Spill Esports i dag - Vinn ekte penger

Esportstipping er den nye gamblingmani i byen. Tusenvis av virtuelle kamper spilles hver dag, med bookmakere som tilbyr lukrative odds. Disse online flerspillerspillene er ikke bare morsomme å spille, men de er definitivt verdt å se også. Vi vet at det ikke alltid er lett å holde tritt med de stadig skiftende trendene i spillverdenen.

Så her vil vi hjelpe deg med å navigere gjennom trenden med eSport-betting og plassere ditt første eSport-spill noensinne. Det er også nok informasjon om å analysere odds og plassere spill på de aller beste esport-bettingsidene. Gjør deg klar til å lære!

Hvordan videospill og online betting sammenlignes
2023-11-07

Hvordan videospill og online betting sammenlignes

Som spillentusiast, har du noen gang funnet deg selv dratt mellom verden av videospill og online betting? Lurer du noen gang på hvordan disse to populære underholdningsformene kan sammenlignes? Videospill har revolusjonert måten vi samhandler med teknologi ved å tilby fengslende fortellinger og spennende spilling. På den annen side har online tipping blitt en stor aktør i underholdningsindustrien, og tilbyr spenningen ved å plassere spill og potensialet for lukrative gevinster.

Twitch forbyr livestreamere fra annonseringssider for skin-betting
2023-07-31

Twitch forbyr livestreamere fra annonseringssider for skin-betting

Esportstipping har blitt et enormt fenomen blant fans av tradisjonelle sportsbetting. Denne tippetypen lar spillere forutsi utfallet av Esports-kamper som Valorant, CS:SO, Dota 2 og mer.

LOOT.BET ekspanderer til nye markeder
2022-08-17

LOOT.BET ekspanderer til nye markeder

LOOT.BET, uten tvil, en av de beste eSport-spillsidene, skalerer til større høyder etter at React Gaming Group kjøpte sitt morselskap, Livestream Gaming Inc. Bare måneder etter oppkjøpet av Livestream Gaming Inc., TYVEGODS. VEDDEsitt morselskap, React Gaming Group, er opptatt av å utvide til nye markeder.

2022 eSports mest etterlengtede begivenheter
2022-03-09

2022 eSports mest etterlengtede begivenheter

eSports betting har befestet sin posisjon innen sportsbetting online de siste årene. Covid-pandemien drev veksten, som avbrøt mainstream sportsbegivenheter, og etterlot tippere begrensede spillmuligheter. Det er en rekke eSport-arrangementer planlagt tidlig i 2022, som vil by på mange muligheter for profesjonell sportsbetting. Noen av de beste eSport-arrangementene i 2022 som er verdt å se etter, er fremhevet nedenfor.

Emil Hansen
WriterEmil HansenWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Hva er esports-tipping?

Først og fremst, hva er esports-betting? Vel, esport er enhver type videospillkonkurranse som spilles mellom lag eller enkeltpersoner. Hovedforskjellen med tradisjonell videospilling er at spillere konkurrerer mot seg selv i e-sport i stedet for datasystemet. Så i utgangspunktet er det ingen meningsfull forskjell mellom esports-tipping og tradisjonell tipping. Bare at denne gangen er innsatsen på virtuelle konkurranser som billøp, hesteveddeløp, fotball, PUBG, etc.

Interessant nok sporer esportsgambling sine røtter tilbake til 40-tallet da det første videospillet så lyset. Senere på 50-tallet ble Tennis for Two introdusert som den første konkurrerende virtuelle spillingen.

Etter det fortsatte ting å eksplodere for e-sport, med utmerkede spillere som ble anerkjent på 80-tallet. Flere esportkonkurranser ble introdusert etter fremveksten av internettteknologi og PC-spilling på 90-tallet, takket være spill som Doom, StarCraft, Tetris, etc. I dag er esport en bærebjelke i gamblingindustrien.

