ComeOn Bookie-anmeldelse 2024 - Regnskap

ComeOnResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus $200
Rask opptak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Rask opptak
ComeOn is not available in your country. Please try:
Regnskap

Regnskap

Danmark, Togo, Ukraina, El Salvador, New Zealand, Finland, Guatemala, Zambia, Myanmar, Den Dominikanske republikk, Seychellene, Etiopia, Ecuador, Ghana, Moldova, Papua Ny-Guinea, Kiribati, Eritrea, Mali, Guinea, Costa Rica, Island, Grenada, Aruba, Paraguay, Tuvalu, Sierra Leone, Lesotho, Peru, Hviterussland, Namibia, Senegal, Rwanda, Macau, Burundi, Bahamas, Den sentralafrikanske republikk, Pitcairnøyene, Cocos [Keeling] øyer, Malta, Anguilla, Tonga, Makedonia, Storbritannia, Madagaskar, Isle of Man, Samoa, Niger, Kapp Verde, Trinidad og Tobago, Ekvatorial-Guinea, Juleøya, Niue, Monaco, Elfenbensøyene, Salomonøyene, Gambia, Angola, Haiti, Malawi, Fiji, Nauru, Serbia, Luxembourg, Venezuela, Gabon, Norge, Kenya, Belize, Norfolk Island, Komorene, Guinea-Bissau, Honduras, De britiske jomfruøyene, De nederlandske Antillene, Liberia, Dominica, Benin, Tokelau, Caymanøyene, Mauritania, Hong Kong, Liechtenstein, Sverige, Andorra, Cuba, Montserrat, Colombia, Kongo, Tsjad, San Marino, Filippinene, Canada, Nederland, Cookøyene, Kamerun, Bosnia og Hercegovina, Surinam, Afrika, Bolivia, ,Swaziland,Mexico,Brasil,Vanuatu,New Zeeland,Tyskland

Hvordan åpne/registrere en konto

De enkle trinnene på nettstedet for å åpne en konto er ganske standard for online bookmakere. En liten mengde personopplysninger kreves, og det kan være nødvendig å levere dokumenter til nettstedet for å bekrefte ID. Dette er fordi det er viktig for selskapet å være sikker på at brukeren er nøyaktig den de sier de er og at de har den passende alderen for å plassere spill på nett. Følg disse trinnene for å få registrert en konto:

 1. Klikk på "Åpne konto"-knappen på hovedsiden til nettstedet
 2. Velg et brukernavn
 3. Skriv inn en epostadresse
 4. Velg et passord
 5. Klikk fortsett
 6. Legg til de forespurte personopplysningene. Dette inkluderer navn, adresse, valuta og relevant kontaktinformasjon
 7. Kontoen er nå opprettet og brukeren kan legge til en bonuskode for å samle inn en registreringsbonus

Konto bekreftelse

Når brukeren har konfigurert kontoen sin, må de bekrefte kontaktopplysningene sine. Dette kan gjøres via rullegardinmenyen på 'Konto'-fanen. Brukere kan bli bedt om å bekrefte mobilnummeret eller e-postadressen. Dette er slik at ComeOn! kan være sikre på at de kommuniserer med riktig person med hensyn til spesialtilbud, innskudd og uttak.

I tillegg. Det kan være nødvendig å bekrefte identiteten ved hjelp av dokumenter som brukere må oppgi for å bekrefte adressen. Dokumenter som kan etterspørres inkluderer kopier av:

 • Pass
 • Førerkort
 • Strømregning
 • Telefon regning
 • kontoutskrift

Hvordan logge inn

Påloggingsprosessen på ComeOn! er ekstremt enkelt. Når kontoen er satt opp har brukeren sitt brukernavn og passord, og dette er alt som trengs. Påloggingsprosessen betyr at kontodetaljene lastes opp automatisk og brukeren får tilgang til kontohistorikken sin umiddelbart.

 1. Klikk på "Logg inn"-knappen på hovedsiden.
 2. Skriv inn brukernavnet i den første boksen.
 3. Skriv inn passordet i den andre boksen.
 4. Trykk enter og kontoen lastes opp.
 5. Hvis det er et problem med passordet, velg alternativet "glemt passord".

Hvordan låse opp en konto

Det er en rekke årsaker til at en konto kan bli låst. Det kan være at brukeren har forsøkt å logge på for mange ganger med feil passord, eller det kan være et problem med stedet de spiller fra. Hjelp vil være nødvendig for å låse opp kontoen hvis dette er tilfelle.

 1. Når brukeren har fått et varsel om at kontoen er låst, bør de kontakte kundestøtte, enten via e-post eller live chat.
 2. Forklar problemet med påloggingsprosessen.
 3. Kundeservicemedarbeideren vil undersøke og gi en løsning. Hvis problemet er plassering, kan det være at brukeren ikke vil kunne fortsette med onlinespill via ComeOn! på grunn av lokale spilllover.
 4. Operatøren vil låse opp kontoen hvis de er i stand til det, og vil gi råd for å unngå et lignende problem i fremtiden.

Hvordan lukke en konto

Avslutte en konto hos ComeOn! er relativt enkelt. Det er muligheten ganske enkelt å ta en pause fra kontoen eller å stenge den helt. Brukeren har muligheten til å be kundeservice om å stenge kontoen for dem eller å gjøre det selv fra kontofanen. Alle som stenger kontoen sin for å kontrollere sin online betting vil:

 1. Gå til 'Kontoinnstillinger' og velg alternativet 'Avslutt konto'.
 2. Velg årsaken til stengingen.
 3. Velg hvor lang tid kontoen skal stenges for.
 4. Kontoen kan gjenåpnes når som helst hvis årsaken ikke er relatert til kontroll av gamblingaktivitet. Alle som ønsker å stenge kontoen sin for å løse et spillproblem på nett, bør la ComeOn! vite slik at passende råd og støtte kan gis.
2022 FIFA verdensmesterskap - Mexico vs Argentina
2022-11-26

2022 FIFA verdensmesterskap - Mexico vs Argentina

I en turnering som har gitt mange overraskelser og opprør, har det ikke vært en eneste større enn åpningskampen i gruppe C til Argentina i hendene på et sensasjonelt Saudi-Arabia.