

Kontoer med sølvstatus kan motta alt mellom €10 til €1000 på en gang. En gullkonto kan ta €10 til €1500 i én transaksjon.

Kan jeg ta ut penger på mobil?

Uttak via ecoPayz mobilapp er en enkel prosess. En spiller logger på kontoen sin på en Android- eller iOS-smarttelefon og følger trinnene ovenfor.

Hvordan gjøre et uttak med EcoPayz