Hent din Velkomstbonus

Online sportsbooks gir ofte insentiver til å fascinere nye spillere og beholde eksisterende spillere. En av disse fordelene er velkomstbonusen for sportsbetting. På denne måten kan en ny kunde få flere midler på toppen av sin bankroll og andre fordeler som er nevnt i vilkårene og betingelsene. En velkomstbonus kan være 100 % av det første innskuddet eller mer.

Spillesider med velkomstbonus endrer vanligvis vilkårene, så det som var tilgjengelig for en måned siden er kanskje ikke lenger gyldig. Derfor bør interesserte tippere holde seg à jour med endringer for å dra nytte av de beste tilbudene. Mange bookmakere tilbyr denne sportsspillbonusen for å forbli konkurransedyktige på markedet.

Hent din Velkomstbonus

Nye spillere oppfordres til å ta tak i registreringstilbudet, spesielt mens de satser på nye spill. Det er den beste måten å spille risikofritt på en sportsbettingside med ekte penger. Noen ganger er dette tilbudet eksklusivt for visse spill, så det er viktig å bekrefte detaljene før du plasserer et spill. Nesten alle online sportsbooks krever at bonusen omsettes flere ganger før den kan utbetales. Hvis en ny spiller avslutter et spill før han oppfyller omsetningskravene, er det en god sjanse for at de mister fordelene med velkomstpakken.

Section icon
Slik bruker du velkomstbonusen for sportsbetting

Slik bruker du velkomstbonusen for sportsbetting

De beste sidene med velkomstbonusspill kommer med oppslukende opplevelser og muligheter til å vinne premier. Det er enkelt å finne en velkomstbonus. Nesten alle sportsbettingsider har dette alternativet på registreringssiden. Disse sidene vil at spillere skal gjøre krav på kampanjene, noe som gjør prosessen så enkel som mulig. Det er imidlertid ikke enkelt å vinne og gjøre om bonusen til ekte penger. Bonusen har ingen omsetningskrav i sjeldne tilfeller, men spillere må følge noen protokoller.

Før du registrerer en konto eller gjør krav på bonusen, er det viktig å forstå hvordan velkomstbonusen på sportsbetting fungerer. I tilfelle av en ikke-klebende bonus, kan de ekstra pengene ikke tas ut direkte. Til og med gevinstene fra klebrige bonuser er ikke-utbetalbare. Med andre ord, alle gevinster fra omsetning på bonuser forblir i systemet. Både spillere og bookmakere drar nytte av velkomstbonuser. Med litt due diligence kan spillere finne bettingsider med en velkomstbonus som bidrar til å øke gevinstene deres.

Slik bruker du velkomstbonusen for sportsbetting
Ting å se etter i en velkomstbonus

Ting å se etter i en velkomstbonus

Det er mange velkomstbonuser i online sportsbooks. Men ikke alle tilbud er verdt det. Sportsbetting-entusiaster bør være på vakt for å velge et tilbud som matcher deres gamblingbehov. Noen få tips vil komme godt med når du skal velge bettingsider med velkomstbonus.

Pålitelighet

Det er ingen garanti for at en online bookie er pålitelig fordi den tilbyr sine spillere tiltalende bonuser. En troverdig lisens er et grunnleggende aspekt ved en pålitelig sportsbettingside. Ideelt sett viser anerkjente leverandører lisensieringsinformasjonen på hjemmesiden. De mest pålitelige reguleringsorganene er UK Gambling Commission, Malta Gaming Authority, og Gibraltar Gambling Commission. Fordi disse enhetene har strenge standarder, sørger de for at spillere er beskyttet når de registrerer seg og gjør krav på sportsspillbonuser.

Vilkår og betingelser

I nesten alle bookmakers vilkår og betingelser er det skjulte klausuler. Før du registrerer deg for det, kan det hende at det ikke er nok tid til å lese alle de tøffe vilkårene i en velkomstbonus for sportsbetting. I det minste foreslår eksperter å lese deler som er relevante for spillerens avgjørelse. Disse inkluderer kampanjerestriksjoner, uttaksgrenser og innsatsbetingelser.

Disse vilkårene er knapt annonsert på landingssidene til de fleste sportsbooks. Likevel kan de ha en enorm innvirkning på kvaliteten på en online bonusopplevelse. Flere nettsteder begrenser antall spill man kan plassere. Å gå gjennom T&Cs-delen før du registrerer deg for en velkomstbonus bidrar til å unngå unødvendige overraskelser.

Utløpsdato

Hver bookmaker setter en bestemt periode der en spiller skal bruke bonusen sin og oppfylle alle omsetningskravene. En kort tidsramme tvinger mange spillere til å satse mer, og dermed overforbruk og øker risikoen for å tape. En god velkomstbonus lar spillere spille flere ganger i en rimelig gyldighetsperiode.

Kvalifiserte spill

Noen uerfarne sportsspillere henter bonuser uten å sjekke de kvalifiserte spillene. Det er viktig å velge spill som man liker å spille eller satse på. Dette kan forbedre vinnersjansene deres.

