22BET Bookie-anmeldelse 2024 - Uttak

22BETResponsible Gambling
CASINORANK
8.7/10
BonusBonus $300
Stort spillvalg
Pålitelig
Verifisert
Sikker
Stort spillvalg
22BET is not available in your country. Please try:
Uttak

Uttak

Spillere kan bruke ulike metoder for å ta ut penger fra 22Bet-kontoen sin. De trenger ikke nødvendigvis å bruke samme metode for både uttak og innskudd – for eksempel hvis spilleren fikk tilgang til nettbaserte sportsbettingprodukter med et PayPal-innskudd, kan de velge å ta ut penger ved å bruke Visa-debetkortkontoen, eller omvendt.

Akkurat som med innskudd til 22Bet, kan spillere bruke kryptovaluta hvis de har den nødvendige kryptolommeboken allerede satt opp. Spillere må imidlertid være klar over at minimumsuttak kan være større når de velger en kryptolommebok som uttaksmetode.

Uttaksmetoder akseptert ved 22 innsats

BetalingsmetodeMinimum uttakMaksimalt innskuddBehandlingstiderGebyrerAnsvarsfraskrivelseLand akseptert
VisumMinimumsuttak varierer mellom land, men har en tendens til å være lave.Maksimal uttak varierer mellom land.Rundt 15 minutter.Ingen ekstra avgifter påløpt.Akseptert i alle land som betjenes av 22Bet.
MastercardMinimumsuttak varierer mellom land, men har en tendens til å være lave.Maksimal uttak varierer mellom land.Rundt 7 dager.Ingen ekstra avgifter påløpt.Mastercard-transaksjoner tar lengst tid å behandle.Akseptert i alle land som betjenes av 22Bet.
PayPalMinimumsinnskudd varierer mellom land, men har en tendens til å være lave.Maksimal uttak varierer mellom land.Rundt 15 minutter.Ingen ekstra avgifter påløpt.Online sportsspill med PayPal kan bli gjenstand for ytterligere kontroller fra betalingsleverandøren eller kortutstederen.Akseptert i alle land som betjenes av 22Bet.
QIWIMinimumsinnskudd varierer mellom land, men har en tendens til å være lave.Maksimal uttak varierer mellom land.Rundt 15 minutter.Ingen ekstra avgifter påløpt.Akseptert i alle land som betjenes av 22Bet.
SkrillMinimumsinnskudd varierer mellom land, men har en tendens til å være lave.Maksimal uttak varierer mellom land.Rundt 15 minutter.Ingen ekstra avgifter påløpt.Akseptert i alle land som betjenes av 22Bet.
KryptovalutaMinimumsuttak varierer mellom land.Maksimal uttak varierer mellom land.Rundt 24 timer.Ingen ekstra avgifter påløpt.Uttak av kryptovaluta har en tendens til å være betydelig høyere enn via andre metoder.Akseptert i alle land som betjenes av 22Bet. Spillere bør sørge for at krypto er en lovlig betalingsmetode i deres jurisdiksjon.

Hvordan trekke seg tilbake?

  • Trinn 1: Logg inn på 22Bet-kontoen.
  • Trinn 2: Gå til Min konto-delen av nettstedet og velg Ta ut midler-knappen.
  • Trinn 3: Velg en metode for uttak og bruk skjemaet til å fylle ut eventuelle nødvendige detaljer.
  • Trinn 4: Bruk Bekreft-knappen for å fullføre uttaket.
22Bet introduserer nye innsatstyper
2022-10-05

22Bet introduserer nye innsatstyper

22Bet er blant de mest populære internasjonale online sportsspillplattformene, lisensiert globalt i mer enn 150 land. Dens popularitet stammer fra en rekke styrker, inkludert førsteklasses kundeservice, pålitelige sikkerhetsfunksjoner, attraktivt og intuitivt brukergrensesnitt, universell kompatibilitet, fristende bonuser og raske utbetalinger.