Hent din Bonus uten innskudd

De mange bonusene som venter på splitter nye spillere på de fleste bettingsider kommer i en blandet pose av enhver form og størrelse. Alt tippere trenger å se på er siden der bettingsiden viser hver online bettingbonus de tilbyr.

En av bonusene som tippere kommer over er en bonus uten innskudd – den hellige gral som tilbys på de fleste spillsider som en bonus. En bonus uten innskudd gir spillere en sjanse til å vinne penger uten ulemper. Dette er grunnen til at bettingsider med en gratis bonus uten innskudd er veldig attraktive for tippere å gå glipp av.

Hent din Bonus uten innskudd
Hva er en bonus uten innskudd

Hva er en bonus uten innskudd

En bonus uten innskudd er akkurat hva det høres ut som – en online sportsbettingbonus som ikke krever et førsteinnskudd. Tenk på det som et prøvespill på online bettingsider. Hvis en spillers innsats vinner, får de beholde gevinsten, underlagt de avtalte vilkårene og betingelsene. Hvis de ikke gjør det, er det ingen ulemper siden spillere ikke har lagt opp sine egne penger ennå.

Det er ingen overraskelse at en bonus uten innskudd er en virkelig risikofri online bettingbonus som tiltrekker spillere som bier til honning. Tross alt lar en bonus uten innskudd spillere gå gjennom prosessen med å gjøre et spill på bettingsiden de velger, noe som lar dem bestemme om bettingsiden er verdt å holde seg til.

Gitt at spillere har alle oppsidene og bookmakeren har alle ulempene, blir bonuser uten innskudd sjeldnere og sjeldnere siden det kan være ganske dyrt for bookmakere å finansiere.

Noen spillsider har en tendens til å tilby flere gratisspill eller en innskuddsbonus i stedet for ingen innskuddsbonuser. Hvis en er tilgjengelig, kan den forsvinne raskt siden den vanligvis er tilgjengelig i en begrenset periode eller for et begrenset antall kunder.

Hva er en bonus uten innskudd
Omsetningskrav for bonus uten innskudd

Omsetningskrav for bonus uten innskudd

Selvsagt vil ikke bettingsider gi bort bonuser uten innskudd uten krav. Her er noen av kravene eller begrensningene som spillere må oppfylle for å kunne ta ut inntektene sine fra bonusen uten innskudd.

For det første må tippere opprette en konto hos nettsiden for sportsbetting. Oftere enn ikke inkluderer dette å fullføre KYC (Know-Your-Customer)-prosedyren som krever at spillere sender inn dokumenter som vil bekrefte deres personlige opplysninger.

I motsetning til de mange tippebonusene som spillesidene tilbyr, er det ingen krav til innskudd eller første innsats for å kreve en bonus uten innskudd.

Et annet krav som de fleste bettingsider pålegger en bonus uten innskudd er en clearingperiode. Når spilleren gjør krav på bonusen uten innskudd, starter nedtellingen mellom 7 og 30 dager. Klareringsperiodegrensen er vanligvis ikke et problem for de fleste, da den ofte brukes nesten umiddelbart.

Omsetningskrav for bonus uten innskudd
Gjør bonuser uten innskudd til ekte penger

Gjør bonuser uten innskudd til ekte penger

Å gjøre om en bonus uten innskudd til ekte midler er ekstremt enkelt. Når spillere har krevd bonusen uten innskudd, er alt som gjenstår for dem å studere de eksisterende oddsene og plassere innsatsene deres. Imidlertid kan det være bestemmelser i vilkårene og betingelsene som kan hindre en spiller i å tjene ekte penger på en bonus uten innskudd.

Geografiske begrensninger

Det er enkelt å finne ut om en spillers geografiske plassering kvalifiserer dem for en bonus uten innskudd. I vilkårene og betingelsene for nevnte bonus, vil bookmakersider normalt liste opp landet eller land der gratisspillet kan løses inn.

Hvis ingen regionale grenser er spesifisert, er det rimelig å anta at gratisspillet er tilgjengelig over hele verden.

Krav til gjennomspilling

Gjennomspillingskrav betyr normalt at spillere må plassere et visst antall eller verdi av innsatser før de kan ta ut gratisspillgevinstene.

Den enkleste måten å beregne verdien av en bonus uten innskudd med dette kravet er å multiplisere bonusen med antall nødvendige omsetninger eller satse den totale verdien av bonusen uten innskudd med spillerens egne midler.

Maksimale gevinstbegrensninger

Siden ingen innskuddsbonuser er teknisk sett gratis penger som online sportsbook-siden gir bort, er det begrensninger på hvor mye en tipper kan tjene. Her er et eksempel:

Anta at spilleren krever en $100 bonus uten innskudd. Etter noen få spill har spilleren nå $2300 på pengene sine og har klarert omsetningskravet som er satt i vilkårene. Hvis bonusen uten innskudd sier at gevinstgrensen er $2000, kan spilleren bare ta ut beløpet og tape på overskuddet på $300.

Gjør bonuser uten innskudd til ekte penger
Ingen innskuddsbonusstrategi på bettingsider

Ingen innskuddsbonusstrategi på bettingsider

Her er noen tips for å maksimere gevinstene dine med en bonus uten innskudd til tross for de mange begrensningene som følger med.

En ting å gjøre er å søke bettingsider som tilbyr større bonuser uten innskudd. Større bonuser kan hjelpe spillere har en bedre sjanse til å konvertere disse insentivene til større utbetalinger.

En annen måte å maksimere bonusgevinster uten innskudd er å finne en sportsbookie-nettside som tilbyr lavere innsatskrav. Spillerne trenger ikke å spille mye penger for å vinne fordi omsetningskravene er redusert. Videre reduserer de sannsynligheten for å tape ingen innskuddsdollar gjennom å spille.

Spillere kan også se etter online bettingsider som tilbyr høyere gevinstgrenser. Gevinstgrensen finner du i vilkårene og betingelsene for en bonus. Det maksimale beløpet du kan vinne uten innskuddsbonuser bør diskuteres på vilkårssiden.

Ingen innskuddsbonusstrategi på bettingsider
Ansvarlig gambling

Ansvarlig gambling

Selv om gambling kan være hyggelig, husk at det er en form for betalt underholdning. Vi anbefaler ikke spillere å tjene hele livet på gambling.

Det er viktig å sette et budsjett og en tidsbegrensning. Bettere vet kanskje ikke at de brenner gjennom sparepengene sine eller glemmer andre viktige ting i livet, for eksempel familie eller karrierer når de er midt i øyeblikket.

Å sette en grense kan også hindre gamblere fra å jage tap hele veien til en klippekant. Ikke sats penger som de ikke eier eller har. Spillere bør ikke gamble hvis de ikke har råd til det. Dette kan føre til gjeld og andre økonomiske og personlige problemer i en spillers liv.

Et annet viktig aspekt ved ansvarlig spilling er å unngå å gi etter for gamblerens feilslutning. Online tipping er et sjanse- og flaksspill, og ingen mengde overtro vil endre kampens utfall. Hvert utfall er uavhengig av de andre, og en spillers personlige flaks betyr ikke alltid spillflaks.

Å spille i beruset tilstand er ikke en smart idé fordi det kan svekke en spillers evne til å ta beslutninger. Spill når du er beruset kan føre til feil innsats, jagende tap eller utgifter utover ens forhåndsbestemte budsjett og tidsbegrensning.

Ansvarlig gambling