Ting å se etter i en velkomstbonus
Forstå vilkår og betingelser for velkomstbonuser

Forstå vilkår og betingelser for velkomstbonuser

Omsetningskrav blir også referert til som gjennomspillingskrav. De fastsetter antall ganger en spiller må omsette velkomstbonusen før den kan tas ut. Hvis bookmakeren setter gjennomspillingskravet som x15 for en bonus på 200 USD, må spilleren satse med 3000 USD i sportsspill. Når de oppfyller omsetningskravene, kan de ta ut de resterende midlene hvis de vinner penger og ikke bruke dem på spill.

Noen sportsbettingsider bruker gjennomspillingskrav på både innskudd og bonus på en gang, noe som er mindre ønskelig for spillere. Anta at en innsatsbetingelse på x20 kreves for et innskudd på $50 og en bonus på $50. Spilleren må satse totalt $1000 før han kan trekke ut bonusen.

($50 + $50) * 10 = USD 1000

Mens $1000 kan virke vanskelig for en ny spiller, tilbyr mange online bookmakere høyere RTP-er, noe som gjør innsatser mye enklere enn å satse i landbaserte gamblinghus. Spillbonuskonverteringer og -tak er de andre vanlige betingelsene for sportsbetting bonuser. Spillbonuskonverteringer gjelder bidraget fra bestemte spill til gjennomspillingen. Konverteringstak begrenser mengden bonus som kan konverteres til ekte penger.

Hvilke sporter tilbyr velkomstbonus?

Spillesider tilbyr forskjellige velkomstbonuser når spillere registrerer seg. De mest populære sportene har vanligvis de beste bonustilbudene. Her er mer om velkomstbonuser for individuelle idretter.

Forstå vilkår og betingelser for velkomstbonuser
Fotball velkomstbonus

Fotball velkomstbonus

Fotball er sannsynligvis den mest satsede sporten i verden. Milliarder av penger går til NFL og andre populære ligaer gjennom sesongene. Over 95 % av veddemålene på fotballspill skjer hos online bookies. Grunnen til at nettsteder for sportsbetting skiller seg ut er at de har attraktive velkomstbonuser. Dette er noe fysiske sportsbøker ikke kan matche. Når det er sagt, er det avgjørende å kjenne til de beste nettstedene for velkomstbonusspill for nasjonale fotballigaer, mesterskap og fotballkamper på college.

Mange sportsbooks tillater i dag spillere å sette inn penger med kryptovaluta. De som setter inn med Bitcoin får et høyere bonusbeløp. Dessuten forenkler BTC raskere utbetalinger, hvor uttaksforespørsler behandles i løpet av minutter.

Fotballsesonger

Å holde seg oppdatert på futures-spill og visse fotballspill er grunnleggende for sportstipping. For eksempel begynner Super Bowl 56 i Los Angeles 13. februar 2022. Noen begivenheter har allerede passert, slik som NFLs ordinære sesong, som går fra 9. september 2021 til 9. januar 2022. På den annen side startet NFL-sluttspillet 15. januar 2022. Andre arrangementer å følge med inkluderer:

  • NCAA Division vanlig sesong
  • Konferansemesterskap
  • CFP semifinaler
  • CFP nasjonale mesterskap

En fotballvelkomstbonus kan være et tidsbegrenset tilbud. Andre kan vare gjennom hele sesongen, så det er avgjørende å lese vilkårene og betingelsene før du henter en kupongkode. Spillere må sette inn et minimumsinnskudd for å motta velkomstbonusen. Hver online bookmaker angir hvilke lands innbyggere som er kvalifisert for bonustilbudet. Det bør bemerkes at en fotballvelkomstbonus ikke er et krav for å registrere seg med en fotballbettingside. Hvis en spiller velger å hoppe over det, kan de fortsatt satse på fotballkamper og andre idretter.

Fotball velkomstbonus
Velkomstbonus ved hesteveddeløp

Velkomstbonus ved hesteveddeløp

Tusenvis av hesteveddeløp skje på globalt nivå. I USA er det mye fokus på to hovedserier, Triple Crown, som starter i mai, og Breeders' Cup i november. Belmont Stakes, Preakness Stakes og det legendariske Kentucky Derby er andre høydepunkter.

En velkomstavtale er en av måtene online racebooks konkurrerer om nye kunder. Bonusmidler kan matches på det første innskuddet eller gis som gratisspill. En bettingside kan bestemme seg for å gi $120 til alle nye spillere. Dette kan fordeles over tre påfølgende innsatser med intervaller på $40 i bonus hver gang.

En slik velkomstbonus har ingen gyldighetstid. Så lenge spilleren gjør det første innskuddet og fortsetter å satse på hesteveddeløp, vil de til slutt få hele bonusen. Noen storspillere satser enorme summer på hesteveddeløp og krever hele bonusen umiddelbart. Men de fleste tippere plasserer mindre innsatser på for eksempel $20 i løpet av ukene. Når du registrerer deg for hesteveddemål, bør spillere sørge for at de går grundig gjennom det som står med liten skrift. Noen online racebooks aksepterer spillere fra noen få stater, mens andre setter tidsbegrensninger på velkomsttilbud.

