Betsson Bookie-anmeldelse 2024 - Brukerstøtte

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusOpptil €125
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Betsson is not available in your country. Please try:
Brukerstøtte

Brukerstøtte

Vi fant Betssons døgnet rundt alternativer for kundestøtte responsive og personellet profesjonelt og hjelpsomt under vår testing. De svarte på spørsmålene våre om innskuddsmetoder og bonusinnløsning med raske svar og uten problemer – de vet virkelig hva de markedsfører, i motsetning til mange andre bettingsider som ikke har lagt så mye arbeid på støttepersonellet deres.

Betssons livechat på stedet trengte rundt 30 sekunder for å koble oss med en representant; I løpet av minutter ble vi imidlertid knyttet til en person via e-post og deres telefonhjelpelinje.

Kundeservicepersonalet hos Betsson har tidligere mottatt prisen for beste støtte ved EGR Nordics Awards 2016, er illustrerende for den betydelige mengden arbeid som er lagt ned i å imøtekomme behovene til Betssons klientell.

Hvordan kan jeg kontakte Betsson?

Her er måtene spillere kan komme i kontakt med Betsson på hvis de skulle ha spørsmål eller bekymringer.

Støttespråk

  • Engelsk
  • norsk
  • svensk
  • finsk
  • tysk
  • Pusse
  • spansk
  • portugisisk
Betsafe samarbeider med spillinnovasjon
2022-12-14

Betsafe samarbeider med spillinnovasjon

For å fortsette å tilby Platform & Managed Services, Gaming Innovation Group Inc. og Betsson Group forhandlet frem en langsiktig forlengelse av partnerskapet. Partnerskapet består av hele forretningsdrift i flere territorier og kundeservice. Kontrakten varer til 2025, takket være tre års forlengelse.

En sniktitt på Betssons travle 2022
2022-09-21

En sniktitt på Betssons travle 2022

Betsson ble etablert i 1963 og er et av de største navnene i online gamblingindustrien. Dens eksistens i hjertet av underholdning i over fem tiår er et bevis på at denne bookmakeren konsekvent har levert på høyeste nivå.