Betsson Bookie-anmeldelse 2024 - Spill

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusBonus $100 + 101 gratisspinn
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Betsson is not available in your country. Please try:
Spill

Spill

Betsson har et av de bredeste utvalget av sportsspill på nett. Velg fra et bredt utvalg av internasjonale turneringer og arrangementer, inkludert markeder i populære kanadiske idretter som amerikansk fotball, hockey, baseball og basketball på siden.

Globale idretter som fotball, tennis, Formel 1 og til og med e-sport er tilgjengelig, så du har mange alternativer. Og hvis du føler deg eventyrlysten, kan du bytte sport for ulike markeder, for eksempel TV-arrangementer, politikk eller næringsliv.

Mest populære sporter

For de som ønsker å gjøre sin ideelle innsats, har "Bet Builder"-området på siden vært spesielt nyttig. Nybegynnere vil sette pris på hvor enkelt de kan velge en tidsplan og deretter legge inn odds fra flere markeder mens de får spørsmål som "Hvem vinner?" "Hvem skal score?" og 'Hvor mange mål?' veilede deres beslutninger.

Gitt at fotball generelt er enighet om å være den mest populære sporten globalt, henvender Betsson seg til en betydelig del av spillmarkedet knyttet til fotball.

Du kan satse på ulike turneringer, for eksempel Champions League, UEFA Nations League, den FIFA klubb-VM, den engelske Premier League, den tyske Bundesliga og mange flere. Denne sportsboken ligger i Storbritannia.

Betsson gjør innsatser på nesten alle større ligaer som er tilgjengelige, så du bør ikke ha noen problemer med å finne noe som oppfyller kravene du har til betting.

Live Betting

Hver dag, Betssons live betting seksjonen har rundt 600 arrangementer, inkludert dart, volleyball, bordtennis og de mest populære sportene. Gjennomsnittlig utbetaling er 93 %+, men de høyest betalende fotballigaene kan forvente utbetalinger på 94 %+.

Mer enn 80 andre innsatser er tilgjengelige for gamblere, inkludert Next Goal, Asian Handicap og Next Corner. Den tyske Bundesliga, den polske Ekstraklasa og den tsjekkiske ligaen er noen av sportene, ligaene og begivenhetene som tippere kan streame direkte på Betsson.

Quickbet-funksjonen er fraværende. Uttakstjenesten er imidlertid til stede. Om 4 sekunder vil Betsson godta innsatsen.

Basketball

Basketball er konsekvent rangert blant sportene med flest spill plassert over hele verden. Den kombinerer morsomme, fartsfylte spill med utfall som er helt uforutsette, slik at spillerne har ulike alternativer for hvordan de kan satse pengene sine.

Betsson er mer enn ivrige etter å møte kravene til kundene sine som er interessert i å satse på basketball, en annen ekstremt populær sport som har et betydelig spillfellesskap. Du vil kunne satse på kamper fra NBA, Euroleague, EuroCup, Champions League og en lang rekke europeiske ligaer, som alle er blant de mest sette ligaene i verden.

Ishockey

Å satse på hockey forsterker spenningen av det som uten tvil er et av de mest intense spillene som utføres over hele verden. Fansen kan satse på hvilket lag de tror vil vinne i hockey, slik de gjør i de fleste idretter. Spillalternativer for det totale antallet mål scoret i hvert spill er også tilgjengelig for gamblere.

Ishockey er kanskje ikke så populært som basketball eller fotball. Imidlertid er det fortsatt mange kamper å satse på, og Betsson har inngått samarbeid med de mest populære ligaene i sporten. I tillegg til NHL inkluderer disse ligaene russiske KHL og MHL, American Hockey League, svenske SHL og Champions Hockey League.

amerikansk fotball

Hvis du vil satse på amerikansk fotball, vil du kunne velge blant de beste kampene som er tilgjengelige. Hos Betsson kan du spille på NFL og NCAA college fotballkamper og andre sportsbegivenheter.

Det er to typer amerikansk fotball-spill i online gambling: spreadbetting og pengelinjebetting. Å satse på spredningen er populært blant sportsfans fordi det holder spillet underholdende uavhengig av sluttresultatet. Selv om laget ditt er opp med 20 poeng og spillet er vunnet, vil du være på grensen til å miste forstanden fordi du trenger ett mål til for å dekke streken.

Golf

Satser på golf har lenge vært et populært tidsfordriv, spesielt i Storbritannia og andre europeiske land hvor sporten er populær. Men det er for tiden et av Nord-Amerikas raskest voksende spillmarkeder.

PGA Touren har etablert avtaler med bookmakere og er åpen for gambling. Som et resultat av dette, vises nå odds i sendinger, og online sportsbooks gi flere spillalternativer enn noen gang før.

Hvis du liker å se golfkamper, vil du kunne uttrykke din støtte til din foretrukne golfspiller. Betsson støtter golfligaer og konkurranser. Race to Dubai 2019, US Open, Ryder Cup, Open Championship og US Masters er noen av de gjeldende spillmarkedene.

Tennis

Til tross for sin mangel på mainstream-status i noen land, tennis er en ekstremt populær sport blant spillere over hele verden.

Siden tennisplanen er satt opp slik at kamper spilles nesten hver dag, har sporten blitt et yndet tidsfordriv for mange. Tennisspill drar også nytte av informasjon og analyser som gjøres tilgjengelig for publikum av sportens styrende organer. En av de mest progressive idrettene i denne forbindelse er tennis.

Tennis har lenge tiltrukket seg et enormt publikum, og spillmarkedene er intet unntak.

Mulighetene for tennisspill er mange hos Betsson, med ligaer inkludert ATP, WTA, Hopman Cup, ITF og mer støttet.

Hva annet å satse på

Satser på politikk og underholdning er også tilgjengelig hos Betsson. Betsson er et flott sted å satse på store verdensbegivenheter som hvem som blir Storbritannias neste statsminister.

Det er viktig å huske at ikke alle myndigheter tillater visse markeder, for eksempel eSport og politisk spill. Betsson kan hjelpe deg med å begrense valgene dine basert på din plassering.

En av de mest fristende aspektene ved reality-tv er mangfoldet av måter å gamble på. Spill på hvem som vinner, avanserer og hvordan hver spiller vil klare seg i vurderingene er inkludert i disse innsatsene.

Betsafe samarbeider med spillinnovasjon
2022-12-14

Betsafe samarbeider med spillinnovasjon

For å fortsette å tilby Platform & Managed Services, Gaming Innovation Group Inc. og Betsson Group forhandlet frem en langsiktig forlengelse av partnerskapet. Partnerskapet består av hele forretningsdrift i flere territorier og kundeservice. Kontrakten varer til 2025, takket være tre års forlengelse.

En sniktitt på Betssons travle 2022
2022-09-21

En sniktitt på Betssons travle 2022

Betsson ble etablert i 1963 og er et av de største navnene i online gamblingindustrien. Dens eksistens i hjertet av underholdning i over fem tiår er et bevis på at denne bookmakeren konsekvent har levert på høyeste nivå.