Beste bookmakere som godtar Jeton

Nettbaserte sportsbettingoperatører er forpliktet til å tilby den beste listen over bankmetoder på sine kasserersider. På den annen side leter online sportsbetting-fans etter pålitelige elektroniske lommebøker for å fylle på spillekontoene sine. Jeton er en av de nyere generasjonene av e-lommebøker og er relativt enkel å bruke. Den samler avanserte betalingsoppfinnelser for å skape praktiske og tilgjengelige løsninger.

Dessuten kommer den med sterke sikkerhetsprotokoller som er ønskelige for online gambling. Å lære hvordan du bruker denne betalingsmetoden vil være et flott skritt for enhver sportsbetting som ønsker en optimal opplevelse med spill med ekte penger. Trinnene som kreves for å starte online tipping med Jeton vil bli forklart om kort tid.

Beste bookmakere som godtar Jeton
Om JetonHvordan gjøre et innskudd med JetonHvordan gjøre et uttak med JetonSikkerhet og sikkerhet på JetonJeton kundestøttealternativer
Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserEmil HansenLocaliser
Om Jeton

Om Jeton

Jeton er en Storbritannia-basert betalingstjeneste som eies av Uris London Limited. Det kontrolleres av FCA Financial Conduct Authority i Storbritannia. Jeton-bookmakere lar sine kunder handle med opptil 27 valutaer som støttes av denne e-lommeboken. Siden tjenesten dekker over 200 land og dusinvis av betalingsmetoder, tiltrekker den seg et betydelig antall gamblere fra hele linjen.
Ved siden av Storbritannia, Jeton betalingstjenester er mye brukt i blant annet Thailand, Australia, Hong Kong, Sveits, Finland, Tyrkia, Malta, Bulgaria, Canada, Norge, Spania og Brasil.

Om Jeton
Hvordan gjøre et innskudd med Jeton

Hvordan gjøre et innskudd med Jeton

Når satse på sport, velger en tipper sin mest foretrukne måte å gjøre et Jeton-innskudd på. Dessuten kan de handle når som helst med eller uten bankkonto eller kredittkort. Dette er fordi de har mange betalingsmetoder å velge fra én enkelt lommebok, inkludert andre e-lommebøker og kryptovalutaer som Bitcoin. De kan bruke midler fra enten en Jeton Wallet eller Jeton Card.

Jeton Wallet er en fullverdig e-betalingsport som er tilgjengelig i en mobilapp og kan brukes hvor som helst og når som helst. Jeton-kortet selges på de offisielle nettbutikkene og landbaserte forhandlermarkedsplassene. Den kan lades opp med beløp fra €10 til €250. Så, spillere som ønsker å sette inn med Jeton Card kan betale så lite som €10 og opptil €10 000 per dag, men bookmakerens T&Cs vil gjelde.

Slik fullfører du et Jeton-innskudd

Følgende prosess kan gjøres via en mobil enhet eller stasjonær datamaskin.

Trinn 1: Finansiering av en Jeton-lommebok/-kort

Det er mange måter å laste inn en Jeton-konto på: direkte bankoverføring, e-lommebøker, mobilbetalinger, kredittkortbetalinger og debetkort.

Trinn 2: Logg inn på en Jeton Bookmaker

De mest pålitelige spillebøkene for europeiske spillere aksepterer Jeton-betalinger i dag. De fleste nettsteder krever at spillere logger inn med brukernavn og passord.

Trinn 3: Velg Jeton som innskuddsmetode

Betalingssiden til alle nettsteder for onlinespill har en bankside hvor spillere går for å finansiere gamblingkontoene sine. Denne delen presenterer ulike betalingsmetoder. Jeton er oppført i e-lommeboklisten.

Trinn 4: Fullføre transaksjonen

Når spilleren velger Jeton for innskudd, vil de bli dirigert til en ny popup-side for å logge inn på Jeton-kontoen sin. Her må de velge mellom kortbetaling, bankoverføring, eller et Jeton-kort. Betalingsbehandleren krever at brukeren velger valutaen sin og legger inn beløpet de vil sende.

Valutakonverteringsgebyret og tidsrammen vil vises før du sender inn detaljene. Overføringen skjer vanligvis øyeblikkelig, og det er en mulighet for å kansellere en nylig transaksjon via Kontoaktivitet-fanen.

Hvordan gjøre et innskudd med Jeton
Hvordan gjøre et uttak med Jeton

Hvordan gjøre et uttak med Jeton

Etter å ha vunnet en jackpot, bør spilleren først sjekke om Jeton er tilgjengelig for uttak. Å ta ut penger fra et nettsted for onlinespill til en Jeton-lommebok burde ikke være en komplisert prosess. Det vil være mye lettere å fjerne gevinstene hvis spilleren hadde brukt Jeton for å sette inn siden deres detaljer vil ha blitt lagret.

Det er avgjørende å knytte en bankkonto eller et bankkort til en Jeton-konto før du starter et uttak. Her er hvordan du kan kreve gevinster fra en sportsbettingkonto.

