Beste bookmakere som godtar Payz

Payz er en av de mest praktiske e-lommebøkene for å gjøre transaksjoner på online bettingsider. Grunnlagt i 2000, aksepterer det over 45 valutaer fra hele verden. Payz eies og drives av PSI-Pay, et aksjeselskap registrert og lisensiert av Storbritannias Financial Conduct Authority for å tilby betalingstjenester på nettet.

Spillere på nett kan velge en av tre typer kontoer: ecoCard, ecoAccount og ecoVirtualcard. EcoCard er en forhåndsbetalt debetkonto, som MasterCard, som muliggjør umiddelbare online betalinger. Økokontoen er en privat nettkonto som spillere kan fylle på når som helst eller sende penger til hvem som helst. Til slutt er ecoVirtualcard et engangsbetalingskort på nettet. Den blir ugyldig når transaksjonen er fullført.

Beste bookmakere som godtar Payz
Hvordan gjøre et innskudd med PayzDaglig innskuddsgrense for PayzHvordan gjøre et uttak med Payz
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserEmil HansenLocaliser
Hvordan gjøre et innskudd med Payz

Hvordan gjøre et innskudd med Payz

Payz lar brukere koble til bankkontoen sin og overføre penger. Å åpne en Payz-konto er raskt og gratis. Kunder må fylle inn sine personlige data som telefonnummer, adresse og bostedsland. En aktiveringslenke sendes til den nye brukeren, hvoretter eieren kan bruke kontoen. Det er forskjellige måter å laste en Payz med penger: lokal bankoverføring, internasjonal bank, forhåndsbetalt kort, kreditt- og debetkort.

Å gjøre et direkte innskudd med Payz til en bettingplattform er gratis og nesten umiddelbart. Spillere med ekte penger som ønsker å øke bankrollen velger Payz på kassesiden og skriv inn beløpet som skal settes inn.

Navnet på denne siden er forskjellig fra en spillleverandør til en annen. Da dukker Payz-siden opp oss der spilleren logger på med brukernavn og passord. De tre tjenestene, ecoAccount, ecoCard og ecoVirtualCard, kan brukes for transaksjonen. Vanligvis tar ikke Payz et gebyr for disse typer innskudd.

Hvordan gjøre et innskudd med Payz
Daglig innskuddsgrense for Payz

Daglig innskuddsgrense for Payz

Grensene avhenger av kontonivået til en Payz-bruker og vilkårene og betingelsene for bettingsiden. Payz-kontoen er tilgjengelig på VIP-, platina-, gull-, sølv- og klassisk nivå.

Det er gratis å registrere seg for disse nivåene, men tjenestene som er tilgjengelige på hvert nivå vil variere. Jo høyere status, jo høyere innskuddsgrense og omvendt. Kontogrenser er utformet for å beskytte midler inne på en Payz-konto.

Når du fyller på en spillside, er maksimumsgrensen på alle nivåer €250 per transaksjon. Daglige grenser varierer fra €1500 til €11,000 for de høyeste nivåene på Payz-kontoen (gull, platina og VIP).

Kan jeg sette inn penger med mobil?

Payz tilbyr en trygg og sikker mobilapp som kan lastes ned fra App Store og Google Play. Brukere kan få tilgang til kontoene sine fra iOS- og Android-enheter.

Daglig innskuddsgrense for Payz
Hvordan gjøre et uttak med Payz

Hvordan gjøre et uttak med Payz

Så lenge en gamblingplattform støtter Payz, er uttak mulig med ecoAccount- og ecoCard-kontoer. Trinnene som er involvert er som følger:

  • Spilleren navigerer til kassesiden
  • De velger Payz fra listen over betalingsalternativer
  • De legger inn beløpet som skal trekkes fra spillekontoen
  • De fyller ut den forespurte informasjonen for at nettstedet skal godkjenne tilbaketrekningen

Når du ber om et uttak, vises transaksjonen umiddelbart på spillekontoen, og pengene når spilleren i løpet av to eller tre virkedager.

Spillleverandører krever neppe et gebyr for Payz-uttak. Men avhengig av nivået på kontoen, kan Payz belaste noe lite.

Daglig uttaksgrense hos Payz

Hver spillleverandør setter inn en uttaksgrense, så det er greit å sjekke vilkårene og betingelsene før du tar ut penger. Uttaksgrensen knyttet til ecoCard er basert på status eller nivå på kontoen.

Maksimumsbeløpet en Payz-konto kan holde på sølv- og gullnivå er henholdsvis €15 000 og €100 000. Brukeren kan laste kontoen sin i en enkelt transaksjon med €10 - €200 på klassisk nivå.

Kontoer med sølvstatus kan motta alt mellom €10 til €1000 på en gang. En gullkonto kan ta €10 til €1500 i én transaksjon.

Kan jeg ta ut penger på mobil?

Å trekke ut via ePayz-mobilappen er en enkel prosess. En spiller logger på kontoen sin på en Android- eller iOS-smarttelefon og følger trinnene ovenfor.

Hvordan gjøre et uttak med Payz