Beste bookmakere som godtar Bank transfer

Bankoverføringer blir i dag av mange sett på som en utdatert betalingsmåte. Imidlertid har de fleste banker gjort store fremskritt med å modernisere tjenestene sine. Transaksjonshastigheten er for eksempel nesten umiddelbar i mange tilfeller. Betalinger er også trygge, private og sikre. Av disse grunnene er bankoverføring fortsatt populære betalingsmåter på bettingsider. Eldre spillere foretrekker dem fordi de også er mer vant til dem. Enkelt å handle er også elskelig.

Beste bookmakere som godtar Bank transfer
Slik setter du inn via bankoverføringHvordan gjøre et uttak via bankoverføring

Hvis du har tenkt å bruke bankoverføring som metode for å drive spillekontoen din, bør du ikke føle deg undertjent. Du vil glede deg over de fleste fordelene som brukere av digitale betalinger får og sannsynligvis noen flere, som den lave risikoen for at detaljene dine blir kompromittert.

Section icon
Slik setter du inn via bankoverføring

Slik setter du inn via bankoverføring

Du kan koble din spillekonto direkte til banken. Husk at hvis du setter inn via bankoverføring, må du oppgi alle detaljene som trengs for å utføre transaksjonen riktig.

Dette inkluderer ditt navn, kontonummer og sorteringskoden til bankkontoen du ønsker å sette inn pengene på. Følg trinnene nedenfor for å foreta en transaksjon via bankoverføringen.

  1. Logg inn på din spillekonto
  2. Klikk på "Innskudd"-knappen øverst til høyre på skjermen til plattformen
  3. Legg inn betalingsopplysningene dine og kontroller at de er riktige
  4. Trykk "Gjør et innskudd.
  5. Fortsett for å bekrefte transaksjonen
  6. Innskuddet ditt er gjort til spillekontoen din

Når du foretar en transaksjon via banken, sørg for å inkludere alle viktige detaljer. Dette inkluderer din e-postadresse, navn, kontonummer og sorteringskode. Noen banker har dynamiske gebyrer for internasjonale transaksjoner som endres avhengig av hva du overfører penger til eller fra. Du kan unngå dette ved å bruke en bank i ditt bostedsland.

Den daglige innskuddsgrensen på de fleste spillsider er opptil $2000. Dette kan imidlertid økes etter flere vellykkede transaksjoner.

Bankoverføring eller bankoverføring er en sikker betalingsmetode. Det kan også gjøres både hjemmefra og på farten med smarttelefonen, nettbrettet eller bærbar PC. For innskudd er denne metoden nesten like rask som digitale overføringer.

Slik setter du inn via bankoverføring
Hvordan gjøre et uttak via bankoverføring

Hvordan gjøre et uttak via bankoverføring

Spillehuset kan ikke bare kreditere kontoen din med summen du ønsker å ta ut på et øyeblikk. Etter at du har satt i gang et uttak, må de vente på at betalingen skal bekreftes av banken. Når du bruker denne metoden for å ta ut penger, må du igjen sørge for at opplysningene dine er korrekte før du klikker på "Bekreft uttak". Dette vil bidra til å unngå forsinkelser eller feil under behandlingen.

Fremgangsmåten er den samme som å gjøre et innskudd. Den eneste forskjellen er at i dette tilfellet må du trykke "Uttak" i stedet for "Innskudd". Skriv også inn bankkontoopplysningene dine og følg trinnene for å fullføre uttaket.

Det tar vanligvis mellom to og tre virkedager å motta bekreftelse fra banken din på at midler er satt inn. Den daglige uttaksgrensen varierer fra én bettingside til et annet og fra land til land. Grensen avhenger også av bankens regelverk.

Bare bankoverføringer fra samme navn som kontoen din er gyldige og bør ikke medføre forsinkelser eller problemer. Selv om du kanskje vil være anonym når du registrerer deg på nettstedet ditt, kan dette føre til problemer under transaksjoner.

Som nevnt tidligere kan du bruke mobiltelefonen til å gjøre innskudd og uttak med bankoverføring. Mange banker lar deg handle gjennom en nettleser, mens andre har dedikerte apper som gjør betalinger enda enklere.

Hvordan gjøre et uttak via bankoverføring