Betsson Bookie-anmeldelse 2024 - Mobil

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusBonus $100 + 101 gratisspinn
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Betsson is not available in your country. Please try:
Mobil

Mobil

Betssons mobilspillopplevelse er sammenlignbar med deres desktopopplevelse. Alt i mobilversjonen er feilfritt: responsivt og brukervennlig. Når du besøker Betssons mobilside, vil du se en tre-linjers meny øverst til venstre. Denne menyen gir spillere tilgang til alle disse sidenes sider. For å få tilgang til alle sportsligaer og populære arrangementer, trykk ganske enkelt på 'AZ'-knappen øverst til venstre på skjermen.

Satser på Betsson mobilspillside er grei. Når du finner sportsbegivenheten din, vises en spillekupong-fane nederst på skjermen. For å lese hele spillekupongen, trykk ganske enkelt på den fanen. Denne opplevelsen er ganske lik det skrivebordssiden gir, og noen enkeltpersoner synes det er lettere å betjene fordi alt er i deres hender.

Når det gjelder mobilapplikasjoner, er alt enkelt å bruke og gir en utmerket spillopplevelse. Du kan oppleve fantastiske bilder og sofistikert funksjonalitet hvis du laster ned mobilappen. Du kan for eksempel lagre noen sporter eller begivenheter i "Favoritter"-listen.

Betssons mobilapp er tilgjengelig på

  • iOS, via App Store
  • Android, via Betssons nettside
Betsafe samarbeider med spillinnovasjon
2022-12-14

Betsafe samarbeider med spillinnovasjon

For å fortsette å tilby Platform & Managed Services, Gaming Innovation Group Inc. og Betsson Group forhandlet frem en langsiktig forlengelse av partnerskapet. Partnerskapet består av hele forretningsdrift i flere territorier og kundeservice. Kontrakten varer til 2025, takket være tre års forlengelse.

En sniktitt på Betssons travle 2022
2022-09-21

En sniktitt på Betssons travle 2022

Betsson ble etablert i 1963 og er et av de største navnene i online gamblingindustrien. Dens eksistens i hjertet av underholdning i over fem tiår er et bevis på at denne bookmakeren konsekvent har levert på høyeste nivå.