Hent din Innskuddsbonus

Innskuddsbonuser er en ganske vanlig ting for spillsider å tilby. De er bettingsidens måte å motivere spillere til å gjøre et innskudd og satse med dem med en gang, men de kan være forvirrende hvis tippere ikke vet hva de kan forvente av dem eller hvordan de fungerer.

Dette blogginnlegget forklarer alt som er å vite om innskuddsbonuser, slik at spillere kan vite nøyaktig hva de kan forvente når en dukker opp på skjermen deres. Men før det er det viktig å se på hvorfor bettingsider tilbyr denne bonustypen.

Hent din Innskuddsbonus
Lukas Müller
ExpertLukas MüllerExpert
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
LocaliserEmil HansenLocaliser

Her er noen av grunnene til at bettingsider tilbyr denne bettingbonusen:

  • Et insentiv for tippere: Innskuddsbonuser tilbys også som et insentiv for spillere til å bruke bettingsidens tjenester oftere, noe som betyr mer penger i selskapets lommer.
  • Hjelp tippere med en liten bankroll for å komme i gang: En bettingside kan også tilby innskuddsbonuser for å hjelpe spillere i gang som kanskje ikke har mye penger å satse.
  • Spillesider ønsker å skape en lojal kundebase: nettsteder ønsker også å skape en lojal kundebase, og hvilken bedre måte å gjøre det på enn å tilby insentiver som innskuddsbonuser?
Section icon
Hvordan innskuddsbonuser fungerer og hvordan du bruker dem

Hvordan innskuddsbonuser fungerer og hvordan du bruker dem

Innskuddsbonuser på online sportsbooks fungerer på samme måte som innskuddsbonuser på pokersider og kasinoer. Når en tipper setter inn penger til en bettingside, vil de motta en ekstra bankrollbonus som de kan spille med. Disse bonusene kommer i forskjellige formater, med en matchinnskuddsbonus som en av de vanligste.

Hvordan det fungerer vil avhenge av formatet det gjelder. For eksempel, i matchinnskuddsbonusen, vil bettingsiden matche en prosentandel av innskuddet som er gjort.

En bettingside tilbyr en matchinnskuddsbonus på for eksempel 100 %, og en tipper setter inn $50, vil de ha $100 å spille med. Det er fordi bettingsiden tildeler dem ytterligere $50 til innskuddet som er gjort.

Hvordan innskuddsbonuser fungerer og hvordan du bruker dem
Gjør om en innskuddsbonus til ekte penger

Gjør om en innskuddsbonus til ekte penger

Nå gir ikke operatører av bettingsider innskuddsbonuser til spillere, slik at spillere bare kan hente og ta ut. Snarere forventer de at tippere bruker disse bonusene ved å plassere innsatser. Det er derfor det er en prosess å gjøre bonusen om til ekte penger. Hvor raskt dette skjer avhenger av flere faktorer, inkludert omsetningskravene.

For eksempel er det ganske vanlig at en innskuddsbonus som gis for spill på fotball ikke kan brukes til hesteveddeløp. Derfor, for å gjøre bonusen om til ekte penger, må spillerne satse på spillene som teller for å oppfylle kravene.

Gjør om en innskuddsbonus til ekte penger
Hva du bør se etter i en innskuddsbonus

Hva du bør se etter i en innskuddsbonus

Det er lett å se sportstipping, spesielt med et introduksjonstilbud, som en rask måte å tjene penger på, men det er viktig å være klar over eventuelle risikoer før du tar en innskuddsbonus. Sportsbooks tilbyr innskuddsbonuser med den hensikt å tiltrekke seg nye kunder og beholde eksisterende.

Bonusene vil komme med det som kalles playthrough eller rollover-krav. Den følgende delen vil snakke om det i detalj. I tillegg til gjennomspillingskrav, inkluderer andre viktige faktorer som må tas i betraktning når du leter etter disse online bettingbonusene på en hvilken som helst sportsbettingside:

Hvor stor er bonusen?

Innskuddsbonuser kan variere fra små til store, så det er viktig at spillere vet hva de registrerer seg for

Hvilke spill kan bonusen brukes på?

Som nevnt tidligere kan bettingsider begrense innskuddsbonuser til visse typer sport. Dette er noe enhver spiller må være klar over.

Hvor lenge varer bonusen?

Dette er kjent som bonusperioden. Mange innskuddsbonuser vil ha en tidsgrense der bonusen må brukes. Når denne tiden går ut, er bonusen tapt. Jo lengre perioden er, desto bedre er bonussiden for spillsiden, da den sikrer at spillere ikke går glipp av innskuddsbonusen.

Bonus Cap

De fleste sportsbooks setter grenser for hvor mye innskudd som kan tiltrekke seg bonusen. For eksempel, hvis en innskuddsbonus er begrenset til $200, betyr det at alle innskuddsbeløp i tillegg ikke vil utløse bonusen. Dette gjøres for å sikre at tippere ikke gjør store innskudd og krever unormale bonuser. Å tillate spillere å gjøre det kan føre til at bettingsidene blir redusert økonomisk.