Hvordan satse på e-sport

Som sagt, satse på e-sport er ganske lik tradisjonell betting. Spillmarkedene kan imidlertid variere litt. For eksempel kan spillere satse på laget eller individet som gjør det første drap i spill som League of Legends, PUBG eller Counter Strike. Et annet vanlig esports-spillmarked er kartvinneren, der spillere satser på et lag eller individ som vinner et bestemt kart.

Når det gjelder oddsen, forblir alt uendret med e-sport. Bookies vet at e-sport tiltrekker seg internasjonalt publikum. Som sådan bruker de amerikanske, desimal- og brøkoddsene. Så, avhengig av hvor du satser fra, lær hvordan du leser oddsen først. Heldigvis er det det du skal lære neste gang.

Hvordan lese odds på e-sport

Esport betting odds reflekterer sannsynligheten for et kamputfall og hva spilleren vil vinne på hvert marked. Som i tradisjonell tipping representerer lavere odds i e-sport kampfavorittene, med laget med lengre odds som underdog. Vær imidlertid oppmerksom på at oddsen kan lure.

Så, forutsatt at to esport-lag har henholdsvis +200 og -200 Moneyline-odds. I så fall betyr det at spillere kan vinne $200 hvis de satser $100 for underdog (+200 odds). Dette gjør at den totale gevinsten blir $300 pluss den første innsatsen. På den annen side kan spillere vinne $100 hvis de satser $200 på den varme favoritten (-200 odds). Så igjen, den totale fortjenesten, hvis favorittlaget vinner, er $300.

I mellomtiden er desimalodds utbredt i Europa, Asia og Afrika. Faktisk er dette den enkleste oddsen å lese i gamblingverdenen. Her er det bare å multiplisere oddsen med innsatsen for å bestemme den potensielle gevinsten. Så, anta at en spiller støtter et lag med 4,2 odds og innsats $100, betyr det at det mulige gevinstbeløpet er $420.

Til slutt, spillere i Storbritannia og Irland er ganske kjent med Fractional odds. I likhet med desimalodds er disse oddsene enkle å forstå. For eksempel, når du støtter et lag med 5/1 odds og du satser $100, er den potensielle avkastningen $500 (5x$100/). Bare multipliser det øverste sifferet med innsatsen og del deretter resultatet på det laveste tallet.

De beste nettstedene for esports betting

Saken er at esportstipping er vanlig i de fleste sportsbooks. Noen bookmakere tilbyr imidlertid langt flere markeder og bedre odds enn andre. Bortsett fra disse to, nedenfor er noen av tingene du bør vurdere når du velger en esportbookie:

Spillvariasjonen: I esports-tipping, jo flere, jo bedre. Det er fordi det er mange esportkonkurranser bortsett fra Counter Strike: Global Offensive og Dota 2. Selv om disse to spillene tilbyr flere spillmarkeder på de fleste gamblingsider, legger noen operatører til titler som League of Legends, Fortnite, PUBG og mer.

Sikkerhet og sikkerhet: Naturligvis ønsker alle spillere å spille på en gamblingside hvor deres personlige opplysninger og midler er sikre. Hvis du er en av dem, sørg for at en juridisk instans lisensierer spillsiden. En sikker spillside bør også bruke SSL-kryptering (Secure Socket Layer) for å beskytte spillerdata. For å vite dette, sjekk om nettadressen har et hengelåsikon i starten.

  • Trygge og raske utbetalinger: Når du blir med i verden av esport-betting, er den opprinnelige ideen å tjene penger og ta ut penger så snart som mulig. Så de beste spillsidene må behandles innskudd og uttak raskt nok. Det er imidlertid uvanlig å finne umiddelbare uttak.
  • Live betting: Live- eller in-play-betting må rangere høyt på sjekklisten din hvis du vil ha den ultimate esports-bettingopplevelsen. Vanligvis har profesjonelle liveturneringer spennende action og høyoktan drama. Så bruk dine analytiske ferdigheter for å gjøre et drap.
  • Kundeservice: Tilbyr esports betting-siden live chat-støtte? Hvis ikke, er de lett tilgjengelige via telefon, e-post eller sosiale medier? I tillegg, hva er deres rykte blant spillere? Svar på disse spørsmålene før du velger en bettingside.

