Beste bookmakere som godtar MasterCard

Mastercard har alltid vært et populært valg når det gjelder finansiering av spillekontoer. De fleste bettingsider har flere innskuddsalternativer, men debet- og kredittkort er alltid de mest populære og ofte aksepterte - som Mastercard. Noen finansinstitusjoner holder fortsatt eller forbyr transaksjoner feil, så backup-alternativer når du bruker Mastercard er alltid gode å ha i tilfelle.

En av trekningene til Mastercard ved å gjøre et innskudd på bettingsider er hastighet og sikkerhet. Det er også et spørsmål om global tilgjengelighet, og det er grunnen til at de fleste, om ikke alle, lisensierte bettingsider tillater Mastercard som betalingsalternativ.

Beste bookmakere som godtar MasterCard
Slik gjør du et innskudd med MastercardHvordan gjøre et uttak med MastercardTrygghet og sikkerhet hos MastercardKundestøttealternativer for Mastercard
Slik gjør du et innskudd med Mastercard

Slik gjør du et innskudd med Mastercard

Å gjøre et innskudd med Mastercard er veldig enkelt. Faktisk, når en bettingside først er valgt, er det ganske enkelt. Derfra må spillere:

Opprett en konto hos bettingsiden. Spillere må kanskje gi den nødvendige informasjonen. Noen annen informasjon kan også bli spurt - IDer, plassering og andre KYC-standardkrav.

  1. Finn alternativet Cashier. Velg Mastercard blant innskuddsalternativer sørget for.
  2. Skriv inn Mastercard-opplysningene deres, for eksempel kontonummer, utløpsdato og CVC.
  3. Skriv inn beløpet de ønsker å sette inn på bettingsiden, og godkjenne overføringen. Transaksjoner gjenspeiles vanligvis i minutter.

Noe å huske på er at mens mange banker aksepterer gamblinginnskudd med kredittkort regelmessig, nekter andre dem automatisk.

Noen lover som Unlawful Internet Gaming Enforcement Act fra 2006 forbyr finansinstitusjoner bevisst å handle med en annen person i forbindelse med ulovlig internettgambling.

Selv om internettspill ikke lenger er ulovlig i mange jurisdiksjoner, forblir forbudet på bok, og noen banker nekter å behandle online gamblingtransaksjoner. Spillesider har ikke skylden for dette, så det er best å gjøre litt research på forhånd.

Innskuddsgrensene kan variere for spillsider, men de er vanligvis et sted på $5000 maksimum og $10 til $50 minimum.

Når det gjelder gebyrer, kan enkelte banker på Mastercards nettverk kreve lave eller ingen gebyrer. Noen online sportsbooks behandle et innskudd som et kontantforskudd og kreve høyere gebyrer som et resultat. Spillesider kan også kreve avgifter på sin side.

Slik gjør du et innskudd med Mastercard
Hvordan gjøre et uttak med Mastercard

Hvordan gjøre et uttak med Mastercard

Mens de fleste spillsider lar spillere sette inn penger via Mastercard, kan det hende at noen ikke lar dem ta ut med samme metode (eller andre debet- eller kredittkort, for den saks skyld). Dette betyr at spillere vanligvis må finne alternativer når de vil gjøre et uttak. Det enkleste alternativet er å bruke e-lommebøker, som Skrill eller Neteller.

Spillere kan også velge å ta ut pengene sine gjennom bankoverføringer. Imidlertid tar uttak gjennom bankoverføringer vanligvis alt fra to til fem virkedager, som kan være lengre hvis det er helligdager, helger eller vedlikehold underveis. Uttak gjort med e-lommebøker kan være raskere, men dette er ikke sant hele tiden.

Bare gå til den foretrukne spillsiden og gå gjennom standard uttaksprosedyre. Deretter velger du ønsket betalingsmåte. Dette vil lede spillerne til neste trinn, der spillerne vil spesifisere beløpet de ønsker å ta ut. Alt som gjenstår er å bekrefte og autorisere transaksjonen når all nødvendig informasjon er gitt.

