BetVictors omtale av Sports Betting

Age Limit
BetVictor
BetVictor is not available in your country. Please try:
Innskuddsmetoder
SkrillMasterCardVisaNetellerPaysafe Card
Trusted by
UK Gambling Commission

Om BetVictor

BetVictor er et kjent navn i sportsbettingbransjen. Selskapet ble etablert i 1946 og ble startet av William Chandler og ledes for tiden av administrerende direktør Andreas Meinrad.

BetVictor, som eies av Michael Tabor, er lisensiert og regulert av Gibraltar Gambling Commissioner og UK Gambling Commission (UKGC). Bookmakeren er også lisensiert i Irland.

Betalinger hos BetVictor

Som en etablert bookmaker har BetVictor fleksible innskudds- og uttaksmetoder for å la spillere komme raskt inn i spillet.

For å spille på denne bettingsiden med ekte penger, kan spillere finansiere kontoene sine ved å bruke populære online betalingsmetoder som MasterCard, Visa, Paysafecard, Skrill, Neteller, PayPal, Skrill, Electron, Switch og Solo, bare for å nevne noen. Den tilgjengelige innskuddsmetoden er avhengig av spillerens plassering.

Likevel, på innskudd er det en minimum innskuddsgrense på $10 eller tilsvarende og en maksimal innskuddsgrense på $5000. De fleste BetVictor-innskudd behandles umiddelbart, men andre kan ta noen minutter å reflektere på spillerens konto.

Å ta ut gevinster hos BetVictor er en ganske grei prosess. Hvis skuffekontoen er verifisert, er uttak raskt. Det er mange uttaksmetoder hos BetVictor, inkludert Electron, Skrill, PayPal, MasterCard, Neteller, Paysafecard og Switch, blant andre.

BetVictor garanterer sikker banktjenester takket være toppmoderne kryptering av militærkvalitet og streng overholdelse av sikkerhetsstandarder på nettet.

Bonuser tilbys hos BetVictor

Bettere elsker tippebonuser, og det er derfor BetVictor er blant de mest populære bettingsidene. Bookmakeren har mange kampanjer for spillere.

Det er et velkomsttilbud som belønner nye spillere med en innskuddsbonus på deres første innskudd. Selskapet flyter også gratisspill fra tid til annen. Andre populære tippebonuser inkluderer reload-bonuser, cashback og et lojalitetsprogram.

Bare for å nevne, disse bonusene har omsetningskrav som må oppfylles før du kan ta ut gevinster.

Hvorfor satse hos BetVictor?

Som nevnt tidligere, er BetVictor en av de beste bettingsidene i dag. Spillesiden tillater spillere fra mange land, selv om noen er begrenset. Nedenfor er noen av grunnene til at denne bookmakeren fortsatt er en favoritt blant tippere.

  • Variasjon – For det første har BetVictor mange spillalternativer. Noen av de beste idrettene å satse på hos BetVictor inkluderer fotball, amerikansk fotball, basketball, cricket, baseball, rugby, tennis, motorsport, kampsport og volleyball, bare for å nevne noen. Andre spillalternativer inkluderer virtuell sport, eSport og in-play-spill, ellers kjent som live-betting.

  • Odds – Oddsen hos BetVictor er også gunstig. Spillesiden lar spillere bruke odds i amerikansk stil, europeiske odds, britiske odds, kinesiske odds eller indonesiske odds. Foruten denne allsidigheten, har BetVictor en av de beste utbetalingene takket være høye odds.

  • Brukererfaring – Når det kommer til brukeropplevelse, scorer BetVictor også høyt. Bookmakeren har en responsiv nettside for jevn spilling på stasjonære og mobiler. Navigasjonen og nettsidens layout er brukervennlig og intuitiv. Når det kommer til kundeservice, har BetVictor suveren kundeservice tilgjengelig via live chat, e-post, Twitter og Facebook. Det finnes også et ressurssterkt hjelpesenter.

Total score8.2
Fordeler
+ Daglige jackpotter
+ Live support tilgjengelig 24/7
+ 1000+ spilleautomater

Raske casinofakta

Year foundedYear founded: 2000
BonuserBonuser (7)
Free Spins Bonus
GratisspillInnskuddsbonus
Matchbonus
Registreringsbonus
Storspillerbonus
Velkomstbonus
LandLand (8)
Canada
De forente arabiske emirater
Irland
Kina
Kuwait
New Zealand
Saudi-Arabia
Storbritannia
ProgramvareProgramvare (8)
Evolution Gaming
Extreme Live Gaming
IGT (WagerWorks)
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Play'n GO
Quickspin
SpillSpill (48)
SpråkSpråk (1)
engelsk
UttaksmetoderUttaksmetoder (5)
Bankoverføring
MasterCard
Neteller
Skrill
Visa
ValutaerValutaer (5)
amerikanske dollar
britiske pund
kanadiske dollar
newzealandske dollar
norske kroner