Topp bookmakere med Bookmakere

Sportsbooker eller bookies kommer i flere former og størrelser. Men med utallige alternativer der ute, er det ikke så lett å lande den rette gamblingsiden. Så, er det virkelig en "perfekt bookmaker" å spille hos?

Vi vil avsløre dette mysteriet, pluss hvordan du slår oss ned på en online bookie så raskt som mulig.

Ikke bekymre deg, vi vet at det er vanskelig å finne ut hvilken vei du skal gå når det kommer til sportsbetting, men her gir vi deg en guide om hvor du skal lete, hva er en bookmaker, hva du gjør og hvordan du kan tjene de beste bonusene.

Hva er en bookie?Slik bruker du en bookmakerbonusRegistrering med en online bookieFår bookmakerinnlogging
Hva er en bookie?

Hva er en bookie?

En bookmaker eller sportsbook, som populært kjent, er en person eller et selskap som aksepterer spill og betaler ut avhengig av avtalte odds. Bookies tar ofte spill på lovlige og profesjonelle idretter som fotball, hesteveddeløp, boksing, golf og mer.

Enda bedre, det nåværende nettet er kastet enda bredere for å imøtekomme politiske begivenheter, e-sport, værmeldinger og så videre.

Når det er sagt, kan bookmaking være lovlig eller ulovlig, avhengig av lokale gamblinglover. For eksempel i Storbritannia har bookmaking vært lovlig siden 1961 og blir i dag sett på som en avgjørende bidragsyter til landets økonomi.

Men i de fleste land i Midtøsten som UAE, er enhver form for spill ikke tillatt av religiøse og kulturelle årsaker.

Her er hvordan en online bookmaker fungerer. Anta at en spiller ønsker å satse på at Maria Sharapova vinner mot Serena Williams i Womens Tennis. Hvis Sharapova har 2,50 odds og spilleren satser $100 på gevinsten, er en gevinst på $250 ($100 x 2,50) mulig. Hvis hun taper eller spillet ender uavgjort, går innsatsen på $100 til bookie.

Hva er en bookie?
Slik bruker du en bookmakerbonus

Slik bruker du en bookmakerbonus

Bookmakere vil gjøre alt for å tiltrekke seg og beholde spillere. For å oppnå dette, de tilbyr tippere bonuser og kampanjer. Men hvordan skiller du bookie-bonusene fra hverandre?

Velkomstbonus

Som navnet antyder, er en velkomstbonus et insentiv som gis til nye spillere etter at de har opprettet en konto. Mest topp online bookmakere tilbyr denne typen kampanjer og kan komme som en bonus uten innskudd eller innskudd.

For eksempel tilbyr en bookie å matche 100 % opp til $200 på det første innskuddet. Deretter fortsetter en spiller med å gjøre et innskudd på $50. I så fall vil spilleren få ytterligere $50, som er 100 % av innskuddsbeløpet. Dette gjør at spillerens totale bankroll blir $100. Dessverre kan ikke spilleren ta ut bonuspengene umiddelbart før de oppfyller omsetningskravene. Det kan også være nødvendig med en kampanjekode for å aktivere bonusen.

Gratisspill

Gratisspill er andre attraktive spesialtilbud spillere får på de beste bettingsidene. Som med velkomstbonusen, kommer gratisspill i form av gratispenger som spillere bruker til å satse på et spesifikt spillmarked.

Men i dette tilfellet setter ikke spillere inn noe. I stedet bruker de bonuspengene til å plassere innsatser. Spilleren kan få bonuspengene tilbake pluss fortjenesten hvis innsatsen vinner. Dette avhenger imidlertid i stor grad av sportsbooken.

Last inn bonuser

Erfarne sportsbook-brukere vet et par ting om reload-bonuser. En reload-bonus er i utgangspunktet som et gratisspill for de som ikke vet noe om det.

Men det er en liten forskjell. Vanligvis gis de på etterfølgende innskudd og ikke den første. Bare foreta et kvalifiserende innskudd og oppfylle omsetningskravet.

I tillegg er det viktig å merke seg at denne bonusen noen ganger kommer som en tapsprosent eller cashback. For eksempel, noen sportsbooks returnerer 3% til 5% av spillerens totale innskudd i løpet av uken eller måneden. Målet er å dempe spillere fra tap og oppmuntre dem til å sette inn og spille mer.

Slik bruker du en bookmakerbonus
Registrering med en online bookie

Registrering med en online bookie

Som forventet er det ganske enkelt å åpne en spillekonto uansett om du spiller på mobil eller datamaskin. Begynn med å velge en spillside fra mylderet av alternativer på nettet og opprett en konto. Når du velger en bettingside, bør du vurdere odds, troverdighet, bonuser, tilgjengelige markeder og så videre. Nedenfor er hvordan du åpner en spillekonto:

Klikk på Registrer deg, Bli med eller Registrer-knappen og skriv inn din personlige informasjon på det elektroniske skjemaet. Sportsbooken vil kreve informasjon som bostedsland, fullt navn, fødselsdato, telefonnummer osv.

Deretter oppretter du påloggingsinformasjonen. Som forventet må du oppgi et brukernavn og et komplekst passord. Unngå å bruke aliaser eller kallenavn som brukernavn.

Etter det kan bookmakeren gi et sikkerhetsspørsmål å svare på. Det er best å velge den du lett kan huske. Dette kan være navnet på læreren, kjæledyret, bestevennen din og så videre.

Koble nå a betalingsmetode og foreta deretter et minimumsinnskudd. Din velkomstbonus vil bli kreditert umiddelbart hvis bookmakeren tilbyr noe.

Til slutt, gå til kampvalgsiden, lag en spillekupong og sats et beløp.

Å opprette en bookie-konto er bare det første steget mot å ta ut innsatsgevinster. Det er fordi de fleste sportsbooks krever at spillere fullfører en KYC-prosess (Know Your Customer) før de foretar uttak.

Denne prosessen er viktig for å forhindre svindlere, hvitvasking av penger og gambling for mindreårige.

For å fullføre prosessen må spillerne benytte disse dokumentene:

  • Farget og original kopi av offentlig utstedt ID/pass/førerkort.
  • Den siste kopien av en strømregning eller kontoutskrift.
  • Et skannet eller klart bilde av kreditt-/debetkortet ditt. Merk at bildet må inneholde åtte midterste tall.
Registrering med en online bookie
Får bookmakerinnlogging

Får bookmakerinnlogging

Med så mange sikkerhetsdetaljer å huske i disse dager, er det mulig å glemme påloggingsinformasjonen til en bookie-konto. Heldigvis trenger du ikke gå glipp av det bettingmarkedet på grunn av et glemt passord eller brukernavn.

For å hente den glemte informasjonen, klikk på "logg inn"-knappen og trykk deretter på tilbakestill passord-knappen nederst på skjermen. I noen tilfeller kan spillere måtte oppgi påloggingsdetaljer de kan huske for å aktivere denne knappen.

Velg deretter et telefonnummer eller e-post for å sende et nytt passord. Noen bookmakere vil også be spillere svare på et sikkerhetsspørsmål eller angi fødselsdatoen som ble oppgitt under registreringsprosessen.

Ikke desto mindre, bruk det nye passordet til å logge på kontoen og tilbakestill passordet til noe du enkelt kan huske.

Får bookmakerinnlogging