Beste bookmakere som godtar Money Transfer

Siden fremveksten av iGaming-veier, har spillere vært i stand til å overføre penger til disse sidene gjennom direkte banktransaksjoner. Denne betalingsmetoden ser ut til å være en favoritt blant storspillere som ønsker å gjøre betydelige innsatser med ekte penger. Det er også foretrukket av gamblere som verdsetter sikkerheten ved netttransaksjoner.

Gamblere kan overføre penger direkte fra sine brukskontoer til deres foretrukne sportsspillplattform gjennom en rask prosess. Akkurat som ved betaling av regninger, vil midlene umiddelbart gå til bettingsiden uten behov for kreditt-/debetkort. Selv om oppfinnelsen av nettbank har åpnet mulighetsvinduer for eSport-bedre, kommer den også med noen tilbakeslag, som gebyrer og lang avklaringstid for uttak.

Hvordan gjøre et innskuddHvordan gjøre et uttakTrygghet og sikkerhetAlternativer for kundestøtte
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser
Hvordan gjøre et innskudd

Hvordan gjøre et innskudd

Siden midlene kommer fra en gjeldende bankkonto, må den utstedende banken godkjenne overføringen. Ingen tredjeparter kan få tilgang til denne informasjonen. For å overføre penger direkte til en bettingside, må brukeren ha følgende forutsetninger:

 • Banknavn og filialadresse
 • bankkontonummer
 • IBAN/BIC/Swift-kode for internasjonale overføringer
 • E-Banking legitimasjon

Hvis spillplattformen bruker en utenlandsk bankkonto, kan spilleren trenge hjelp for å fullføre overføringen. Kundestøtte fra banken og gamblingleverandøren er imidlertid alltid tilgjengelig dersom spilleren skulle få problemer.

I tillegg kan spillere sette inn penger via smarttelefonen når de satser på en mobilplattform, takket være mobilbank. De grunnleggende trinnene for å sette inn penger via bankoverføring er vist nedenfor.

 1. Naviger til kassesiden til bettingsiden og velg "Innskudd"
 2. Klikk på "Bankoverføring" eller "Bankoverføring"
 3. Fyll inn beløpet som skal overføres til spillekontoen, med tanke på minimumsinnskuddet
 4. Legg til bankdetaljene som forespurt på nettstedet
 5. Fullfør sikkerhetskontrollene som kreves av banken, f.eks. SMS-kode eller QR-kode
 6. Nyt sportsbetting når pengene når gamblingkontoen

Vanligvis tar direkte bankinnskudd to til fem virkedager. Dette er rett og slett en elektronisk overføring av penger fra en bankkonto til en annen. Det kan involvere lokale eller internasjonale banker. Så lenge brukeren har en e-bankkonto, vil deres finansleverandør ta seg av resten etter en forespørsel. Minimums- og maksimumsinnskuddene varierer i henhold til vilkårene og betingelsene for gamblingsiden.

Hvordan gjøre et innskudd
Hvordan gjøre et uttak

Hvordan gjøre et uttak

Det er mange betalingsalternativer for online betting, men bare noen få forenkler både innskudd og uttak. Mange spillere blir skuffet når de finner ut at deres foretrukne bankmetode ikke er oppført for å ta ut gevinster.

Direkte bankoverføringer er unike fordi de er universelle og kan behandle uttak fra spillekontoer uten geografiske begrensninger.

Man må ha nettbank for å ta ut gjennom denne metoden. Det er viktig å sjekke uttaksgrensene når du ber om utbetalinger. Gebyrer kan også påløpe, men de varierer fra nettsted til nettsted. Her er trinnene spillere bør ta for å løse inn gevinstene sine.

 1. Gå til kassesiden og klikk "Ta ut"
 2. Velg bankoverføring og beløpet som skal utbetales
 3. Fyll ut bankdetaljene og bekreft detaljene
 4. Klikk "Send inn" og vent til spillsiden godkjenner overføringen
 5. Pengene kommer inn på bankkontoen etter tre til syv virkedager

Direkte bankuttak er beskyttet av avanserte sikkerhetssystemer. Prosessen følger vanligvis en 2-faktor eller 3-faktor autentisering. Mens du deler bankdetaljene med en spillplattform, blir spilleren dirigert til en sikker nettside. Når du flytter midler gjennom denne siden, blir brukerens informasjon kryptert ende til ende.

Så muligheten for at dataene blir stjålet er betydelig redusert. Spillere fra land der gambling er ulovlig må imidlertid være forsiktige med bankoverføringer fordi myndighetene kan spore spillaktivitetene deres gjennom kontoutskrifter.

Hvordan gjøre et uttak
Trygghet og sikkerhet

Trygghet og sikkerhet

Banker har eksistert i århundrer, og det er grunnen til at spillere stoler på dem. Regelverket i banksektoren er imidlertid i stadig endring, og alle finansinstitusjoner er ansvarlige for sikkerheten til kundedata. Så hvordan oppnår de dette?

Godkjenning

Hvert innskudd eller uttak følger identiteten til personen som starter det. Det er derfor spillere må oppgi sine hemmelige e-bank-PIN-er og passord. I tillegg bruker noen banker biometriske verifiseringsteknikker og IVR.

Revisjonsspor

Hver bankkonto har en historie med transaksjoner, også kjent som en kontoutskrift. I tillegg holder banksystemene tritt med revisjonsspor for hver hendelse, inkludert telefonbankpålogginger og nøyaktig tidspunkt for interaksjon med banksystemet.

Kjenn kunden din (KYC)

KYC reduserer svindel og beskytter konfidensiell informasjon ved å fastslå brukerens identitet. I tillegg begrenser det pengeoverføringer som kan følge av å skjule identitet.

Sikker database og servere

Banker bruker sikre servere og databasesystemer for å forhindre tap av data gjennom hacking. Nødvendige detaljer som kundenavn, kontonummer og adresse er skjult. Enhver tilgang til produksjonssystemet er høyt bevoktet. Selv bankens ansatte trenger spesialiserte verktøy for å få tilgang til kundedata.

Regelmessige oppdateringer og kommunikasjon

Til slutt oppdaterer bankene regelmessig kundene med de nyeste bekreftelsessystemene og e-bankappene. De informerer også bankkontoinnehavere i tilfelle mistenkelige aktiviteter.

Trygghet og sikkerhet
Alternativer for kundestøtte

Alternativer for kundestøtte

Banker er nøye når det gjelder å kommunisere med kunder. De er forsiktige når de introduserer nye kanaler for å sikre at de er konsistente. De mest populære måtene å kontakte en bank på er:

 • E-post
 • Telefonsamtaler
 • Virtuelle assistenter
 • Strømlinjeformede peer-to-peer-mobilapper

Virtuelle assistenter har blitt tatt i bruk i mange nettbankplattformer for å hjelpe kunder med hverdagslige problemer. AI driver disse finansappene til å skape en direkte kommunikasjonslinje. De kan gi veibeskrivelse til nærmeste bankfilial, søke i transaksjonshistorikken, finne rutenummeret og gi kontosaldoen.

I peer-to-peer-mobilapper kan brukere kommunisere uanstrengt når de foretar betalinger. Dette eliminerer hindringen som er involvert i transaksjoner med engangsbeløp.

E-post er en av de ledende kommunikasjonskanalene mellom banker og kunder. Det er kanskje ikke så raskt som telefonsamtaler, men kundene kan forvente svar innen 24 timer. Kunder med akutte henvendelser foretrekker å bruke telefonnummeret til å snakke direkte med en kundebehandler fra bankfilialen.

Alternativer for kundestøtte