Betsson bookie-anmeldelse - Ansvarlig Spill

BetssonResponsible Gambling
CASINORANK
7.92/10
BonusOpptil €125
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Fantastisk Sportseksjon Ubegrenset uttak
Betsson is not available in your country. Please try:
Ansvarlig Spill

Ansvarlig Spill

Bare noen få mennesker kan gjøre karriere som profesjonelle gamblere. Det bør ikke betraktes som en inntektskilde for mange mennesker. Den eneste risikoen med penger er at du har råd til å tape. Spill aldri med penger du trenger for leie, regninger, mat eller andre nødvendigheter.

Spilleproblemer er ofte forårsaket av personer som forventer eller trenger å vinne. De kan bli frustrerte eller engstelige når de taper og risikere enda mer penger for å hente inn tapene sine. Dette kan sette i gang en forferdelig kjedereaksjon som raskt kommer ut av kontroll.

Spill ansvarlig

Du er betydelig mindre sannsynlighet for å gå i den samme fellen hvis du forventer å tape. Gambling kan være hyggelig selv når du taper, så lenge du er fullt forberedt på tapene dine og ikke har noe imot å bruke penger for å ha det gøy. Når du forventer å tape, er det mye morsommere å vinne.

Å sette grenser for deg selv er det første skrittet mot gambling trygt. Før du spiller, må du bestemme hvor mye du har råd til å tape. Det er over når det er borte! Hvis du vinner, gratulerer; ikke desto mindre ikke bli motløs hvis lykken ikke fortsetter.

Når du gambler, er det også enkelt å miste oversikten over tid. Still inn en tidtaker eller en alarm, og avslutt når tidtakeren går av. Jo lenger du spiller, jo mer penger vil du tape. Hopp aldri over jobb for å spille, og la aldri pengespill påvirke forholdet eller familielivet ditt.

Når du spiller, ikke drikk eller ta narkotika. Disse narkotiske stoffene svekker dømmekraften, og god dømmekraft er din beste beskyttelse mot spilleavhengighet.

Hvor kan du søke hjelp

Hvis du noen gang føler at du mister kontrollen og ikke kan spille ansvarlig, bør du slutte å spille. Hvis du har problemer med å stoppe eller tror du kan være avhengig, er det på tide å få hjelp.

Ikke vær redd for å nærme seg noen hvis du vet eller tror at gambling er i ferd med å bli et problem for deg. Det er ingenting å være flau over, og forsøk på å takle problemet på egen hånd er fåfengt. Hvis du ikke er komfortabel med å ta opp vanskene dine med venner eller familie, rådgiving og spesielle grupper, som f.eks BeGambleAware, kan hjelpe.

Betsafe samarbeider med spillinnovasjon
2022-12-14

Betsafe samarbeider med spillinnovasjon

For å fortsette å tilby Platform & Managed Services, Gaming Innovation Group Inc. og Betsson Group forhandlet frem en langsiktig forlengelse av partnerskapet. Partnerskapet består av hele forretningsdrift i flere territorier og kundeservice. Kontrakten varer til 2025, takket være tre års forlengelse.

En sniktitt på Betssons travle 2022
2022-09-21

En sniktitt på Betssons travle 2022

Betsson ble etablert i 1963 og er et av de største navnene i online gamblingindustrien. Dens eksistens i hjertet av underholdning i over fem tiår er et bevis på at denne bookmakeren konsekvent har levert på høyeste nivå.