Hvordan fungerer Esports bettingbonuser?

Som tradisjonell online betting bonuser, esports betting bonuser er belønninger gitt til spillere av sportsbook. Vanligvis vil bookmakeren gi ut bonuser til nye spillere som oppretter en konto med suksess. I tillegg får lojale spillere også et vell av bonuser etter å ha møtt spesifikke betingelser.

Når det er sagt, kan det hende nye spillere må sette inn et minimumsbeløp for å kreve bonusbelønningen. Men det er ikke alltid sant, siden noen bookmakere vil aktivere bonusen umiddelbart uten å be om et innskudd.

Uansett, les esports bonusvilkårene nøye før du gjør krav på den. Noen bookmakere kan også trenge at spillere oppgir en bonuskode for å aktivere den.

Når det gjelder lojale spillere, kan bookeren tilby sporadiske innskuddsbonuser og cashback. Du må med andre ord gjøre noe først for å få denne bonusen. For eksempel kan oddsmakeren bestemme seg for å refundere en viss prosentandel av det totale ukentlige eller månedlige innsatsbeløpet.

Alt i alt er esports betting bonuser fordelaktige for både spilleren og operatøren. Med en overfylt spillplass på nett, bookies vil garantert nøye seg med et attraktivt velkomsttilbud. Når det gjelder spilleren, er sjansen til å få en freebie fra de vanligvis gjerrige bookmakerne et velkomment tillegg.

Tips og triks for esportstipping

For en nybegynner kan spill på e-sport virke skremmende i begynnelsen. Vel, det er nok sant, vurderer esports-tipping krever litt engasjement og hardt arbeid for å kutte det.

Når det er sagt, vil du sette deg selv opp for å mislykkes hvis du ikke kan noe om e-sportspill på toppnivå. Så gjør det til din bedrift å undersøke noe om StarCraft, League of Legends, Dota 2 og andre titler. Hvis mulig, spill spillene først før du satser på et spill.

Etter å ha gjort deg kjent med spillene, fortsett med å lage et gamblingbudsjett. Å lage et gamblingbudsjett er en velprøvd teknikk som holder bettors gambling lenger uten å gå over bord. Det er tilrådelig å dele bankrollen i mindre enheter for å unngå å blåse alt på et enkelt esports-veddemål. Husk at ingenting er garantert i gamblingindustrien

Til slutt og enda viktigere, ikke sats med følelser. Lær i stedet å time stykket og når du skal kaste inn håndkleet. I de fleste tilfeller handler tipping om flaks. Derfor kan noen dager være gode eller dårlige enn andre. Enkelt sagt, ikke jag etter tap eller sats hele byttet med håp om å sende bookie til renholderne.

Ansvarlig gambling

For å være en vellykket gambler er det ikke et alternativ å omfavne ansvarlig gambling. Det betyr at det er et must å ta full kontroll over spilløktene dine.

Som sagt ovenfor, vil et spillbudsjett og timing av spillet ditt gå langt i retning av å regulere tiden din på spillebøkene. Vit også når du skal slutte eller søke hjelp hvis du føler at spilleavhengigheten tar igjen deg. Og fremfor alt, behandle spill som en tidsfordriv og ikke et yrke.

About the author
Emil Hansen
Emil Hansen
About

Emil Hansen fra Oslo er en pioner innen lokal tilpasning av online kasinoinnhold i Norge. Med en nøyaktig sans for detaljer og en dyp kjærlighet til sine norske røtter, bygger han bro mellom kasinoverdenen og hjertet av Norge.

Send email
More posts by Emil Hansen