Velkomstbonus ved hesteveddeløp
Kampanjekoder for hestebetting

Kampanjekoder for hestebetting

Mange kampanjer for hesteveddemål krever inntasting av kampanjekoder. Kampanjekoder for velkomstbonuser annonseres vanligvis på hesteveddeløpsnyhetssider. Spillere må sikre gyldigheten av kupongkoder før de samles inn. Nettstedanmeldelser er også viktige når det gjelder valg av kampanjekoder.

Likevel ser det ut til at nye spillere er på nippet til å miste kampanjetilbud. Mange sportsbooks vil ikke at nye kunder skal gå gjennom bryet med å lete etter kampanjekoder på internett. Så de viser kupongene på nettsidene deres for å gjøre ting enklere.

Kampanjekoder for hestebetting
Basketball velkomstbonus

Basketball velkomstbonus

NCAA-basketsesongen byr på mange spillmuligheter og March Madness. Basketball fans plasserer også NBA-spill på topp sportsbooks hver uke i løpet av NBA-sesongen. Velkomstbonuser uten innskudd for basketballspill er sjeldne, men de finnes. De er ideelle for tippere som tester et nettsted før de setter ned ekte penger.

Å kreve et velkomsttilbud er enkelt. Gamblere vil registrere seg hos en sportsbook som tilbyr basketball-odds og velge en bonus. Når kontoene deres er bekreftet, legges bonuspengene til bankrollen deres. Spillere kan ikke bare ta ut disse pengene. De må satse det separat som kreves av sportsbooken.

En viktig ting å merke seg er at en basketballvelkomstbonus, for eksempel, kun kan kreves én gang i den valgte bookmakeren. Selv om det kan være fristende å endre kontonavnet og ta flere bonuser, implementerer de fleste online bettingsider forskjellige systemer for å hjelpe med å spore opp slike feilbehandlinger og muligens deaktivere kontoen deres. De fleste online bookmakere gjenkjenner brukere med deres IP-adresser og enheter.

Basketball velkomstbonus med minimum innskudd

Online bookmakere med en dokumentert merittliste gir ikke bare bort gratis penger til nye kunder. De belønner spillere som setter inn det minste nødvendige innskuddet etter å ha åpnet kontoene sine. Det er en grense på perioden man kan kreve velkomsttilbudet. Dette kan strekke seg til en av to måneder. Etter å ha nådd minimumsterskelen og vunnet en premie, kan spilleren ta ut bonusen.

Basketball velkomstbonus
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling handler om å være bevisst på bankrollen etter å ha registrert seg for bettingsider. En smart tipper utvikler strategier for å vinne i stedet for å konstant satse etter en tapsrekke. Når det kommer til spill på sport, bør tippere ha disse reglene i bakhodet:

  • Det er ingen sikker innsats i fotball, hesteveddeløp eller basketball: Å tape og vinne har samme sannsynlighet. I løpet av en sportssesong kan en viss liga slå en annen, og det er opp til spilleren å veie styrker og svakheter til begge lag.

  • Å satse på det man komfortabelt kan tape er den beste strategien: Profesjonelle gamblere kjenner sine grenser og setter seg realistiske mål når de vurderer økonomien.

  • Veikart: Ansvarlige spillere evaluerer økonomien sin gjennom en sportssesong. Et klokt trekk er å justere innsatsprosentene når innsatsene går bra og senke dem hvis de gjør det dårlig. Den gjennomsnittlige profesjonelle spilleren håper å vinne 60 % og tape 40 % av innsatsen. Til slutt får de 10 % netto overskudd. Med erfaring blir innsatsene bedre, og fortjenesten kan øke.

  • Å ta små steg er tryggere enn å starte stort: De fleste online bookmakere krever at spillere satser med minst $1. En god tommelfingerregel er å bruke 1% til 2% av bankrollen i hver påfølgende innsats. De mest erfarne spillerne kan satse 4 % til 5 % av bankrollen. Å risikere hele bankrollen på ett spill er ikke tilrådelig.

  • Spre ut spill: Det anbefales å satse på forskjellige idretter. Selv om det er viktig å motstå fristelsen til å gå over bord, hjelper det deg absolutt med å få en sport eller et marked du er komfortabel med.

Ansvarlig gambling

Siste nytt

Topp 3 sportsbetting velkomstbonuser for Visa/Mastercard-betalinger
2023-08-02

Topp 3 sportsbetting velkomstbonuser for Visa/Mastercard-betalinger

Når du ser etter en sportsbook å bli med, er det viktig å vurdere betalingsalternativene og velkomsttilbudene som er tilgjengelige. Heldigvis tilbyr de fleste bookmakere debet-/kredittkortbetalinger via Mastercard eller Visa. Enda bedre, du vil motta en sportsbook-bonus etter å ha satt inn penger og, i noen tilfeller, gjort ditt første faktiske pengespill.