Hva du bør se etter i en innskuddsbonus
Forstå vilkår og betingelser for innskuddsbonus

Forstå vilkår og betingelser for innskuddsbonus

Imidlertid kommer de ikke alltid uten strenger festet. Spillere bør lese alle vilkår og betingelser før de godtar noe, fordi det kan være begrensninger på hvor ofte de kan ta ut gevinstene sine fra spilleboken. Så, hva er vilkår og betingelser for innskuddsbonus i sportsbetting?

Vel, vilkår og betingelser for innskuddsbonus refererer til de spesifikke reglene som gjelder for tilbudet. De kan være alt fra minimumsinnskuddsbeløpet som kreves for å kvalifisere for bonusen til omsetningskravene til perioden bonusen vil være aktiv innen. De fleste sportsbooks har også et tak på hvor mye av spillerens innskudd som vil tiltrekke seg bonusen.

Omsetningskrav

Også kjent som gjennomspillingskrav, betyr omsetningskrav at beløpet må omsettes et visst antall ganger før eventuelle gevinster kan tas ut. For eksempel, hvis det er et 20x omsetningskrav på en innskuddsbonus, må innskuddet og bonusbeløpet omsettes 20 ganger.

Derfor er gjennomspillingskrav en viktig faktor å vurdere når innskuddsbonuser tilbys. Hvis kravene er satt for høyt, vil ikke spillere kunne gjøre innskuddsbonuser om til ekte penger.

Forstå vilkår og betingelser for innskuddsbonus
Hvilke sporter tilbyr innskuddsbonus?

Hvilke sporter tilbyr innskuddsbonus?

Mens det er tonnevis med sport å satse på, bare noen få utvalgte tilbyr innskuddsbonuser. Det er fordi noen sporter er mer populære blant tippere enn andre. For eksempel er fotball en av de mest populære idrettene i verden. Faktisk er det så populært at ingen kan snakke om online sportsbetting uten å nevne denne sporten.

Andre idretter som tilbyr innskuddsbonuser inkluderer basketball, hesteveddeløp, greyhound racing og baseball, blant andre. Her er en omfattende titt på fem idretter som tilbyr innskuddsbonuser for tippere.

Fotball

Fotball er den mest populære sporten i verden, og som sådan er det ingen overraskelse at den tilbyr en innskuddsbonus. Faktisk tilbyr mange online sportsbooks en innskuddsbonus spesielt for fotballspill. Dette betyr at spillere kan få en prosentandel av innskuddet som matches av spilleboken.

For eksempel kan en spillebok tilby en innskuddsbonus på 100 % opp til $200. Dette betyr at spilleboken vil matche innskuddet gjort av tipperen, opptil et maksimum på $200. Så hvis tipperen setter inn $100 på kontoen sin, vil spilleboken gi ytterligere $100 til kontoen, for totalt $200.

De fleste fotballspillere elsker en innskuddsbonus fordi den gir dem mer penger å satse med. Mens innskuddsbonusbeløp varierer avhengig av spilleboken og hvor mye en tipper har satt inn, er variasjonen ikke så stor. Det er fordi sportsbooks er i konstant konkurranse om spillere. Et stort gap mellom fotballbonuser ville fjerne noen bookmakere fra markedet.

Basketball

Basketball er en annen veldig populær sport, spesielt i Nord-Amerika. Ja, National Basketball Association (NBA) er en av de mest sette sportsligaene i verden. Som sådan er det ingen overraskelse at mange online sportsbooks tilbyr innskuddsbonuser for spill på basketballspill. Disse bonusene fungerer vanligvis på samme måte som innskuddsbonuser for fotballtipping.

Det vil si at spilleboken vil matche en prosentandel av innskuddet gjort av spilleren opp til et visst beløp. Og, som med innskuddsbonuser for fotballtipping, varierer innskuddsbonusbeløp fra spillebok til spillebok. Men det er verdt å ta fordi det gir mer penger til spillerens konto, uansett hvor liten den er.

Hesteveddeløp

Hesteveddeløp er en av de eldste idrettene som finnes, og som sådan har den en massiv tilhengerskare over hele verden. Derfor er det ingen sportsbok som tør ikke tilby innskuddsbonuser for tipping på hesteveddeløp. Og, som basketball og fotball, har innskuddsbonusene en tendens til å fungere på samme måte. Det vil si at spilleboken vil matche en prosentandel av innskuddet gjort av spilleren opp til et visst beløp.

For eksempel kan noen sportsbooks tilby en innskuddsbonus på 150 % opp til $300. Dette betyr at spilleboken vil matche innskuddet gjort av tipperen, opptil et maksimum på $300. Så hvis tipperen setter inn $200 på kontoen sin, vil spilleboken legge til $300 til kontoen, slik at summen på tipperens konto blir $500.

Baseball

Baseball er kanskje ikke like populær som fotball, det er fortsatt en ting for mange mennesker, inkludert bettors. Og, som med andre idretter, tilbyr mange online sportsbooks innskuddsbonuser for spill på baseballspill.

