Beste bookmakere som godtar Neteller

Neteller er en betalingsmetode som er veldig populær over hele verden. Denne betalingsmetoden er svært pålitelig blant både selgere og tippere, og er kompatibel med de fleste spillsider rundt om i verden. Neteller er svært populær blant nettkasinoer og sportsbettingsider som en trygg innskuddsmetode, og mange gamblere bruker denne tjenesten til å sette inn og ta ut pengene sine.

Neteller aksepterer over 26 valutaer fra hele verden og er også tilgjengelig som app. Denne betalingsmetoden er enkel å bruke og en perfekt betalingsløsning når du er i utlandet da den aksepterer over 200 land.

Beste bookmakere som godtar Neteller
Mikael Virtanen
ExpertMikael VirtanenExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserEmil HansenLocaliser
Toppspillsider med Neteller

Toppspillsider med Neteller

Neteller er en online pengeoverføringstjeneste lansert i 1999. Men allerede i 2000 hadde Neteller allerede begynt å behandle betalinger på toppspillsider. Den gang betjente selskapet opptil 85 % av de globale gamblingforhandlerne.

Dette faktum alene beviser at Neteller er en av de mest pålitelige betalingsløsningene på de beste bettingsidene. Så fortsett å lese for å lære noe om spill med Neteller.

Toppspillsider med Neteller
Hvordan gjøre et innskudd med Neteller

Hvordan gjøre et innskudd med Neteller

Å komme i gang med Neteller på en sportsbook er ganske enkelt. Spillere må først åpne en Neteller-konto på mobiltelefonen eller datamaskinen for å gjøre et innskudd. Bare besøk Neteller.com, klikk på Logg på, og registrer deretter en konto.

Spillere er pålagt å oppgi detaljer som navn, e-post, opprinnelsesland og valutaen de har tenkt å bruke. Gi alltid riktig informasjon for å unngå komplikasjoner under verifiseringsprosessen.

Når vi snakker om kontoverifisering, krever Neteller at brukerne beviser identiteten deres før de utfører transaksjoner. Først må brukere koble til bankkontoen sin ved å oppgi BIC- eller SWIFT-koden. Deretter gir du en farget kopi av ditt nasjonale ID, pass eller førerkort. Og til slutt laster du opp en kopi av den siste strømregningen for å aktivere Neteller-kontoen din.

I mellomtiden kan spillere finansiere sine Neteller-lommebøker på flere måter. Du kan for eksempel bruke en annen godkjent Neteller-konto for å overføre penger til din nye konto.

Alternativt aksepterer Neteller innskudd via kreditt-/debetkort, Skrill, bankoverføring eller kryptovaluta. Brukere kan kjøpe og selge mer enn 28 digitale mynter på Neteller. Så les Netellers vilkår og betingelser nøye før du finansierer kontoen.

Neteller avgifter og grenser

Vil du vite hvorfor Neteller skiller seg ut fra resten? Dette alternativet for pengeoverføring tilbyr lave innskuddsgebyrer og en høyere grense per transaksjon. De krever ofte et gebyr på 2,9 % for å gjøre innskudd mindre enn $20 000 og null kostnader for mer enn $20 000.

Dessuten er det gratis å motta penger til Neteller-kontoen din. Så ethvert beløp som spillere trekker fra bookie etter at eventuelle kostnader er utbetalt som behandlet. Når det gjelder overføringsgrensene, kan verifiserte Neteller-brukere uten VIP-kontoer sende følgende beløp:

  • $5000/transaksjon
  • $10 0000/24 timer
  • $20 000/7 dager
  • $50 000/30 dager Merk: Vit at de fleste bookmakere ikke tilbyr bonuser etter Neteller-innskudd, selv om det ikke alltid er tilfelle. Så les bettinganmeldelser her på BettingRanker for å lære bookies som tilbyr Neteller innskuddsbonuser.
Hvordan gjøre et innskudd med Neteller
Hvordan gjøre et uttak med Neteller

Hvordan gjøre et uttak med Neteller

Spillere som ønsker å nyte raske og praktiske utbetalinger bør ikke se lenger enn til Neteller. Bare logg inn på bookie-kontoen, besøk kassereren eller bankområdet, trykk på uttak, velg Neteller.

Avslutt det nå ved å angi beløpet du ønsker å ta ut. Neteller-uttak er vanligvis øyeblikkelige, det tar bare noen få minutter å behandle.

