Beste bookmakere som godtar Paysafe Card

Paysafecard har alltid vært assosiert med online betting, og slik er det fortsatt i dag. Spillere som noen gang har satset på nett har sannsynligvis allerede kommet over Paysafecard eller brukt det én gang. Alle spillere, uavhengig av ekspertise eller spillpreferanse, nøt anonymiteten som de forhåndsbetalte kupongene gir.

Forhåndsbetalingssystemer som Paysafecard har vokst i popularitet som en metode for å betale for varer og tjenester på nettet med ekte penger i stedet for en bankkonto eller kredittkort. Du kan selvfølgelig foreta kjøp med bankkortet ditt, noe mange gjør fordi det skjuler den endelige transaksjonen på kontoen din.

Beste bookmakere som godtar Paysafe Card
Slik gjør du et innskudd med PaysafecardSlik gjør du et uttak med PaysafecardTrygghet og sikkerhet hos PaysafecardPaysafecard kundestøttealternativer
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserEmil HansenLocaliser
Slik gjør du et innskudd med Paysafecard

Slik gjør du et innskudd med Paysafecard

Å sette inn penger til en paysafecard-konto krever at spillere oppretter en konto hos dem først. De trenger ganske enkelt å gå til Paysafecards offisielle nettsted på www.paysafecard.com.

Når det er gjort, kan spillere sette inn penger på kontoene sine. Alt som kreves av spillere er å kjøpe en paysafecard PIN-kode, som de kan få fra over 600 000 butikker over hele verden. Spillerne må bare taste inn den 16-sifrede PIN-koden de har skaffet seg når de ønsker å fylle på sportsbook-saldoen.

Hvis spillere ikke er sikre på hvor de kan få en paysafecard-kupong, kan de gå til selskapets offisielle nettside. Nettsiden har en butikksøker som viser alle butikker som selger paysafecard PIN-koder i ditt område.

Å finansiere en spillekonto med paysafecard er en enkel prosess:

  1. Spillerne må gå til kassereren til favorittspillebøkene deres og velge innskuddsalternativet, og de vil bli presentert med alle tilgjengelige betalingsmåter. Nettstedet vil ta spillere til et nytt vindu når de velger paysafecard som deres foretrukne betalingsalternativ.

  2. Det vil være en lenke som viser dem alle butikkene i ditt område som selger paysafecard-kuponger. Du kan gå videre til neste trinn hvis du allerede har kjøpt kupongene dine.

  3. Bettors vil legge merke til en del der de må taste inn sin 16-sifrede PIN-kode. Husk at paysafecard PIN-koder kan kombineres for å la deg sette inn et større beløp. Når spillerne har satt inn alle PIN-kodene de ønsker, er det bare å bekrefte innskuddet.

Slik gjør du et innskudd med Paysafecard
Slik gjør du et uttak med Paysafecard

Slik gjør du et uttak med Paysafecard

Paysafecard kan dessverre ikke brukes til å gjøre uttak. Som et resultat, hvis en tipper ønsker å søke uttak på sin foretrukne spillebok, må de finne en annen måte.

  • En måte å ta ut penger på hvis spillere ikke kan bruke paysafecard er ved å bruke e-lommebøker som Neteller eller Skrill, siden disse alternativene er de mest praktiske og raskeste i skrivende stund.

  • En mellommann kan gi enda et lag med sikkerhet og personvern, noe som er bra siden de som bruker paysafecard gjør det på grunn av betalingstjenestens personvernbeskyttelse

  • Et annet alternativ for uttaksmetoden er å ta ut via direkte bankoverføringer. Det er imidlertid viktig å huske at uttak gjort gjennom disse kanalene tar lengre tid – omtrent to til fem dager.

Disse lange ventetidene kan til og med være lengre på grunn av helger, helligdager, eller hvis finansinstitusjonens system for tiden er under vedlikehold.

Husk at det vil påløpe et gebyr for konverteringsgebyret hvis spillere foretar spillebokinnskudd i en annen valuta enn den som står på paysafecard-kupongen. På den offisielle nettsiden til paysafecard er det en valutaomregner som lar brukere se hvilke gebyrer de kan kreve når de foretar et innskudd i ulike valutaer.

Fordi gebyrene kan variere avhengig av hvor spilleren bor, bør tippere gå til paysafecards offisielle nettside, velge sitt område og sjekke de riktige gebyrene som kan gjelde for dem.

Når det gjelder grensene, kan det variere fra bettingside til bettingside, så spillere bør gjøre leksene sine først.

Slik gjør du et uttak med Paysafecard
Trygghet og sikkerhet hos Paysafecard

Trygghet og sikkerhet hos Paysafecard

Paysafecards høye sikkerhetsnivå er en av de mest tiltalende funksjonene. Dette er den primære grunnen til at så mange gamblere har valgt å bruke denne betalingsmåten når de foretar innskudd på virtuelle spillebøker. Paysafecard krever ingen informasjon om kreditt-/debetkort eller bankkontoer gjennom hele betalingsprosessen. Dette unngår risikoen for at sensitive data blir eksponert for nettstedet der du satser.

Mens tippere må være forsiktige med å ikke dele PIN-kodene sine med andre for å unngå økonomisk svindel, har paysafecard tatt skritt for å forbedre sikkerheten til betalingsmekanismen. Du kan låse PIN-kodene dine hvis du observerer uredelig aktivitet.

Ingen vil kunne få tilgang til dem eller stjele penger på denne måten. Det er verdt å merke seg at når PIN-kodene er låst, kan de ikke brukes igjen. De har imidlertid muligheten til å be om refusjon for den gjenværende saldoen på paysafecard-kontoen.

Et annet skritt Paysafecard har tatt for å øke sikkerheten er å beskytte PIN-koder mot å bli hacket. PIN-koder vil ikke bli hacket av en generator, og beløpet som belastes på dine paysafecard-kuponger vil ikke bli endret.

Paysafecard advarer også sine kunder om andre vanlige svindel. På denne måten vil spillere ikke bli lurt til å avsløre kontoinformasjonen din eller PIN-kodene dine.

Trygghet og sikkerhet hos Paysafecard
Paysafecard kundestøttealternativer

Paysafecard kundestøttealternativer

Siden paysafecard er en av de topp betalingsmåte alternativer ikke bare blant spillere, men også med spillsider, noen problemer eller spørsmål vil alltid være tilstede.

Når spillere kommer over en av disse, er det selvfølgelig helt naturlig å be om hjelp. Det er bra at paysafecard er utstyrt for å håndtere spørsmål og bekymringer fra kunder.

Spillere som har spørsmål eller bekymringer kan gå til det offisielle paysafecard-nettstedet. Det er et støttealternativ på hamburgermenyen øverst til venstre som leder brukerne til en organisert og lettlest side med ofte stilte spørsmål.

FAQ-siden kan hjelpe med bekymringer angående emner som mistanke om svindel, refusjon, betalingsproblemer og mye mer. Hvis spillere ikke finner spørsmålet sitt på fanene, kan de legge inn problemet sitt på søkefanen.

Hvis det fortsatt ikke fungerer, kan spillere gå til Kontakt oss-knappen nederst på nettstedet. Her kan de finne et kontaktskjema hvor de kan sende inn supportbilletter, og deres kundeservicetelefon. Vær oppmerksom på at lokale kostnader kan påløpe når de ringer CS-teamet.

Lara, deres chatbot, er også tilgjengelig for spillerens spørsmål og bekymringer 24 timer i døgnet, syv dager i uken.

Paysafecard kundestøttealternativer