For å finne de beste innskuddsbonusene på baseball, bør tippere sammenligne innskuddsbonusene som tilbys av forskjellige sportsbooks. Som mange andre populære sporter er det alltid en baseballkamp å satse på hver dag. Dette høres bra ut for tippere som ønsker å dra nytte av innskuddsbonuser og prøve mangelen når som helst.

Rugby

Rugby er populær i mange land, inkludert Storbritannia, New Zealand og Sør-Afrika. Bookmakere tilbyr mange bonustyper i denne sporten, med innskuddsbonusen som den mest populære.

Ting å merke seg: Innskuddsbonuser kan variere mellom sportsbooks, avhengig av mange faktorer. Dette betyr at innskuddsbonuser for fotball ikke nødvendigvis vil være lik innskuddsbonuser for betting på basketball eller hesteveddeløp. Det grunnleggende er imidlertid det samme: en tipper setter inn et visst beløp på kontoen sin og får en prosentandel av det som matches av spilleboken.

Det er også viktig å merke seg at for at tippere skal kunne ta ut gevinster fra innskuddsbonuser, må de vanligvis oppfylle spesifikke omsetningskrav. Det spiller ingen rolle hvilken type sport de satser på, sportsbook-nettstedet vil sørge for at spillere omsetter innskuddsbonusbeløpet et visst antall ganger før de kan ta ut gevinstene sine.

Til slutt, ikke alle sporter tilbyr en innskuddsbonus. Spillere bør sjekke med sine sportsbooks før de setter inn penger på kontoen sin for å unngå skuffelse senere. Hver pålitelig bookmaker vil definere klart hvilke idretter en tipper kan satse på å bruke bonusen.

Hvilke sporter tilbyr innskuddsbonus?
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Selv om det er innskuddsbonuser for tippere å dra nytte av, er ansvarlig gambling av største betydning. Det er fordi mange mennesker har havnet i økonomiske problemer som følge av sine gamblingaktiviteter. Det er viktig å huske at huset alltid har et forsprang i enhver form for gambling. Så det er tilrådelig å ha realistiske forventninger når du satser på sport.

Heldigvis er det mange måter å satse ansvarlig og unngå å bli avhengig på. De inkluderer følgende:

Setter en grense

Å sette en tidsbegrensning for sportsbetting sikrer at gambling ikke forstyrrer andre aktiviteter eller daglige oppgaver, for eksempel jobb og familiesaker. Spillere kan også begrense hvor mye penger de skal bruke på veddemål om dagen.

Plasser små innsatser

Den velkjente plasseringen av alle eggene i én kurv er en sikker måte å tape store summer på. Det er tilrådelig å spre innsatsen og gjøre små innsatser.

Rasjonalisering

Dette innebærer å lete etter grunner til at noen ikke bør plassere et spill i stedet for å søke begrunnelse etter at det har blitt plassert. For eksempel, hvis en tipper satser på favorittlaget sitt, bør de spørre seg selv om oddsen er gode nok til å rettferdiggjøre et spill.

Ansvarlig gambling

Siste nytt

Sett inn via Skrill eller Neteller hos Betandyou for å få 20 % tilbakebetaling
2023-10-10

Sett inn via Skrill eller Neteller hos Betandyou for å få 20 % tilbakebetaling

Betandyou er en sportsbettingside fra 2010 som eies av Tixi Multimedia BV. Denne bettingplattformen tilbyr konkurransedyktige odds på en rekke markeder og sporter, inkludert fotball, basketball, nettball og mer. For å gjøre spillopplevelsen din enda mer givende, kjører Betandyou flere kampanjer, inkludert 20 % Cashback-bonus. Så hvordan fungerer det?

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere
2023-08-29

CyberBet tilbyr gode tilbud for sportselskere

CyberBet er en topprangert gamblingside lansert i 2018. Det er et alt-i-ett-nettsted for spill på sport, e-sport og kasinospill. Sportsbooken er kjent for mange ting, inkludert 24/7 live chat-støtte, en dedikert Android-app og konkurransedyktige sportsbettingbonuser.

Start dine ukentlige vinnerrekker på Betreels med gratisspill mandager!
2023-07-04

Start dine ukentlige vinnerrekker på Betreels med gratisspill mandager!

Sportsbetting kan være utilgivelig, spesielt for de med små bankroller. Det er vanlig at du ikke har noe i begynnelsen av uken hvis noen av parlay-beina dine ikke klarte å levere i løpet av helgen. Av denne grunn er BettingRanker alltid på utkikk etter å hjelpe deg med å finne fantastiske ukentlige bonuser for å øke din delikate bankroll.

Sportsbetting-velkomstkampanjer for debet- og kredittkort i mai 2023
2023-05-09

Sportsbetting-velkomstkampanjer for debet- og kredittkort i mai 2023

Mai er vanligvis en travel måned sportsmessig, med de fleste europeiske konkurranser på toppen av sesongen. Samtidig tilbyr bookmakere fristende odds på endeløse markeder og arrangementer. Så hvis du blir med sent for å begynne å tippe på sport, vil denne artikkelen gjøre bonusjaktoppdraget ditt enklere. Du vil lære de tre beste velkomstbonusene for kreditt-/debetkortinnskudd i mai 2023.