Når det gjelder uttaksgebyrene, kan enkelte Mastercard-tilknyttede banker pålegge minimale eller ingen gebyrer. Spillesider kan kreve gebyrer på sin side, så vel som gebyrene for e-lommebøker. Imidlertid er disse vanligvis bare pennies til dollaren, så det vil ikke skade midler så mye som man tror.

Hvis spillere fortsatt er bekymret for gebyrer, kan Mastercard fortsatt gjøre spillere kvalifisert for førsteinnsatsbonuser på bettingsider, så betrakt det som en motregning for midlene dine.

Hvordan gjøre et uttak med Mastercard
Trygghet og sikkerhet hos Mastercard

Trygghet og sikkerhet hos Mastercard

Mastercard er en av de største og mest pålitelige betalingstjenestene på markedet, så en spillers transaksjon og personlige opplysninger er sikre. 


Hvordan Mastercard opererer sammenlignet med sine rivaler er at selskapet hevder at systemene deres er sikrere enn noen annen betalingstjeneste. De bruker et peer-to-peer, kantbasert nettverk som ruter trafikk til flere endepunkter.

Det er også Mastercard Secure Code, som er et ekstra lag med sikkerhet. Det hjelper med å bekrefte en spillers identitet gjennom en engangskode (OTP) sendt via en SMS til det registrerte telefonnummeret på bettingsiden.

En annen stor ting er at finansinstitusjonen som utsteder Mastercards til spillere ikke vil holde dem ansvarlige for eventuelle uautoriserte transaksjoner. Mastercard tilbyr ansvarsbeskyttelse med transaksjoner gjort hvor som helst.

Spillere må gjøre sitt for å sikre sikkerheten til Mastercardet sitt. For å gjøre dette må de:

  • Ta rimelige forholdsregler for å forhindre at kortet ditt blir tapt eller stjålet.
  • Når kortet ditt blir tapt, stjålet eller brukt uten din tillatelse, varsle banken din umiddelbart.
  • Oppretthold god anseelse med din Mastercard-konto.
  • Finn ut hvilke andre sikkerhetstiltak banken din har på plass for å beskytte deg mot uredelige transaksjoner ved å snakke med dem.
Trygghet og sikkerhet hos Mastercard
Kundestøttealternativer for Mastercard

Kundestøttealternativer for Mastercard

Mastercard er en av de ledende betalingstjenestene i verden. De som har det, bruker det til mange av deres daglige behov, som verktøy, nødvendigheter, shopping og mange flere. Når du bruker noe så ofte, har det en tendens til å være noen problemer eller bekymringer.

Hvis spillere har noen problemer eller spørsmål, er det mange måter de kan kontakte Mastercard på. Men husk at Mastercard faktisk ikke utsteder debet- eller kredittkort – finansinstitusjoner gjør det. Spillere må kanskje kontakte banken sin først.

  • For den første ruten kan spillere gå til Mastercards offisielle side på mastercard.com. Finn støttesiden og finn de ofte stilte spørsmålene. Disse listene er vanligvis omfattende og kan inneholde løsningen for spillerens problem.
  • For det andre kan du laste ned en PDF-fil av Global Contacts of Mastercard, som inneholder listen over kontaktnumre for hver Mastercard-hotline. Hvert land eller område har sitt eget, så det vil ikke skade å sjekke denne masterlisten.

Bettors kan også bruke sosiale medier for å nå Mastercard, som Facebook og Twitter. Bedrifter anerkjenner kraften til disse to nettstedene til å kommunisere med kundebasen og svarer ofte på chatter, omtaler eller kommentarer der.

Kundestøttealternativer for Mastercard

Siste nytt

Topp 3 sportsbetting velkomstbonuser for Visa/Mastercard-betalinger
2023-08-02

Topp 3 sportsbetting velkomstbonuser for Visa/Mastercard-betalinger

Når du ser etter en sportsbook å bli med, er det viktig å vurdere betalingsalternativene og velkomsttilbudene som er tilgjengelige. Heldigvis tilbyr de fleste bookmakere debet-/kredittkortbetalinger via Mastercard eller Visa. Enda bedre, du vil motta en sportsbook-bonus etter å ha satt inn penger og, i noen tilfeller, gjort ditt første faktiske pengespill.