Imidlertid vil bookmakeren i noen tilfeller behandle gevinstene dine via Neteller 24-48 timer etter at du har sendt inn en uttaksforespørsel. Hva verre er, noen kan ta 7 til 10 arbeidsdager. Les derfor sportsbookens vilkårsside for å lære transaksjonsbehandlingsperioden.

Nok en grunn til å lese bookmakerens T&C-siden er å vite uttakskostnadene. Ofte vil standard e-lommebokavgifter gjelde når du gjør Neteller-uttak. Vanligvis bør imidlertid kostnaden ikke overstige $50. Men alt handler om hvor raskt du ønsker å motta pengene og hvor mye du vil ta ut.

Hvordan gjøre et uttak med Neteller
Trygghet og sikkerhet hos Neteller

Trygghet og sikkerhet hos Neteller

Er banking med Neteller på toppbettingsider trygt? Ja, et pengeoverføringsselskap med en rik spillhistorie som Neteller er utvilsomt trygt og sikkert. For det første regulerer FCA (Financial Conduct Authority) Neteller.

Dette er et reguleringsorgan for finansielle tjenester i Storbritannia. Denne vakthunden oppretter et eget fond for å kompensere kunder for sine registrerte pengeoverføringstjenester som Neteller. Enkelt sagt, pengene dine vil ikke vaskes bort hvis Neteller stenger butikken brått.

I tillegg til FCA-regulering gjennomfører Neteller en to-trinns autentisering, som er minimumskravet i disse dager. Her må brukere skrive inn en kode sendt til e-post- eller meldingsappen før de logger på kontoen.

Bekreftelseskoden forblir aktiv i rundt 30 sekunder, hvoretter brukerne må be om en ny. Dette eliminerer all uautorisert tilgang til midler eller finansiell informasjon på Neteller.

Til slutt og like viktig bruker Neteller toppmoderne SSL-kryptering for å beskytte brukerdata. Som du kanskje allerede vet, lar SSL-teknologi nettsteder beskytte informasjon som sendes til og fra plattformen mot hackere.

Og selvfølgelig er Netellers Android- og iOS-apper 100 % trygge. Brukere kan laste ned disse appene direkte på henholdsvis Play Store og App Store. Appen kan utføre massevis av funksjoner, inkludert å sende og ta ut penger.

Trygghet og sikkerhet hos Neteller
Alternativer for kundestøtte for Neteller

Alternativer for kundestøtte for Neteller

Overraskende nok presterer Netellers kundestøtte dårlig på anmeldelsesnettsteder som Trustpilot. For eksempel klager brukere ofte over forsinkede svar.

Noen anmeldere hevder også at FAQ-delen er minimal og ikke svarer på alle viktige spørsmål. Kort sagt, støttesystemet er noe Neteller trenger å fornye snarest.

Men til deres forsvar gir de fleste e-lommebokalternativer ikke umiddelbare svar på tekniske brukerhenvendelser. Det er vanlig at det tar opptil 24 timer før e-postforespørsler blir behandlet av støtteteamet. Hvis kundene er misfornøyde, kan de velge å snakke direkte med supportteamet via et gratisnummer. Bare husk å mestre arbeidstiden.

Dessuten tilbyr Neteller chat-støtte for grunnleggende henvendelser via det bot-administrerte systemet. Du kan imidlertid nyte live chat-støtte døgnet rundt fra Neteller etter å ha fått et VIP-medlemskap.

Nedenfor er Neteller-støttekontaktene:

  • Telefon: +442033089525, +49 21599 279504 (mandag – fredag)
  • E-post: help@neteller.com, complaints@neteller.com
  • Meldinger
  • 24/7 Live chat for VIP-kunder
  • Sosiale medier: Instagram, Facebook og Twitter
Alternativer for kundestøtte for Neteller
Neteller i USA

Neteller i USA

Neteller har opplevd sin rimelige andel av skandaler i USA. I januar 2007 ble Neteller-eiere arrestert og siktet for å ha fremmet ulovlig gambling og ulisensiert pengeoverføringstjeneste.

Amerikanske myndigheter hevdet at Neteller forenklet transaksjoner mellom amerikanske gamblere og offshore-spillsider. Som et resultat forlot Neteller det amerikanske markedet.

Syv år senere kom Neteller triumferende tilbake til USA. Denne gangen ble de godkjent for å gi betalinger til BetAmerica.com, en hesteveddeløpsside. I dag tilbyr selskapet tjenester i New Jersey, Delaware og andre bettingstater. Men én ting er sikkert; ting har aldri vært det samme siden 2007-skandalen.

Neteller i USA