Topp Sports Betting med Klarna

Klarna Bank AB, eller ganske enkelt kjent som Klarna, er en svensk bank som tilbyr nettbetalinger til millioner av mennesker over hele Europa. Det ble grunnlagt i 2005. Klarna-selskapet, som har over 85 millioner kunder og utfører over 1 million transaksjoner hver dag, har vokst i popularitet blant spillere som betalingsalternativ hos online bookies.

Å satse med Klarna er enkelt, og tusenvis av tippere og tippere favoriserer bookmakere som godtar Klarna. Dette skyldes det faktum at det lar dem både sette inn og ta ut penger fra spillekontoene sine, noe som betyr enklere, enklere og raskere transaksjoner.

Topp Sports Betting med Klarna
Legge til midler gjennom KlarnaUttak av midler på Klarna
Legge til midler gjennom Klarna

Legge til midler gjennom Klarna

Innskudd av midler via en Klarna-konto krever at en bankkonto eller et kort er koblet til. Dette kan gjøres enten via deres app eller nettside.

Gjennom appen:

  1. Logg på med legitimasjonen din
  2. Gå til 'Min Klarna'-innstillinger og velg 'Betalingsmåter'
  3. Derfra velger du "Legg til en bankkonto", "Legg til et kort" eller "Fjern"

Gjennom nettsiden:

  1. Gå til Klarna.com og logg på med kontoopplysningene dine
  2. Velg "Betalingsmåter"
  3. Velg "Legg til en bankkonto", "legg til et kort" eller "Fjern"

Kun én bankkonto kan til enhver tid lagres og kobles til en Klarna-konto. Hvis det er behov for å endre den tilknyttede bankkontoen, fjerner du den og legger til en ny.

For kort er det tillatt å lagre flere kort, men det er påkrevd å ha ett som hovedkort for betalinger.

For å legge til penger til spillekontoen din, gå til siden og logg inn. Velg Klarna som foretrukket betalingsalternativ, skriv inn beløpet, oppgi bankinformasjon og bekreft overføringen. Denne transaksjonen vil reflekteres så snart innskuddet er gjort, og en betaling til Klarna vil gjenspeiles på din neste kontoutskrift.

I skrivende stund kan betalinger gjennom Klarna gjøres i USD, EUR, AUD, CAD, CHF, GBP, DKK, SEK og NOK.

Klarnas behandlingsgebyr avhenger av beløpet som settes inn, men disse er vanligvis små og påvirker ikke midlene så mye. De fleste betalingsmåter på nett belaste transaksjonsgebyrer som en standardfunksjon.

Legge til midler gjennom Klarna
Uttak av midler på Klarna

Uttak av midler på Klarna

Å ta ut penger fra spillekontoer gjennom Klarna er like enkelt og likt de fleste betalingsmetoder på markedet.

Bare logg på din selgerside (i dette tilfellet en bettingside) og gå til det vanlige uttaksalternativet. Deretter velger du Klarna som foretrukket betalingsmetode. Dette vil lede deg til neste trinn med å angi ønsket beløp for uttak. Når alle relevante detaljer er gitt, er alt som må gjøres å bekrefte og godkjenne transaksjonen.

Så snart dette er gjort, vil uttaket bli behandlet og reflektert på bankkontoen din så snart som mulig.

Det er også verdt å huske at selv når en bettingside aksepterer innskudd gjennom Klarna, kan det hende at det ikke aksepteres for uttak. Dette er en av de største ulempene som holder bettors tilbake fra å bruke denne betalingstjenesten siden Klarna allerede er begrenset til 13 land og en håndfull spillsider.

I dette tilfellet kan alternative betalingskanaler være pålagt å ta ut penger som e-lommebøker som Neteller eller Paypal, eller kanskje en direkte bankoverføring vil gjøre det.

Husk at hvis det er en forsinkelse, er det mest sannsynlig på grunn av bankens holdetid, vedlikehold eller helligdager og helger.

Noen avgifter kan påløpe for å ta ut midler gjennom Klarna, og beløpet avhenger av beløpet som tas ut. Dette er ikke mye av et rødt flagg, siden dette er ganske mye standard praksis for de fleste betalingsmetoder der ute.

Uttak av midler på Klarna