Trinn 1: bekreftelse av kvalifisering

Før en tipper tar ut penger fra en bookmaker, må de være klar over hvor mye penger som er kvalifisert for en utbetaling. Noen bookmakere låser midler til spilleren klarerer omsetningskravene eller bonusoversettelsen. For eksempel kan kontoen lese en saldo på $1000, men kanskje bare $500 kvalifiserer til å bli trukket uten straff.

Trinn 2: Verifisering

Bookmakere bekrefter ofte prisvinnerens identitet før de slipper penger til Jeton-lommebøkene sine. Bekreftelsen av en uttaksforespørsel bør ikke ta for lang tid.

Trinn 3: Starte uttaksforespørselen

En uttaksforespørsel sendes fra utbetalingssiden eller -fanen, også kjent som kassereren. Det er her spilleren legger inn beløpet de ønsker å ta ut fra sin sportsspillkonto.

Trinn 4: uttak med Jeton

Bookmakeren vil be spilleren spesifisere en betalingsmetode. I dette trinnet velger tipperen Jeton og oppgir sin Jeton-konto-ID. De må velge alternativet "Betal med lommebok" og bekrefte detaljene før de sender dem.

Det er godt å merke seg at Jeton sportsbook-kontoer er underlagt uttaksgrenser, så alle spillere bør sjekke dem ut før de ber om en utbetaling. Vanligvis mottar spillere pengene sine innen 72 timer. Et varsel vil dukke opp på Jeton-appen umiddelbart etter at pengene når den rettmessige eieren. Denne tjenesten er gratis.

Hvordan gjøre et uttak med Jeton
Sikkerhet og sikkerhet på Jeton

Sikkerhet og sikkerhet på Jeton

Sportsspillere bør ikke bekymre seg for sikkerheten til sine økonomiske detaljer når de handler på en hvilken som helst Jeton-spillebok. Jeton er fullt lisensiert og overvåket av UK FCA, som er kjent for strenge identitetsverifiseringsprosedyrer. Ettersom tjenesten er FСА-godkjent, er tjenesten sertifisert med РСІ DЅЅ Levеl 1, som omfatter grundige identitetskontroller, avansert brannmurbeskyttelse og autentisering av pengeoverføringer i løpet av perioden. Dette betyr at all data som formidles gjennom Jetons nettside og app er svært kryptert. Det samme gjelder pålitelige Jeton-bookmakere, også støttet med SSL-kryptering.

Under en pengeoverføringsprosess tar Jeton kunder gjennom 2-faktor-autentisering. Det er også en KYC-protokoll der brukere må sende inn viktige dokumenter som ID og bevis på bosted. Disse, og mange andre svindelbeskyttelsestiltak som CVV-kode og Touch ID, bidrar til å beskytte dataene til online sportsbettere.

Med tanke på at Jeton jobber med mange anerkjente betalingstjenester, sikrer det kundene pålitelighet. Jeton krever også overholdelse fra bookmakernes side, slik at selskapet kan opprettholde driftslisensene. Betalingsleverandøren samarbeider dermed med nettsteder for sportsbetting som har gjennomgått strenge sikkerhetskontroller for å beskytte kunder mot terrorfinansiering og hvitvasking av penger.

Sikkerhet og sikkerhet på Jeton
Jeton kundestøttealternativer

Jeton kundestøttealternativer

Jetons kundeserviceagenter er svært lydhøre, kunnskapsrike og høflige. De kan nås gjennom flere kontaktkanaler, nemlig:

  • Aktiv live chat
  • E-poststøtte
  • VIP kundeservice
  • FAQ-side

Siden Jeton retter seg mot kunder fra forskjellige land, er nettstedet tilgjengelig på flere språk fra engelsk, fransk, kinesisk, italiensk, tysk, portugisisk, japansk, tyrkisk, spansk, bulgarsk, polsk og ungarsk. På samme måte kan kunderepresentanter bytte til forskjellige språk, avhengig av kundens opprinnelsesland.

Jeton bruker forskjellige e-postadresser for generelle henvendelser, forretningsspørsmål, overholdelsesproblemer, faste kunder og VIP-medlemmer. I tillegg til det er en detaljert FAQ-side tilgjengelig for alle slags spørsmål. Den dekker hovedområder som hvordan du kommer i gang, verifisering og sikkerhet, kortbetalinger, Jeton-lommebok, uttak og innskudd. Hvert spørsmål har en lenke som fører til en annen side med detaljerte forklaringer.

Jeton kundestøttealternativer

Siste nytt

1xBet inviterer deg til å gjøre et Jeton-innskudd og få 30 % tilbakebetaling
2023-07-25

1xBet inviterer deg til å gjøre et Jeton-innskudd og få 30 % tilbakebetaling

Er du et registrert medlem av 1xBet? Hvis ikke, går du glipp av mye moro. Denne Curacao-lisensierte sportsboken har en lang liste med bonustilbud rettet mot nettkasinospillere og sportsbetting. Ikke overraskende er det et av de ledende merkene over hele verden.